Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena098

DZIŚ NASZA ROCZNICA, A ON WYBRAŁ... :(

Polecane posty

Gość jesteś infantylna
wybrał ją i miał do tego pełne prawo, to jest jego siostra i nie stawiaj się nawet na równi z nią

zacznij liczyć dniówki! dopiero faceta zadręczysz:P wybrał ja bo to jego siostra i szczerze mówiąc ma ważniejszy powód do świętowania i jeszcze raz przypominam sama się na to zgodziłaś

ja jestem dla niego wazniejsza. oni sie nie znosza, wyzywaja, on ma ja gdzies a ona jego. pije chyba tylko dlatego ze ona stawia. albo tak jak juz wczesniej pisalam to tylko przykrywka

dobrze to inaczej widocznie ty źle stawiasz..:P

a zgadzając się i teraz histeryzując jak myslisz? na kogo wychodzisz? i tak swoją drogą gdybyś była ważniejsza......... to byłby z tobą ;) jesli piszesz, że wybrał ją bo ona stawia... to widać nawet butelka z tobą potrafi wygrać taka to jesteś ważna

nie chcialo mi sie wszystkiego czytac, ale... aaaaaaaaaaaaa! ja bym cholery z taka baba dostala :) to jest naprawde BARDZO proste. juz kiedy do Ciebie pisal czy dzwonil by Ci powiedziec, ze sie nie widzicie, trzeba mu bylo NA LUZIE przypomniec 'Kotku, dzisiaj nasza rocznica', a ryczenie po cichu i udawanie potem, ze jest okej to najglupsza rzecz, jaka mozesz zrobic i dla siebie, i dla zwiazku. a jesli po tym, jak mu NA SPOKOJNIE przypomnisz o rocznicy zacznie cos krecic, to dopiero wtedy przeprowadz z nim 'wywiad', czy rzeczywiscie zapomnial czy cos ukrywa. moj mezczyzna nadal nie pamieta kiedy mam urodziny, kiedy mamy rocznice, ale czy to wazne? wazne, ze w srodku nocy jest w stanie pojsc dla mnie po cos slodkiego na stacje benzynowa. dzizas, czy naprawde wiekszosc z nas, kobiet, musi sie czepiac takich pierdol? czasami sie zastanawiam, czy my nie umiemy byc po prostu szczesliwe? a wszystkie kolezanki 'dobra rada', ktore doradzaja robienie zlosliwosci czy strzelanie fochow, czy nakrecaja ja dalej w strone negatywnych emocji - nie robcie tego po prostu.

Nie chce mi sie czytac wszystkich wpisów, napisałas do Niego wreszcie tego SMS-a czy nie?

''Dlaczego nie lubisz jego siostry?'' - tak jakos. dziwna jakas jest. w sumie to nie wiem czy nie lubie. bardziej obojetna mi jest... ''a zgadzając się i teraz histeryzując jak myslisz? na kogo wychodzisz?'' -ale on nie wie ze histeryzuje, nie wie ze plakalam przez to, nie wie ze mnie to boli. nie wie. nie napisalam jeszcze... siedzi caly czas na gg. chyba zarz napisze co robi.

no nie wie i to pewnie jeszcze wszystko jego wina:D bo ty się zgodziłaś :P

Gość jesteś infantylna
no właśnie, jakbyś była ważniejsza to byłby teraz z Tobą a nie jest a z tak wielkim spinaniem się na świętowanie rocznicy związku to przesadzasz

dlaczego nie wierzysz? tak dokladnie 3 lata oficjalnego bycia razem, ale jeszcze wczesniej przez okolo pol roku moze wiecej chodzilismy ze soba niby...

Gość szara marcowa
moj facet zapomnial o swoich urodzinach:) byl akurat daleko, zadzwonil nastepnego dniano i gadamy, gadamy, on w koncu pyta czy wszystko ok, bo mam jakis dziwny glos:) mowie mu, nie no wszystko ok, tylko wczoraj mialm urodziny i mowic szczerze to mi przykro, ze zapomnial. zrobilo mu sie tak glupio:) az go zatkalo:) w przeprosiny dostalam od niego kota:) on nienawidzi siersciuchow ale ja uwielbiam wiec zeby p[okazac jak mu przykro podarowal mi kotka:) nie fochaj sie, na fochu daleko nie zajdziesz w zwiazku. pogadaj, po 3 latach chyba masz odwage powiedziec mu wprost co Cie boli:)

oficjalnego... poprosił cię o chodzenie przy znajomych?:) no jest co świętować !

Gość jesli zrobisz afere z tego
powodu, to ta rocznica moze byc wasza oststnia - i nie bede sie facetowi dziwic

w tamtym roku tez nie zlozyl mi zyczen, potem stwierdzil ze glupio mu bylo bo nie mial kasy na prezent i wolal udawac ze zapomnial...

powodu, to ta rocznica moze byc wasza oststnia ta co to jej nie było?:)

Gość cytaty z krowek
Przesadzasz. Facet po prostu zapomnial. Oni tacy sa. Jesli to dla Ciebie takie wazne to trzeba bylo powiedziec od razu a nie czekac az sie domysli. Teraz masz focha. Bez sensu. Przeciez nie powiedzialas wprost, co Cie meczy. Jak facet ma wiedziec co myslisz? Jak Ci zalezy na zwiazku - na zwiazku a nie na datach to naucz sie mowic to co myslisz, co cie boli i irytuje. No i nie strzelaj fochow, bo facet nawet nie wie z jakiego sa one powodu.

to się chociaż oboje dobraliście:) oboje lubicie udawać :) takie związku tylko gratulować

Jednak się skusiłam i wszystko przeczytałam. Reagujesz jak większośc Kobiet, czyli doszukujesz sie i domyślasz. A najbardziej byłabyś szczęśliwa, gdyby coś przeskrobał. Kobieto!! opamiętaj się, jesteś histeryczką, nie chciałabym mieć takiej dziewczyny. Zamiast powiedzieć facetowi wprost, że dzisiaj jest Wasza rocznica, to od 14.00-tej masz problem, że On nie pamięta, z każdą minutą jak czytam, nakręcasz sie coraz bardziej. Ludzie rozmawiajcie ze Sobą, tak jest o wiele prościej. Związek to przede wszystkim zaufanie , odpowiedzialność i wolność. Wrzuć na luż.

oficjalnego tzn ze wczesniej bylismy jak para ale nie po tzw ''słowie'' 3 lata temu zapytal czy oficjalnie zostane juz jego dziewczyną.

Gość napiszesz
do niego, czy nie