Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Styczen 2011

ILE PŁACICIE ZA WIZYTE PRYWATNIE U GINEKOLOGA ??

Polecane posty

lady jej pewnie chodzi o to ,że po przeliczeniu wychodzi ok 300,00 pln a nie myśli o tym ,ze mieszkając za granicą po 1 się nie przelicza na złotówki, po drugie stosunek 1 euro do zarobków tamtejszych jest inny niż do naszych ;)

Gość a ja w łodzi
90 za wizyte (badanie na fotelu i macanie piersi:P i duzo czasu poswieca na rozmowę, no i recepty jak potrzeba) 30 cytologia. po recepty na tabletki dzwonie do przychodni, wypisuja mi za free recepte na 2 opakowania. watpie czy ktos da na rok, bo jednak od czasu do czasu trzeba isc sie przebadać. ale szukaj, moze sie uda ;)

Gość moniuszkkola
Ja u dr Jerzego Jakubowicza w Neomedzie w Krakowie płace za wizyte 100zł,plus oczywiscie w tym kiedy jest potrzeba podbranie cytologi.Mysle ze to nie jest starsznei dużo,a nawet porównujac z cenami w stolicy bardzo rozsadnie.

Gość A K I M A
110 ZŁ.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
50 zł

Gość bbbcccc
a wroclaw-ktos się orientuje? ktos wie moze jak to jest w przychodni practimed?kurcze placic 50zl za wizyte i miec do tego jeszcze recepty....marzenie...

Gość Patryczka17
Ja za zwykła wizytę prywatnie daję 70zł Jeśli robie usg to koszt dodatkowych 50zł Cytologia kosztuje 30zł. Więc daje zazwyczaj 7dych

Gość nblnb
podbijam temat odnośnie wrocławia bo również jestem zainteresowana. Dziewczyny piszcie proszę ile płacicie prywatnie u gina za wizytę i jak z receptami na tabletki anty. ja narazie chodze na nfz ale chcialabym zmienic na prywatnego w jakiejs rozsądnej cenie jak się znajdzie... piszcie proszę będę bardzo wdzięczna

Gość ssssu
Najlepiej jest po prostu zadzwonić do lekarza i zapytac w prost o ceny, wiadomo że jak idziesz tylko po recepte to bedzie to kosztowało znacznie mniej niż jak idziesz na wizyte.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
100 zł

Gość karolciaoko
80 pln dostaje recepte bada mnie ale jak chce badania krwi to place dodatkowo zaleznie od badania

Gość pinnnkii
Jesli chodzi o stolice to u dr Jacka Kostrzewy są takie ceny wizyta 100 zł cytologia 40 usg ginekologiczne i ciąży 100 wypisanie recepty bez wizyty 30 uważam ze jak na Warszawe to sa jak najbardziej ok.