Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłam_nadzieje_na_lepsze_j

Toksyczny związek!bardzo proszę o rady...

Polecane posty

zawsze szczery---nie bawi mnie Twój czarny humor...wiem i mam swiadomosc tego , iż jestem naiwna i głupia , wiec proszę nie wrzucaj mi jeszcze Ty...i tak fatalnie się czuje , jest mi cholernie smutno i zle , rycze jak bóbr , choc wiem , że on ma w tym momencie to w dupie...

Gość smieszkaaa
sexicie sie?? czesto?

to chyba nie jest---> przeczytaj dokładnie proszę :) my juz wczesniej ze soba bylismy , juz wtedy zdarzyłam sie zakochac , nie wiem jak wy ale nie odkochałam sie w kilka miesiecy ...naprawde mi na nim zalezało , no a jak juz potem sie odezwał , to znowu klapki na oczach , w myslach "na pewno sie zmienił" etc...wiem wiem , głupia jestem...

smieszkaa--> jak drugi raz sie zwiazalismy to tylko raz trafilismy do lozka , wiec nie wydaje mi sie , że był ze mną dla seksu , choc szczerze powiedziawszy licho go wie... zawsze szczery---> nie , bo wiem , iż to nie jest prawdą , natomiast prosba abym w ramach "ofiary" za toksyczne zwiazki spaliła sie w piecu chyba tez nie jest na miejscu co?!:P

poloz mu w lozku odcieta glowe konia z kartka ze to prezent od kolegow z osiedla

Gość smieszkaaa
wczesniej ile byliscie razem??

Gość nosszka
Zrozumiale, ze go kochasz, ale po co z nim jestes jak wiesz, ze pewnie za niedługo z Toba zerwie, a moze juz nie jestes dla niego jego dziewczyna, niewiem, ale badz mądra i olej go! Miej swoj honor. Stac Cie na kogos lepszego ! 3mam kciuki!

czizas---> hahahaaha :P aż taką desperatką nie będę...nie mogę przestac o nim myslec , masakra jakas ...najgorsze jest to , ze zamiast go znienawidzic za to wszystko co zrobił , przed oczyma mam tylko te dobre chwile :(

nosszka---> zerwałam , napisałam mu , że skoro mnie olewa to ja sie narzucac nie bede , powinien zrozumiec... smieszkaa-> wczesniej bylismy kilka miesiecy ze sobą , około 3 ..

To nie jest toksyczny zwiazek tak jak już ktoś tutaj napisał... on po prostu Cie nie kocha i to ewidentnie... Moze to zabrzmi banalnie ale czas leczy rany i tak faktycznie jest! Trzeba zagryzc zeby, wyplakac sie porzadnie w poduche, wyjsc z przyjaciołka i co najwazniejsze wymazac go ze swjego zycia. Po prostu przestan sie odzywac i badz silna! Nawet jesli jeszcze bedzie sie probowal z Toba skontaktowac to ja bym już tego nie ciągneła.. dziwny facet.. na poczatku mu nie zalezy to co dopiero bedzie po jakims czasie??? Tego kwiatu to pół światu kochana :) znajdziesz kogos kto Cie pokocha zwlaszcza ze jestes bardzo mloda! Ja wiem po sobie, że nei warto tracic czasu na takie bylejakie zwiazki!! Jeszcze bedziesz tesknic do zycia singielki :)

zawsze szczery--->a miałam jakies inne wyjscie?! zrobiłabym to w inny sposob , ale on sie ze mna spotkac nawet nie chce , wiec nie bede czekała a "pan i władca" szanownie zmieni decyzje i zechce sie ze mną zobaczyć.Zresztą jesli masz dalej ironizowac wraz z czizas to idzcie na inny topik , na kafeterii jest ich mnostwo...powodzenia.

Gość smieszkaaa
i tak si ekolo zamyka, on wraca ty wybaczasz milosc jest piekna normalnie wczesniej 3 misiace teraz 2 i totalna klapa dla porownania ci napisze ze ja ze swoim facetem jestem 8 lat i po 2 latach jakos klocic zaczelismy sie a u was po paru miesiacach, no sory? gdzie masz oczy dziewczyno tak bardzo go kochasz...bosheee.szkoda mi ciebie normalnie na serio tyle facetow na swiecie...a ten twoj jeszcze 29 lat ma i mieszka u mamusi...no qwa.zal zal zal

Gość zerwałaś tak, że
on wie że tak naprawdę tego nie chcesz. trzeba było powiedzieć wyraźnie NIE CHCĘ Z TOBĄ BYĆ a nie, że "skoro Ty mnie olewasz to ja się nie narzucam". trochę mało wyraźnie to zerwanie

magic86---> Dziękuję kochana za słowa otuchy , jesteś cudowna...wiem , że najgorsze będą początki , obym sie tylko nie złamała i w ktoryms momencie nie zadzwoniła do niego ....eh//a Tobie?! kiedy Tobie przeszła chec spotkania sie z nim , przytulenia , bliskosci?

