Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka126

Nietrzymanie moczu w czasie okresu.POMOCY.

Polecane posty

więc: mam 14 lat. miesiączkę od czerwca 2010 roku. po rozmowie z koleżankami okazało się , że mamy ten sam problem , a mianowicie nietrzymanie moczu ,lub jak lepiej to określić wydzieliny miesiączkowej krwi podczas okresu. To jest bardzo nieprzyjemnie w czasie wstawania , czy też śmiania sie . Też coś takiego miałyście , że jak wstajecie z krzesła to czujecie jak to wszystko lecii. ? Może tak macie? Jak to wyleczyć? i to chyba nie jest naturalne .? PROSZĘ O POMOC. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.

Gość przecież to jest normalne
jw

Gość sallyneedshelpp
to jest naturalne.

Gość to jest normalne
niczym sie nie martwcie

Gość Walentynkowe prezent
Ja tez tak mam. To normalne

Gość hhhhhhhhhhahaha
przecież ta krew(miesiączkowa) musi z ciebie wypłynąć i to nie jest nietrzymanie moczu ale po prostu miesiączka :D a jak nie chcesz mieć tego uczucia to używaj tamponów , tylko pamiętaj że tampony się zmienia co 6h i wyjmuje sie zużyte tampony i na koniec okresu wyjmij tampon dziecko :D:D

to nie prowokacja . a do hahahha : tez kiedys byłas w moim wieku , co .? dziecko to ja już nie jestem . ! wszystkim pozostałym dziękuję . a instrukcja używania tamponów - nie była tu potrzebna , nie musiałaś się chwalic , że jesteś , aż tak obeznana w temacie . hahaha xd

czekoladka a mnie w pierwszym dniu okresub strasznie boli brzuch przez półtora godziny, że prawie mdleję, masz jakiś sposób na taki ból (nie wiem czy "Cię łapie taki ból).

Gość IMO13246
KOBIETY- POD KAZDYM WZGLĘDEM GORSZE OD MĘŻCZYZNY... Gdyby nie to, że potrzebne jesteście jako inkubator, to już dawno dołączyłybyście do grona gatunków wybitych przez mężczyzn.

czekoladka- "dziecko to ja już nie jestem" ha ha czyli skoro dostałaś okres to już jesteś dorosła?? A to twoje " żall" to nie świadczy czasem o dzieciństwie i typowym zachowaniu "dorosłych" gimnazjalistek?? A propos tematu. Naucz się rozróżniacz mocz od wydzieliny miesiączkowej. Choćby kolorem :P

nie o to mi chodziło . poprostu mam dość jak ktoś mi coś takiego pisze, ja jestem młoda ale przeżyłam wiele. ja tak tylko nazwałam temat , ale w opisie napisałam , ze chodzi o krew. przepraszam za ten zal . ; ] i za to , że swoje złosci w pewnien sposób wyładowywuje na was.

Gość Katarzynka9019
tylko że z tego co napisałaś wynika, że według Ciebie wydzielina miesiączkowa wydostaje się z cewki moczowej, albo odwrotnie. Zdecyduj się, czy to nietrzymanie moczu czy co. I dobrze Ci radzą, jak ci przeszkadza to że czujesz jak coś z Ciebie "wypływa" to zacznij używać tamponów.