Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieraczek

POBIERACZEK!! Oszukana czy naiwna?

Polecane posty

Gość marta smart
Ten europejski likwidator ma polewkę teraz ale i dobre serce - prosi, żeby spał spokojnie chyba dzieci dadzą się nabrać na ten styl podwórkowy

Gość bez sensuuuuu
Faktycznie po przeczytaniu tego drugi raz uznaje to za glupi zart:( Pierwsze wrazenie to radosc i euforia ze sie udalo w koncu ich zamknac w koncu! Tylko po co zadaja potwierdzenia odczytania wiadomosci? ech.zartowac z cudzego nieszczescia!:(

Gość albo jaja albo
chodzi o sprawdzenie, czy czynna skrzynka i o złapanie ip

Gość jiglypuff
jak ktos wczesniej mowił zeby dorwac twoje ip, teraz zaraz pobierak wysle wezwanie do zapłaty

Gość bez sensuuuuu
No to nie odpisuje na zadnego maila! Chco nie wyglada to na pismo pobieraczka tylko wrednego malego hakera o umysle dziecka- cwaniaka!

Gość RzeszowiankaANKA
ja chyba w poniedziałek zapłace, już mam dosc tych maili od pobieraka, zwlaszcza ze teraz nie mam na nich nic bo regulamin zaakceptowałam :/

Gość bez sensuuuuu
ja narazie dostalam tylko jednego maila od nich z wezwaniem do zaplaty w ciagu 5dni i dzisiaj mija termin juz :(

Gość marta smart
a jak znajdą po ip nawet a domowników jest dwóch, trzech, pięciu dorosłych to z kogo niby ściągną jeśli ktos podał nieprawdziwe dane osobowe? nie ma takiej możliwości, żaden sąd, komornik ni uja musi być konkretna osoba ci co nie podali prawdziwego nazwiska śpią spokojnie ;)

Gość bez sensuuuuu
ale to jednak mozna jakos dojsc kto siedzial wtedy przy komputerze- wystarczy ze czlonek rodziny wskaze drugiego albo kolege czy kolezanke i po sprawie.

Gość marta smart
"ale to jednak mozna jakos dojsc kto siedzial wtedy przy komputerze- wystarczy ze czlonek rodziny wskaze drugiego albo kolege czy kolezanke i po sprawie." jaja sobie robisz? :D:D:D

Gość ta i dochodzenie
policja będzie prowadzić :D czy wy niektórzy pod stołem byli chowane ? dżisas :D

Gość ta i dochodzenie
a może sąsiadka wskaże? ;D

Gość ta i dochodzenie
bez sensuuuuu ile ty masz lat?

ale to jednak mozna jakos dojsc kto siedzial wtedy przy komputerze- wystarczy ze czlonek rodziny wskaze drugiego albo kolege czy kolezanke i po sprawie. a teraz się herbatą bryzłam :D

Gość jasne i komornik
wskazanemu na pobory siądzie masz ty pojęcie o życiu jakieś?

Gość bez sensuuuuu
Nie to mialam konkretnie na mysli, ale przeslanie bylo takie, ze IP kompa jest zarejestrowane na jednego uzytkownika wiec zapewne on bedzie karany skoro od niego z komputera link zostal aktywowany!

Gość bez sensuuuuu
Co do poborow, to moze nie siadzie, ale czytalam juz na niejednym forum, ze wpisuje do KRD i uniemozliwia potem kredyty i pozyczki:(

Gość a co co oaoooao
a co jak ktos podał inne dane?? przeciez ktos mogl sie nam włamac na kompa prawda ??

