Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokorotka

Wlasnie słysze jak mój brat gada przez sen

Polecane posty

Gość haha moja
haha dobre z tymi snami z Twoim facetem ;p jak on na to reaguje?

Jak mu strzeliłam o oczywiście było " no coooo ja zrobiłem" a ja żeby mnie już lepiej bardziej nie wkurwiał :D on szedł spać dalej bo o czym tu gadać z pomyloną :D A tak to się śmieje ze mnie że się tak wkręcam. Ale nie raz już było też tak że się obudziłam bo miałam bardzo zły sen i musiałam posiedzieć i żeby mnie przytulił a mimo to ciągle coś było nie tak. Oj ja to bardzo często tak bardzo mocno przeżywam sny

No własnie, chyba trzy noce temu śniło mi się że na moich oczach wyrywa jakies laski i ze smieje mi sie prosto w twarz, jak sie przebudziłam to miałam ochote mu nawrzucac, on mnie w tym momencie przytulił, mialam ochote go odepchnac, ale tylko sie odwróciłam i zasnełam obrażona:P A taka wstydliwa sprawa, pamietam jak byłam mała to czesto śniło mi sie ze chce mi się siusiu i ze ide do toalety, siadam na deske i....siusiam z taką ulgą..a tu się okazało ze naprawde siusiam do lóżka:P Pamietam ze zdarzyło mi sie to nawet jak mialam 13 lat! :o

Gość taka sobie skromna uszatka
a mnie sie często śni, że wpadam w taką czarną dziurę i to jest taaaakie okropne uczucie... wy też tak macie? bo moja siostra ma to samo :) a nieraz się zastanawiam czy jakieś tam wydarzenie to było naprawdę czy mi się tylko śniło.. ja to mam zryte pod kopułą :P albo jak mi się coś przyśni tak bardzo realistycznie to potem cały dzień się tym przejmuję .;)

Też miałam tak z sikaniem jak byłam mała że śni mi się że idę siku i budzę się ale na szczęście w porę jak już prawie bym się zsikała i na szybko do kibelka leciałam. Ahhh idę spać i pookładać trochę mojego ;) Może mi coś powie ciekawego ;)

Gość freaky like me *_*
haha pozwólcie ze sie wtrące ;D z tym siusianiem miałam identycznie,czasem mi się zamiast wc śnił basen:o że pływam i sikam,po czym sie budze i patrze łózko zalane:O raz mi sie zdarzyło czy dwa jak miałam tez jakos 13-14 lat:Pwstyd!;)nikt do tej pory prócz mamy nie wie:D różne dziwne sny mam,czasem tak strasznie realne ze sie boje w dzien.. np wypadek samochodowy,albo ze zlodziej buszuje po mieszkaniu... a potem w nerwach chodze:P

Gość shshshhs
Wiecie co to sa zmazy nocne? :P No to kiedys mi sie snilo ze jestem w jakims szalecie szkolnym a w kolo mnie gole blondynki, ide sie odlad do pisuaru i tak sikam sikam nawet fajnie bylo a rano sie budze a tam cale przescieradlo i posciel ospermiona :P

Gość freaky like me *_*
hihi to chyba nie tylko ja mam takie sny:D

Gość moj maz mnie kiedys obudzil
w srodku nocy,caly spanikowany i stwierdzil,ze na koldrze siedzi ogromny robal i ze on bedzie mnie przed tym robalem ratowal.Nawet pokazal mi,jaki wielki ten robak byl i pokrotce go opisal:D Tlumaczylam mu,ze nie ma zadnego robala i ze tylko mu sie cos zlego snilo,a ten jak w amoku:"przysiegam,ze tu byl robal (wywalajac prawie koldre z wyra) i musimy sie go pozbyc".Po kilku minutach troche oprzytomnial,zrobilo mu sie glupio,ja sie z niego smialam,dowiedzial sie,ze niepotrzebnie mnie dla niewidzialnego robala budzil,on-juz spokojnym glosem-nadal upieral sie,ze robala widzial,tylko musial uciec,i poszlismy spac.To bylo kilka lat temu,ale za kazdym razem,jak sobie to przypominam,to chce mi sie smiac:),a on nadal twierdzi,ze na koldrze siedzial robal:D Inna sytuacja:budze sie w srodku nocy i ledwo moge oddychac,na dodatek przygnieciona czyms sporym:P-maz sie na mnie uwalil tak,ze nie moglam sie ruszyc,tzn.spalam na brzuchu,a on jakims cudem rozklapil sie na mnie o_O Udalo mi sie go z siebie zrzucic,a ten wio-wczolgal sie na mnie z powrotem.W koncu sie wkurzylam,dostal z lokcia,zlazl ze mnie,cos tam zamruczal,odwrocil sie na drugi bok i zasnal.Rano mi opowiadal,ze snilo mu sie,ze lazil po gorach:D dodam,ze jest wysoki i postawny,a ja mala pchelczyna:P takich sytuacji bylo jeszcze kilka,ale te dwie lubie najbardziej.

