Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieraczek

POBIERACZEK!! Oszukana czy naiwna?

Polecane posty

Gość ludzie opanujcie sie
troche kultury, co to ma byc za spami jakieś jedzenie gówna ;l/

ja też dostałam wezwanie :D ha ha już minęło pół roku i mi mogą nasrać :d w dupie to mam wy też miejcie :)

Jak wstawiaja scieme to sie raczej nie przyznaja :-O Autorko czy ty nie jestes uposledzona intelektualnie? Zadajesz tak glupie pytania ze rece opadaja :-O

Gość pobieraczek
Amamda O moze nawet bardzo upolsedzona a moze po prostu przestraszona cala sytuacja w jakiej sie znalazlam. Jest tyle opini ilu ludzi sie wypowiada wiec zrozum innych...

Gość dr Żywago
hmm no ten pobieraczek to jakieś gowno jest ale z tego co się wczytałem w ich regulamin to jak go zaakceptujesz prtzy rejestracji to znaczy z e sie zgadzasz na jego postanowineia czyli po 10 dniach płacisz za baonament na rok z góry ;/

Wiec napisze Ci jak dziecku: NA POPRZEDNIEJ STRONIE SLODKA DZELUSIA PODALA LINK DO ARTUKULU W GAZECIE PRAWNEJ GDZIE BYLO OPISANE CO TRZEBA ZROBIC. NIE ZADAWAJ WIECEJ PYTAN TYLKO PRZECZYTAJ GO. Jezeli dalej nie bedziesz wiedziala co robic, to dzelusia- miala chyba dorby humor :-O- podala Ci numer telefonu gdzie zadzwonisz z samego rana i sie spytasz. A jezeli nadal masz pytania to temat widocznie jest zalozony przez kogos z pobieraczka aby znowu nakrecic spirale kretynizmu :-O

Gość Paulina M.
ja dwa lata temu bodajże tez miałam z nimi problem i jestem w krd. a uzasadnienie jest, że za nieregulowne płatności za korzystanie z usług internetowych ;( tez myslałam ze jak to oleje to bedzie ok ale do dzisiejszego dnia nie zapłaciłam :classic_cool:

Gość Paulina M.
i nie wezme kredytu itp ale za to stówkę mam w kieszeni

Gość Paulina M.
bo w sumie powinni informowac od razu na stronie głownej a nie tak gdzieś tam maczkiem drobnym nie??

zgadzam się z Tobą.. :) ja też się przestraszyłam na początku ale to olałam i tyle :)

Gość pobieraczek
Gdzies to walsnie wyczytalam ze jednak, teraz pobieraczek wszystko uregulowal i mozna wpisac nie placacych do KRD mimo wszystko...

Gość Paulina M.
przestancie sie kretyni podszywac!!!

Gość Paulina M.
czyli trzeba zapłacic, zeby byc czystym??

Gość pobieraczek
Na razie jedna kobieta napisala na ktorejs ze stron ze nie zaplacila a potem prawnik jej powiedzial ze zle zrobila bo oni maja wszystko prawnie uregulowane teraz po tej aferze w tv...

Gość Paulina M.
o nie :( czyli już po mni ejak mi odsetki dowlaa to się nie pozbieram ;. pomozcie

Gość pani stonoga 2
hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na temat weszli pracownicy pobieraczka naciągaczka!!!!:)))) no wkońcu;) 3 miesiace temu sralam w gacie jak dostałam przedsądowe wezwanie . moja mama zadzwoniła do swojego kolegi prawnika. mówił ze sprawe tego portalu zna bardzo dobrze i ze niedaj boże im zapłacić. zapewnił ze nie bede miała z tego zadnych konsekwencji, bo UOKiK zna sprawe naciągania przez nich ludzi i wydał stosowne zarządzenia, tyle ze oni sie póki co do nich nie stosują i straszą strasza ale nie wstąpią na droge sądową bo wiedzą ze przegrają,a jeszcze im postepowanie wytoczą. i nie było jeszcze żadnego przypadku żeby wnieśli sprawe do sadu!!!! a większośc osób nie płaci bo sa mądrzejsi od autorki, poczytają, wiedzą ze to zwyczajne naciąganie. i nie słuchaja podszywaczy i ludzi od pobieraczka, których pełno na wszystkich forach odnośnie ich portalu:)) straszenie, na kafie miedzy innymi to jedyny sposób zeby wyłudzic kase;)

Gość ggtfdr5ew53
ile jeszcze tematów będzie o tym pobieraczku? ludzie nie płaćcie

Gość Katarzyna Marciszak
Ja też dostałam wezwanie i się boje, oni mi tu jakies paragrafy wypisuję sadem straszą, zanjaą moje ip, ale danych prawdziwych nie podałam. Płacić czynie ile ludzi tyle opinii nie kłóćcie się i nie bluzgajcie tylko niech ktoś da racjonalną radę!!!

Gość pobieraczek sraczek
Nic nie płaćcie. Przecież cała Polska już wie, że to oszuści. Nie bądźcie naiwni. Tyle osób nie płaci i nikt nikogo nigdzie nie wpisuje. Ktoś wam tu bzdury opowiada.

Mi też wypisują jakieś głupoty ale nie zapłacę. Wysłałam na wszelki wypadek rezygnację, podając im też jakieś paragrafy i inne bzdety. I zawsze będę mogła się tłumaczyć,że wysłałam rezygnację, żadnych plików nie ściągałam..

Gość Katarzyna Marciszak
No tak ale tam sie chyba płaci już za samo to ze sie zarejestrowało, anie ze sie cos sciagneło

Gość pobieraczek sraczek
Za nic tam się nie płaci. Otrząśnijcie się.

Gość pobieraczek sraczek
Ty wyżej. Przestań pierdolić i naciągać ludzi.

Gość bujda23
sama dałam się nabrać przez pośpiech, klik klik i po sprawie, człwiek wyszedł ze strony i zapomniał o sprawie a tam tyk tyk zegar pobieraczkowy tykał szczęscie bo DZIĘKI WAM zorientowałam się w porę i napisałam rezygnacje, zmieściłam się w 10 dniach

Gość Kasia Cichodajka
to kto w koncu ma racje??????? bo ja tez weszłam na to gowno ;/

Gość KRÓL POPU
hmmm wejdzcie na strone pbieraczek.pl poczytajcie a potem siejcie herezje

Gość pobieraczek sraczek.
Napiszę to ostatni raz. Wystarczy wpisać w google pobieraczek i nie chyba nie znajdziecie strony na której nie będzie napisane, że to oszuści. Wyłudzają pieniądze. Chcecie to płaćcie, ale tylko stracicie na tym. I widzę, że ktoś mi zaczernił nicka. Pewnie przygłup od capslocka.