Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ten niedzielny poranek.

Od miesiąca jestem 'na diecie' i nie widze rezultatow :(

Polecane posty

Gość jedyny problem jaki widzę to
masz zepsutą wagę, nie sugeruj się jej odczytem zmierz obwody dieta wg mnie jest ok, ćwiczenia też niektóre osoby mają taki metabolizm że przez jakiś czas organizm broni się przed spalaniem i waga się utrzymuje, a potem po okresowym zatrzymaniu kilogramy lecą w przyspieszonym tempie być może jesteś przed okresem i masz typowe zatrzymanie wody ? ja przed okresem ważę przynajmniej 2 kilo więcej, pomimo zdrowego odżywiania, picia zielonej herbaty, herbatek drenujących, unikania soli....natomiast już w pierwszym dniu miesiączki dwa kilogramy znikają w magiczny sposób

e tam, zobaczysz że będzie szybciutko:) ja to mam dalej jakieś dziwne wrażenie że masz jednak coś z wagą ;D może zainwestować w nową? haha :):) ja narazie idę. do jutra :)

Gość w ten niedzielny poranek.
nie, nie jestem przed okresem. zastosuje 'nowy zestaw cwiczen' codziennie cos innego i zobacze po tygodniu. dzieki za dobre slowa :) jesli za miesiac nic sie nie zmieni kupie sloik nutelli.

Gość co wy piszesz ?????
dziewczyna pisze ,ze sie GIMNASTYKUJE ,a miesnie sie wyrabia gdy ktos wykonuje cwiczenia silowe z CIEZARKAMI/obciazeniem...... to na pewno nie przez ta gimnastyke. zmierz sobie obwody przede wszystkim , kup wage ktora oblicz zawrtosc tluszczu w organizmie i .....czekaj na rezultaty , kontynuuj to co robisz jeszcze przez miesiac i jestem pewna ze cos sie ruszy,