Gość POBIERACZEK RATEK
a tobie do mozgu ktos sie przypadkiem nie włamał?? jakby namierzali pedofili?? tez by sie tak mogli tłumaczyc

Gość a aa aaaaaalsc
to jak ja sobie zrobie stronke i napisze regulamin ze jak ktos go zaakceptuje to oddaje mi swoj samochod i ktos mi poda nieprawdziwe dane to co ???? bede go po ip ścigacz i odda mi swoj samochod bo sąd tak zarządzi? poza tym jak podałam falszywe dane to jak mam niby zerwać z nimi umowę?? jak maja mnie znaleźć ??IP mozna poza tym zzmieniać

Mój inteligentny inaczej mężczyzna nigdy nie czyta regulaminów jak sie gdzieś rejestruje i też niestety nacięliśmy się na POBIERACZKA. Wezwanie przedsądowe przyszło na prawie 200zł. Nie wiedziałam co robić, przejzałam regulamin i na wszelki wypadek wolałam zapłacić za to dziadostwo. Na nasze nieszczęście nie mieliśmy wtedy kasy i trzeba było się zapożyczyć. No i opłata była za cały rok z góry, przy czym od razu ustalono jaki pakiet jest wybrany. Na dodatek trzeba było pobrać jakiś durny program GrabIt. A co do tego szybszego transferu pobieranych plików, to poprostu jedno wielkie oszukaństwo. Z ciekawości pobierałam film w formacie divX i ściagał się dłużej (tak, dobrze czytacie) niż normalnie, np poprzez przeglądarkę netową z rapidshare... MASAKRA, uważajcie, bo to nie jedyni oszukańcy działający w internecie, reklamujący się "ZAŁÓŻ KONTO ZA DARMO".

a tobie do mozgu ktos sie przypadkiem nie włamał?? jakby namierzali pedofili?? tez by sie tak mogli tłumaczyc przecież to nie w tym rzecz pedofili ściga policja i nie ma zmiłuj się tutaj mamy do czynienia z firmą, która chce ściągnąć pieniądze, policja tu palcem nie kiwnie, oni muszą sami miec osobę, którą podadzą do sądu o ściągnięcie kasy

Gość bez sensuuuuu
Ale co z tymi odsetakami ja sie pytam? Czy to prawda?

Gość bez sensuuuuu
do soboty polnocy minal termin wplaty im 100zl i dzisiaj otwieram poczte i nie widze zadnego maila z ponownym wezwaniem do zaplaty... 1. Albo jeszcze automat komputerowy spi 2. Albo o mnie zapomnieli i przyjeli rezygnacje (w co nei wierze!) 3. Albo gdzies tam u nich w Gdansku abo Holandii rosnie mi u nich mega procent i odsetki od tej stowki !!!

Gość POBIERACZEK RATEK
gościu rezygnacje przyjmą i radze ci ją jak najszybciej złozyć bo już od wtorku ci nabombiom nowe płatności bo za luty!!!!

Gość RzeszowiankaANKA
hmm racja, przeciez się luty zaczyna. Ja zapłace i zaraz wysyłam rezygnację z dalszego korzystania. a i plecam wam tego nie wysyłac mailem bo potem pobierak pewnie powie, ze nie doszło tylko listem poleconym, wtedy jest 100% gwarancji, ze go dostali:) pozdrawiam :classic_cool:🖐️

Gość RzeszowiankaANKA
bez sensuuuuu---- na jakich forach innych niz to czytałaś ze wpsiuja do KRD

Gość bez sensuuuuu
nie pamietam na jakim forum to bylo, ale jedna pani/kobieta sie wpisala i opowiedziala ,ze bniby ja wpisali do KRD bo sprawdzila to gdy chciala wziac kredyt na meiszkanie i nie mogla, bo byla tam wpisana...

Gość etygrdhgyt
jesteście niepoważni :O po jaką cholerę wy im płacicie ? wystarczyło, że pogrozili wam karą a wy już sracie :O Myślcie trochę ! Ja też dostałam 2 wezwania z groźbami i ich olałam.. i już nic mi więcej nie wysłali.

Gość bez sensuuuuu
A jaka mam pewnosc ze jak nie zaplace to ze nie odnajda mnie po IP kompa?:( wystarczy,ze urosna odsetki od tej sumy i wyjdzie to 250zl a wtedy juz prokuratura moze sprawe wszczac bo od tej sumy prowadzone sa sprawy:(