Gość ave cezarrr
Przecież to takie proste :P nie zależy mu na tobie dlatego nie traktuje cię tak, jakbyś chciała. Zmień obiekt zainteresowania...

jeszcze sobie musisz mozg zresetowac zeby na 100% pozbyc sie numeru gg a sorry nie musisz

ale prosze nie oceniajcie mnie , wam wszystkim (z nielicznymi tutaj wyjatkami) tak łatwo mówic , jak ty mozesz go kochac , jaka ty głupia jestes , jaka załosna ...co ja mam kurwa zrobic !! zakochałam sie i poki co sie nie odkocham , nie wiem moze wy tak macie , ze wystarcza wam 24 godziny , mówi sie , ze serce nie sługa , i ja sie z tym zgadzam , w przeciwnym razie nie było by na swiecie tylu rozwodów , zaplakanych kobiet i nieszczesc !! chciałabym wybrac sobie osobe zakochac sie w niej , a potem jak cos pojdzie nie tak odkochac , z dnia na dzien ! zastanowcie sie co piszecie , nie przyszłam tu po słowa pochwały , ale takze nie przyszłam tutaj po to abyscie mi nawrzucali !!

Gość nono racja
irytujesz się złośliwymi komentarzami ale jest w nich wiele racji. to nie chodzi o skasowanie jego numeru, chodzi o zmianę sposobu Twojego myślenia. masz 21 lat ale jeszcze trochę dziecinna jesteś

Raczej wezmie to za focha;) Facetowi trzeba kawe na lawe.To koniec skoro masz mnie gdzies,ja sie narzucac nie mam zamiaru.Skoro nie ma do Ciebie szacunku,a Ty na to pozwalasz w imie milosci,to moja droga moze czas zaczac sie szanowac?hmm?;) Nadal sie nadziwic nie moge,ze dziewczyny nie maja do siebie szacunku i pozwalaja sobie na podle traktowanie,to nie ma nic wspolnego z miloscia,niestety...wrecz przeciwinie:(

Gość no to co my mamy
ci doradzić skoro go kochasz i na tym się opierasz... żebyś z nim została i tkwiła bez sensu w takim związku? takich rad oczekiwałaś?

Moze inaczej, z drugiej strony.Odpowiedz sobie na pytanie: Co z tego ,ze go tak kocham,skoro On mnie nie i mnie nie szanuje?Nie jest to latwe,ale przyszlosci w tym nie ma.Z czasem sie wyleczysz z tej przykrej w Twoim przypadku milosci i poznasz kogos kto Cie bedzie szanowal,chcial spedzac z Toba czas,bedzie sie z Ciebie cieszyl.Mloda jestes,wszystko przed Toba;)

Gość nosszka
Wyjdz gdzies i nie mysl o tym :) Dasz rade, po pewnym czasie bedzie Ci lepiej :*

Wiadomo, że nie da się odkochać z dnia na dzień.. niestety prawda jest taka, że proces "odkochania" jest dość długotrwały - zwłaszcza jeśli zwiazek był długi.. ale Wy łacznie byliscie ze sobą 5 m-cy? jesli dobrze rozumiem? Mysle, że to bardziej jest stadium zauroczenia, głebokiej fascynacji, która tak jak szybko i gwałtownie przychodzi równie szybko się kończy. Więc głowa do góry :) minie troszkę czasu i na pewno będzie lepiej - wychodz duzo do ludzi żeby nie myslec o nim. I nie odzwyaj sie pod zadnym pozorem do niego! Bedziesz potem z siebie dumna, że dałas rade sie z niego "wyleczyc" zobaczysz! Pamietaj, że co Cie nie zabije to ... !! :)

Kobietka z temperamentem,nosszka---dziewczynki macie racje , wiem , ze nie moge sie nad soba wiecznie uzalac , ale na chwile terazniejsza jest mi bardzo ciezko..a to dopiero poczatek..wiem , ze nie moge dac soba pomiatac , nie moge walczyc o cos czego tak naprawde nie ma ,mam czarno na białym , ze on mnie nie kocha , ze ma mnie gdzies , ze mu niezalezy...pluje sobie teraz w brode , ze te dwa miesiace temu gdy sie odezwał nie kopnęłam go w dupe , tylko przyjełam z powrotem , a jemu sie pewnie nudziło to zadzwonił bo sobie przypomniał , ze istnieje :(