Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 24

jak poradzić sobie z rozstaniem z osobą którą bardzo się kocha

Polecane posty

Gość smutna 24

kocham bardzo mojego chłopaka,jednak od momentu kiedy wrócil jego kolega,czas spędza tylko z nim. 24h na dobe i nawet śpi u niego. Nie mieszkamy razem ale jest mi bardzo przykro,sami już się nie spotykamy, jak już to on przyjeżdza z kolegą i wszędzie jest z kolegą. Dziś przyszedł do mnie bo co mu sie zachciało....seksu!Powiedziałam mu że przyjechał bo seksu mu się zachciało i że cały czas jest z kolegą to jak on mnie kocha!Ipoprostu powiedziałam mu żeby sobie już poszedł i poszedł. Jest mi smutno bo on nie zrozumie nic, i to już raczej będzie koniec, b o jestem pewna że on całkiem naczej to rozumie.

Gość owocki
to jakiś gówniarz. ile ma lat i jak dlugo jestescie ze sobą?

Gość smutna 24
on ma 30 lat i koło roku jesteśmy razem. Jestem bardzo zdziwiona jego zachowaniem. zawsze chciał spędzać czas ze mną a teraz odkąd przyjchał ten kolega juz z nim jest.

Gość smutna 24
on ma 30 lat i koło roku jesteśmy razem. Jestem bardzo zdziwiona jego zachowaniem. zawsze chciał spędzać czas ze mną a teraz odkąd przyjchał ten kolega juz z nim jest.

Gość smutna 24
już przyjechał na stałe!już w zeszłym tygodniu cały weekend imprezowali. mój men prawie cały czas teraz pije.

no skoro tak łatwo zrezygnował i poszedł to nie smuć sie :) nie wart ciebie bo rozumiałabym że kolega przyjechał na jakis czas i chche odnowić znajomość ale z jakimiś granicami też ale tak skoro na stałe i on nie widzi problemu i wielkie brawo że mu nie uległaś :D

Gość każdy chciałby mieć kogoś
najchętniej oddanego całym sercem i duszą ale nikt nie jest niczyją własnością !!! można kochać tylko siebie i tylko miłość do siebie może być prawdziwą miłością ludzie mylą przywiązanie przyzwyczajenie się obowiązek poświecenie wyrachowanie itd czy przyjaźń z miłością do drugiej osoby a czegoś takiego nie ma może być chemia zauroczenie tzw. zakochanie ale to jest na jakiś czas wcześniej czy później się kończy więc co to za miłość ?! a siebie można kochać cały czas bez ograniczenia zakochasz sie niejeden raz a facet choćbyś była miss świata to i tak pewnie cie zdradzi bo taki jest trend moda w dzisiejszych czasach ........... różnorodność zmiana są na topie .........dzisiaj powie tobie ze jesteś ładna ze dobrze mu z tobą że cie kocha i może wcale nawet nie kłamać ale jutro to samo powie innej dziewczynie bo coś go w niej zauroczy i tez nie będzie kłamał .............. a do ciebie przestanie sie odzywać co chyba dobrze o nim świadczy bo nie chce grać na dwa fronty ......... jak jest miło fajnie to można sie tym delektować upajać się ale trzeba pamiętać ze wszystko do czasu najważniejsze przede wszystkim to zdrowym być dobrze się czuć i mieć kasę

Gość smutna 24
powiedziałam mu że cały czas jest z nim, że mógłby od czasu do czasu pobyć ze mną.od wczoraj nie odzywam sie prawie do niego, już nic miłgo mu nie mówię. Jak chce abym z nimi gdzieś pojechała to mówię ze ni mam czasu i zobaczę czy po jakimś czasie sie opamieta, ale on ma taki straszny charakter, no trudno, zaufałam, pokochaam i chyba nie wyszło. postanowiłam zapisac się na siłownie i od przyszłego tygodnia zaczynam. ale smutno mi bo teraz widze ze nie doceniał mnie, ja mu zawsze pomagałam i byłam przy nim a miał sporo problemów.

Gość smutna 24
on jest na kazde zawołanie teg kolegi. wogóle smutno mi i troche sie boje bo ten kolega ma jakies ciemne interesy.:(.

Gość smutna 24
szkoda że tak późno przejrzałam na oczy.

Gość smutna 24
albo ten kolega coś podburza, bo jest sam, żona go zostawiła i coś knuje. w każdym razie gdby mojemu zależało to zrobiłby coś.