Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jeszcze nie ?

W 13 tyg dowiem się jaka jest płeć ?

Polecane posty

Gość czy jeszcze nie ?

witajcie w czwartek mam usg a w środę zaczynam 13 tydzień ciąży i jestem ciekawa czy się już dowiem ? nie ma to dla mnie jakiegoś dużego znaczenia ale jestem ciekawa

Gość czy jeszcze nie ?
aha i dodam jeszcze że na USG chodzę do luxMedu

Gość kobito......
luxmed??? wybacz ale chwalisz sie czy jak/? a skad my wiemy jaki tam jest sprzet.... wszystko od tego zalezy.Czasem lekarz jest w stanie płec ocenic ale.. po co ....moze byc to nietrafne.

Gość czy jeszcze nie ?
a czym tu niby się chwalę ? Napisałam to dlatego bo myślałam że może ktoś chodzi i że są może takie same sprzęty w każdym luxmedzie

Gość czy jeszcze nie ?
a w którym tygodniu będę mogła się dowiedzieć?

Wredzioszek wszystko tez zalezy od doswiadczenia lekarza ;) ja się dowiedziałam w 11w4d że będzie chłopak a w 13w6d potwierdziło się ;) pierwsze miałam na zwykłym sprzęcie a to kolejne na 3D :)

ja się dowiedziałam w 17 tygodniu ale jeżeli dziecko nie będzie się chciało odwrócić to możesz nie wiedzieć jeszcze przez kilka miesięcy

Tu byl gdzieś taki topik, na którym wróżka przepowiadała pleć dziecka. Może tam spróbuj, będzie mniej więcej tak samo miarodajne, jak USG w ukończonym 12 tygodniu.

saleminkaa8>> szcrze ąz się nie che wierzyć, ze w 11 tygodniu lekarz był w stanie stwierdzić płeć.

Gość mutinka
ja sie dowiedzialam w 12 tygodniu

Gość w 12tc
ja sie dowiedziałam ze bede mies syneczka w 12 tc :) 16 tc sie potwierdziło- usg zwykłe

Gość ananamana
Lekarz wam po prostu powiedzial comu sie wydaje bo wie matki tak lubia. u was trafil, u innych nie i tyle

Gość karolina1987777777
Ja się dowiedziałam w 17 tyg

Gość zapomnialam nicka
MLODA MAMO jak ty cos palniesz to az cycki opadaja:/ tak w 9tc mozna stwierdzic plec.. wez moze wroc do szkoly i sie troche doucz

ja dowiedzialam sie w 13tyg ze bedzie corka i lekarz sie nie pomylil a w 15tyg ze bedzie syn i swietnie bylo widac miedzy nogami "ogonek" -tez sie nie pomylil lekarz

Kazdy ma swoje zdanie. mowie co wiem. Kolezanka byla i jej powiedzial ze dziewczynka. I urodzila dziewczynke. I wiem jak wyglada 9 tyg zarodek

Jako pierwsze, około 9. tygodnia, zaczynają powstawać narządy męskie. Żeńskie kształtują się od 1011. tygodnia. Gdyby sporządzić uproszczony kalendarzyk rozwoju narządów u chłopczyka i dziewczynki, wyglądałoby to mniej więcej tak: - 7. tydzień ciąży: powstają gruczoły płciowe - 9. tydzień: jeśli to chłopiec, kształtują się jąderk Artykuł :D

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
mloda mamo ales ty glupia!!!!!wracaj do szkoly tepaku. od kiedy to ciaza trwa 1011tygodni? dluzej niz slonica:/