Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojewódzka Kaja

Dlaczego Panny Młode ubierają się teraz tak skromnie do slubu?

Polecane posty

Gość Wojewódzka Kaja

Taka moda czy co? nie ładnie to wygląda. nie mówie że panna mloda ma błyszczec jak choinka we wszystkich kolorach tęczy, ale taka przesadna skromnosc też nie wygląda dobrze. Jak ogladam zdjecia to widzę ze królują teraz sukienki empire albo prościutkie bez ozdób, bez koła. panna młoda bez welonu, bez biżuterii, fryzura gładki kok hiszpański albo włosy rozpuszczone, makijaż ledwo widoczny a w ręku jeden kwiat.

Gość klementynka niebieskookoa
jezy kazdy sie ubiera do slubu jak chce

Mnie się to nawet podoba. Lepsze to niż bufy, koronki, tiule, treny kilkumetrowe. Z pewnością wygodniejsze niż suknie z kołem. Chociaż ja nei wyobrażam sobie braku chociażby skromnych kolczyków u panny młodej.

Gość sepia2789
ja sama bede wygladala dosyc skromnie. Nie chce wygldac jak beza. kwestia gustu, dla mnie żenujące sa te kola, treny, falbany i suknie w stylu ksiezniczki. Jezeli ktos o takiej marzy to ok. wszystko to jest kwestia gustu, a o gustach jak wiadmomo sie nie syskujtuje:)

wydaje mi sie ze to nie jest wkestia mody ale gustu kazdej kobiety.. jedna czuje sie w prostej sukni najlepiej, inne kobiety chca miec wlasnie piekne suknie na kole... sama jestem wlasnie an etapie wybierania sukni i jestem zwolennicza tych dugich ale w necie widzialam wiele prostych ale i slicznych modeli.

Gość hopek
JA NIE ZALOZE MAJTEK NA SLUB MOJ ;)))) DZIEKI ZA POMYSŁ :) POZDRAWIAM :)