Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupska

czemu nas nie kochają?

Polecane posty

Gość Kasia-----1984
Wysysają z nas wszystko.A nam jest ciężko powiedzieć NIE Bo Kochamy a oni to wiedzą:(:(:( bo dosyć że człowiek ma mase swoich problemów też jestem samotną mamcią tylko po rozwodzie,jest mi ciężko.To na dodatek,dokładam sobie dodatkowych zmartwień związanych z moim Psełdo Przyjacielem :( Człowiek ma za dużo zmarwień ,ale co zrobić to jedyna osoba która rozumie,wspiera,szanuje,i pociesza gdzie mogę z nim spędzić miły czas.I nie mysleć ,zapomnieć o innych problemach,ale gdy go nie ma przy mnie .PROBLEMY mam za to podwójne i to mnie boli :(

Gość Kasia-----1984
Jejkuuu Jaka ja Głupia jestem :( Nie jestem brzydką dziewczyną i nie narzekam na brak powodzenia.Ale co z tego Jak potrafie każdego spławić choć może się strać śpiewać serenady,słać kwiaty to i tak nic z tego,bo liczy się tylko ON .A czasem mi się wydaje że on jest jak taki pies sołtysa. Sam nie weżmie ale też nikomu nie da :( eee aż mi słów brakuje:( ,chyba dziś jakiś kiepski dzionek mam :)

Gość Kasia-----1984
A na dodatek nie ma tu nikogo do rozmowy :(:(:( Echoo

Gość Kasia-----1984
czizas ......Widzisz jakoś cięzko ominąć mi te forum szerokim łukiem :( A co do twoich wcześniejszych wypowiedzi.Może i masz troszkę racji ,ale tak nie do końca.

Gość Kasia-----1984
broom ....Czy Sołtysa Czy Ogrodnika a i tak zachowuje się tak samo Witaj :)

Brum na miejscu ogrodnika wstydzilabym sie za takiego psa :) Kasiu czyli co? wiesz ze zachowujesz sie infantylnie ale ogolnie Ci to nie przeszkadza i nie chcesz nic zmieniac? Twoje zycie, Twoje zabawki

Gość Kasia-----1984
Tylko po jasną cholerę,powiedział mi tyle słów.I na dodatek Zaprosił do swoich RODZICÓW by mnie poznali .Gdzie nigdy zdaniem jego mamy po rozwodzie nikogo nie przyprowadził:(

Gość Kasia-----1984
czizas .....Nie jest mi z tym DOBRZE ,bo jakby było nie siedziałabym na forum z bałaganem w głowie i z łzami o oczach. Boje się że sobie już bez niego nie dam rady.I że nigdy już nikogo nie pokocham tak jak jego. Ale wcale nie jestem szczęsliwa w takim układzie :(

Kasiu - chłop to co drugi człowiek na tej planecie więc kogoś znajdziesz i pokochasz. To pewne jak dwa razy dwa.

Kasiu ale czego oczekujesz ze ktos z forum zmusi Cie zebys wprowadzila w swoim zyciu zmiane? mamy Cie laskotac dzidą po plecach?

Brum nie zaczynaj :D bo mi podzielnosc uwagi i koncentracja opada

Gość Kasia-----1984
Nie może poprostu chcę się wygadać.Bo sama nie rozumiem tej nie jasnej i chorej sytuacji . Chyba by się zdało by ktos w końcu ściągnął mi te klapki na oczach .

Kasiu lepiej nie, cos musi trzymac glowe w calosci

Czizas - sama zaczęłaś. :D kasiu - może Ty się zastanów czego byś nie chciała tak najbardziej.

Gość antyKasia
ale z pustego i Salomon klapek nie ściągnie :)autorko ot taka wersja darmowej dzifki jesteś i tyle:)

Brum skad mam wiedziec ze jestes dzidopodatna? :D

Gość Kasia-----1984
żadna ze mnie darmowa DZWKA !!!!!!!! Bo nie sypiamy ze sobą ,zdażyło się to nam dwa razy przez 2 lata, ale to przez głupote i z mojej inicjatywy.

Czizas - a ile znasz kobiet, które są oziębłe w sytuacji z dzidą? :D

Gość no 2 razy przez dwa lata
to jesteś tylko DZ :D:D pracuj dalej nad literkami:P a swoją drogą to nie szkoda ci życia na takie wielkie nic,jesteś tak mało atrakcyjna że tamtego mężczyznę traktujesz jak dar od niebios:D daj spokój,zacznij od dzisiaj żyć kobieto bo jutro może cię nie być;)

Czizas - a ile znasz kobiet , które są oziębłe w sytuacji z dzidą? kilku sobie zupelnie nie wyobrazam ale fakt, ciezko przejsc kolo dzidy obojetnie, zwlaszcza jak juz jest wycelowana i gotowa by ubosc :D Kasiu nie przejmuj sie, kazdy ma czasami ochote sie nadziac, tylko pytanie co dalej?

Taaaa... To kluczowa sprawa, co dalej?

dalej trzeba sprawdzic kto dzierzy dzide i czy nam on odpowiada

Gość Kasia-----1984
własnie i co dalej sama niewiem:( przed chwilą dzwonił,ale chyba wybadał że coś dziś mało rozmowna jestem.Zapytał się co się stało,bo za dobrze mnie zna.Powiedziałam mu że NIC i pod pretekstem że nie mogę rozmawiać.Skączyłam rozmowe nie mogę być,wiecznie na zawołanie:(To co chciałam mu powiedzieć to mu powiedziałam,ale 150 razy nie będe znów tego powtarzać!!!!