Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intpintrovert

Przyjaźń damsko męska - czy istnieje?

Polecane posty

Gość po imprezie
Malutka, wierzyć a doświadczyć czegoś to dwa odrębne światy. Wierzysz, że istnieje czy istnieje ?

Gość ale o co chodziii
;)

jasne, ze moze byc, gdy nie wystepuje pociag fizyczny, nie ma mowy o fascynacji, zauroczeniu itd bywaja takie relacje (nie tylko z przyjacielem gejem), najczesciej ciagniete jeszcze z czasow podstawowki czy liceum, ale gina one w morzu obludnych "przyjazni" w ktorych ktoras ze stron (lub obie) tylko wlasnie czeka na okazje

Gość w liceum kiedy byłam
młoda i głupia, wierzyłam w takie bajki. Teraz niestety nie.Nieskromnie pisząc, do tzw. pasztetów jak to mówi Kamecha nie należę. :D Ostatecznie pogoniłam wszystkich męskich " przyjaciół "kiedy jeden z nich na siłę pocałował mnie w usta. Myślałam, że się porzygam. :D

Gość w liceum kiedy byłam
Dokładnie, potem taki znudzony mąż czy chłopak dzwoni do "przyjaciółki" żeby się pożalić na "złą i wredną" dziewczynę. Przy okazji pytając : może kupić parę piw? Tylko porozmawiamy. ;)

Gość ale o co chodziii
Znam osoby, czekajace na okazje od przedszkola ...dalej czekaja. Przyjazn, to pranie mozgu, przygotowanie terenu. to pseudo-przyjażń ,a nie taka prawdziwa czysta relacja polegająca na akceptacji,dawaniu DOBRYCH RAD ,pomaganiu itd

prawdziwa czysta relacja polegająca na akceptacji,dawaniu DOBRYCH RAD ,pomaganiu itd wystarczy ograniczyc ja do tej samej plci i nie ma problemu :-)

Gość z s ,sądząc po nicku szukająca
wrażeń w okresie ferii zimowych:)

Malutka Szpileczka, jezeli przyjaznilabym sie z facetem, i ten nie chcial mnie posiasc chocby w myslach, czulabym sie cholernie nieatrakcyjnie. Piekna kobieta zawsze sie pozada.

Gość z s ,sądząc po nicku szukająca
to do malutka w szpileczkach90

Gość po Imprezie
bywaja takie relacje (nie tylko z przyjacielem gejem), najczesciej ciagniete jeszcze z czasow podstawowki czy liceum, ale gina one w morzu obludnych "przyjazni" w ktorych ktoras ze stron (lub obie) tylko wlasnie czeka na okazje Pokaż mi swojego przyjaciela a powiem ci kim jesteś :-P

Gość Zuzanna Ameliiia
Przyjazn mesko damska zdarza sie ale nie jest to relacja dla kazdego . To trzeba chciec i trzeba umiec. Trudny uklad ale mozliwy jesli ktos naprawde chce.

Gość zawsze szczery wracaj
:D

Gość po Imprezie
on w pełni akceptuje moich kolegów Kolega to nie przyjaciel , a o przyjaźni mowa :-)

Gość Zuzanna Ameliiia
Kolega moze byc dobrym materialem na pozniejszego przyjaciela. Mozna zaczac od malych kroczkow.

Gość zawsze szczery wracaj
😭:O