Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurka........

Czesław Mozil

Polecane posty

Gość Kurka........

Jak ten gość niesamowicie mnie podnieca. Jest w nim coś niesamowitego. Z Czesławem śpie, budzę się, jego muzyka jest cały czas we mnie

opowiadal w tv, jak to Polki kiepsko loda robia ;) ale korzysta z uwielbienia fanek i czeka na lepsza. Przyznam, ze nieco mnie zmrozil. Nie sadzilam, ze jest taki cyniczny. Choc nieco go tlumaczy fakt, ze byl to wywiad w programie Wojewodzkiego, a ten rzadzi sie specyficznymi prawami...

Gość Kurka........
Nie kiepsko a melanholijnie, jakkolwiek to znaczy. ja bym mu nie tylko to robiła :) Ale pewnie masz racje że jak wiekszosc artystow korzysta z zycia i przebiera w panienkach. Jednak jest w nim cos co mnie urzeklo, nie to ze jest slawny czy ma kase. Bardziej osobowosc mimo ze go nie znam...

Gość Mozilcz.
Zapraszam serdecznie wszystkich fanów Czesława Mozila (czy jak kto woli- 'Czesław Śpiewa') na fanpejdża! I z całego serca proszę o rozsyłanie tego linka, gdyż chciałabym, by jak najwięcej ludzi poznało tak cudowną muzykę . www.czeslawmozil.blogspot.com Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam do zaglądania, i z góry dziękuję za rozsyłanie, Mozilcz.