Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolenele

jak ulżyc w bólu brzucha w 6tc

Polecane posty

Gość jolenele

wczoraj lekarz powiedzial ze moge uzywac no spe jak bardzo bedzie bolec ale tabletkami nie chce sie faszerowac.czy moge robic cieple oklady na brzuch>>

nie, w ciąży absolutnie nie można robić ciepłych okładów na brzuch! Jeżeli na prawdę bardzo boli, to weź nospę, ale staraj się nie brać jej zbyt często. Na początku ciąży ból brzucha, nawet dość silny jest normalny. Niebezpieczne są wszelkiego rodzaju plamienia.

Gość nospa w ciazy
jest wskazana, bo dziala przeciwsukrczowo, wiec jesli lekarz ci ja zalecil, powinnas wziac. zadnych cieplych okladow, kapieli, masazy itp. mozesz tez w silnym bolu wziac panadol, jest bezpieczny dla plodu.ostatnio slyszalam, ze na tym etapie ciazy nawet jesli doszloby do jakiegos uszkodzenia, to komorki uszkodzone sie odtwarzaja na nowo.

Gość jolenele
dziewczyny kochane -mnie dzis tak zakuło na 3 sek ze myslalam ze zemdleje ale zaraz przestalo a teraz ciągle boli ale nie kłuje. martwie sie czy to normalne -leKARZ ZALECIL DUPHASTON

Gość nospa w ciazy
ale mam nadzieje, ze bierzesz ten duphaston??? co lekarz zalecil trzeba brac, to zbyt wczesna ciaza, aby mozna bylo bagatelizowac jakikolwiek bol i zalecenia lekarza...

Gość jolenele
tak od wczoraj 2 razy dziennie mam uzywac.

Gość aga 1981
ja nospę brałam...lekarz pozwolił

Gość aga 1981
duphaston jest na podtrzymanie...pewnie bedziesz go brała min do 12-13 tyg