Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka30

straciłam wszystkie ciążowe kilogramy w 4 miesiące!

Polecane posty

Gość ciezarowka30

hurra - nie wiedziałam, że można się tak bezkarnie objadać, a przy tym chudnąć. karmienie piersią jest super.

Gość zimna cola
to zaszalałaś, bo ja w 7 dni....heh

Gość zimna cola
bez karmienia piersia

Gość ciekawska84
a ile było tych kilogramów? bo wiedsz ktos przytyje 25 a ktoś max.10 albo i mniej

Gość jjjjjjjj jjjjjjjjj
ja wychodzac ze szpitala 3 dni po porodzie wazylam 45 a przed ciaza 48 kg . Ciesz sie i nie chwal bo jeszcze Cie Bozia przy 2 ciazu ukarze;p

Gość ciekawska84
ja jestem w 8 miesiącu i mam juz 15kg. więcej a znam panie co nawet po 20-25kg. przybieraja jakoś nie wierze w cuda że dzidziuś jednak to zemnie potem wszystko wyciągnie bo pewnie jeszcze pare kg. dojdzie do porodu

Gość zimna cola
tylko 12 kg przytyłam, nie objadałam sie, i nie jadłam za dwoje

Gość mamadomina
gratuluje! wiem co czujesz, ja przytylam 26kg i tez stracilam wszystko w 4 m-ce karmienie piersia jest super, ja sie jednak nie objadalam, ale pozwalalam sobie na slodycze, i duzo spacerowalam niezaleznie od pogody

Gość ciekawska 84
ja też się nie objadam nie mam zachcianek i do 6 miesiąca to nawet włożyłam stare jeansy a te ostatnie 2 miesiące tak mnie wzięło że szok nie przejmuję się tym zbytnio ale fajnie by było tez to potem tak szybko stracić a zamierzam też karmić piersią

Gość mamadomina
karmienie piersia to super sprawa ja sie smialam ze mam bierznie w biuscie:) najlepiej od razu uwarzac na to co jesz, przy dziecku masz duzo ruchu, do tego spacery, nie jedz w nocy kiedy karmisz dziecko duzo pij i bedzie ok

a ja na odwrót, w ciąży przytyłam ponad 20kg karmiłam piersią 3 miesiące i podczas tego czasu nic ni schudłam dopiero jak przeszklimy na butle to kg zaczęły same lecieć gwałtownie w dół.

Gość walewryja
A ja teraz, na poczatku 9 miesiąca, mam na plusie 20 kilo. Tylko ze oprócz cycków i brzucha nie przytyłam za bardzo, troszkę tak, ale niedużo. Nie mam pojecia, gdzie to się rozłozyło. Tak że mam gdzies, co waga pokaże, jak brzuch zniknie, a cycki wróca do dawnego rozmiaru, to już będe zadowolona

Gość ejeju
Ja przytyłam 25 kilo,zrzuciłam wszystko w 2,5 miesiąca.13 kilo mniej miałam już 10 dni po porodzie.Też dzięki karmieniu piersią. 3 miesiące po porodzie miałam już mniej kg niż przed ciążą.Jak przeszłam na karmienie butlą, przytyłam znów do wagi sprzed ciąży.

Gość ee tam gadnie
w ciazy przytyłam 20 kg a miesiac potgem wygladałam juz jak bym wogóle nie była w ciazy a teraz 3 miesiace po porodzie jestem jeszcze szczuplejszaniz wogóle przed zajsciem w ciaze

Gość ejeju
Ja już 2 tyg. po porodzie nie wyglądałam jak bym dopiero co rodziła, żadnego baniaka na przedzie, nic,tyle tylko że kilogramy jeszcze nie były te co dawniej.Ale wyglądałam normalnie szczupło. Kobiety czasem kilka miesięcy po porodzie mają wywalony z przodu brzuch wyglądający jak ciąża 4--5 miesięczna.

Gość a ja tak myśle że
ja po 1,5 miesiąca wyglądalam jakbym nierodziła nigdy i waga spadła do tej sprzed ciąży - a miałam cc i nie karmię piersią

Gość Lolunia
Witam ja podobnie jak poprzedniczka cc po 1,5 mc wrocilam do swojej wagi nie karmiac piersia a 4 5 mc po porodzie 10kg mniej niz przed ciaza i tak jest do dzis 15 mc po porodzie :) przed porodem wazylam 60 przytylam do 82 a teraz waze 50-51 :) czyli 31 kg mniej :) i jestem super zadowolona :]

Gość grrrrrr.
nie cieszcie sie tak ;)... ja tez po 3 miesiacach wazylam 3 kilo mniej niz przed ciaza... a po roku od porodzie mialam 10 kg wiecej :O.... powrot do pracy, siedzenie na doopie, obiadki.... trzeba bylo znow zakasac rekawy i podietkowac , nie ma lekko :D :D

Gość Lolunia
grrrrrrr jesli to byla jakas aluzja do mnie to sorry ale chyba nie doczytalas ze jestem 15 mc po porodzie i tyle waze wiec raczej przyrostu u mnie nie bedzie siedze w domu zajmuje sie dzieckiem i robie to samo co kazda mama ale nie mam od dawna tendencjii do tycia pozdro

No widzisz . Ja przed porodem ważyłam 75 kg , przed ciążą 52 . Jak wychodziłam ze szpitala 65 kg . Po 3 tygodniach 55 . Po 2 miesiacach 49 kg . Teraz waże 55 kg .

Ale przeważnie tak jest Autorko, że po ciąży tracimy wszystkie kilogramy ;] Więc to żadne wielkie halo :) Ja przytyłam 20 kg a wychodząc ze szpitala po 3 dniach ważyłam 50 :) Przed ciaza 50

Ja bylam w szpitalu z dzieciem 2 tygodnie stracilam 15 kilo jak wyszlam ze szpitala wazylam tyle samo co przed zajsiem w ciaze ( 60 kg) :P

Ja ciążowe 16kg zrzuciłam w 9 dni. Po dwóch tygodniach było mnie mniej o dodatkowe 2kg... Raz, że karmiłam a dwa mój syn był strasznie absorbujący :)