feaky like me *_* ja też tak mam właśnie, ostatnio mi się śniło, że mój tata do mnie strzelał z pistoletu a ja nie umierałam :) wiem, głupie , ale to nie moja wina :P i potem cały dzień taka poddenerwowana chodziłam :(

Gość freaky like me *_*
hehe:D mi tez całkiem niedawno śniło się że dostałam z pistoletu:P i czułam jak przeszedl przeze mnie strzal,a mimo to nadal żyłam:D pare sekund pozniej cos mnie zamroczylo,zemdlalam..i patrze na siebie z gory:P a potem takie durnoty,choc calkiem logicznie poskladane jak na sen:P ciekawe co dzis mi sie przysni :D a temat nawet fajny:D zaraz po facecie-doradcy:D

jejku, a czasami sny to są tak durne , że sama jestem zdziwiona, że mam tak bujną wyobraźnię, bo na jawie napewno bym czegoś takiego nigdy nie wymyśliła :P

Gość haha moja
widze ze temat sie kreci.. odwiedze pozniej ;) moze cos ciekawego mi sie przysni

Gość tirdifkk
moj facet mial taki okres, ze kazdej nocy cos gadał. w pewnym momencie zaczęłam go nagrywać... bo mi nie wierzył :D najlepsze jest to, że jak go budzilam to on dalej do mnie wygadywał jakieś głupoty typu. "zamówienie noo" "jakie zamówienie, o czym ty gadasz?" "no zamówienie przyszlo sprawdz te te no mmmm" mój chlopak w ogóle, ale to w ogóle nie przeklina.. podczas tego okreesu, kiedy gadał przez sen to miał tak, ze 3 noce, ze ciagle wiazankami sypał typu "dobra kurwa wez spierdalaj" "ja pierdole nie to miales przynies" "a to chuj ci w dupe kurwa" albo zamawiał żarcie przez sen. najczesciej kebaby "z baraniny na cienkim ciescie i bez cebuli" a potem "kurwa mialo byc bez cebuli jeszcze innym razem to wcale smiesznie nie bylo bo sie przebudzil spocony i mi zajebal noga z calej sily w biodro, ze wylądowałam na podlodze, a potem przez tydzien z wielkim siniakiem.... oczywiscie nic nie pamietał.

Gość Ale sie uśmiałam :)
Ja tez niestety gadam przez sen. Ciocia mi kiedys opoiadała że jak spałam u niej a miałam wtedy może z 10 lat to telewizor podnosiłam albo w szufladach sztućce układałam, oczywiście cały czas nadaje po arabsku hebrajsku czy czort wie czym tam :) Nawet ostatnio nawijałam przez sen o szufladach siostra opowiadała że o jakiś szufladach jej gadałam i sie śmiałam przy tym z tego.

Gość Ale sie uśmiałam :)
A co do snów to czasami mam takie dziwne uczucie że spadam a póxniej sama noga mi podskakuje haha Śpie sobie śpie a tu nagle jebs pod kołdrą noga mi skacze haha

Gość Carsons
Ja kiedys mialam taka dziwna sytuacje. Polozylam sie na krotka drzemke ok godziny 18. W pewnym momencie budze sie I widze nad soba moja zmarla babcie,ktora probuje mnie udusic. Najdziwniejsze w tym wszystkim bylo to ze slyszalam swoje siostry i rodzicow w pokoju obok a nie bylam w stanie krzyknac sni ruszyc swoim cialem. Trwalo to dobre killa minut. Minelo tyle lat a ja do dzis mam takiego stracha jak to sobie przypomne.

Gość do carnos
to sie nazywa paraliż senny..

Gość haha moja
Up up up

Gość Kokosczajnare
Ja się raz się zesrałem w łóżku