Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darker

Moi drodzy...

Polecane posty

Gość dobra Gośka koniec żartów
zaraz dzwonie do Twoich rodziców i wszystko im mówie, państwo S. na pewno się ucieszą :O zakończ natychmiast ten romans, albo Twój tatuś się dowie, a wiesz, że się nie ucieszy

Gość dobra Gośka koniec żartów
znam Cię ze szkoły muzycznej i nie żartuję :O

i masz numer do moich rodziców ;d faaajnie. tu wszyscy wiedza ze chodze do szkoly muzycznej i jak mam na nazwisko. a przynajmniej duzo osob wie

Dobra gdzie jest darker?, niech da jakieś sprawozdanie ze swojego nowego życia.

Nastoletnia, żal mi ciebie :( Ja też chodziłam do szkoły muzycznej, ale czerpałam z tego przyjemność i nikt mnie nie zmuszał do robienia coraz to nowych specjalizacji (fortepian, śpiew, aranżacja, wibrafon, gitara akustyczna i gitara basowa). Z tego, co czytam, to raczej ty masz w domu gestapo - to ciebie zmuszają do nauki. A w głowie masz siano. jak każda nastolatka. I łatwo takie siano zapalić.

Gość ale z Was naiwniaki
to raczej my nabijamy sie z Darkera i ego 'nowego zycia' :D

Ale ty jesteś tepa .... fizycznie nie ma mozliwosci zeby ciągnac tyle kierunków na raz . liczac na kazdy po 12 lat ( a na pelne wyksztalcenie to 17lat) to jestes baardzo stara juz. i bajek nie wciskaj. i nie ma takiego czegos jak sam wibrafon. to jest grupa instumentow perusjnych - wibrafon, ksylofon, werbel, kotły i to sie robi na jednym kierunku. w szkolach muzycznych osobno tego nie ma. i z aranżacji są tylko studia na które mało kogo przyjmują, wiec nie klam.

"fizycznie nie ma mozliwosci zeby ciągnac tyle kierunków na raz" - czyżby? :classic_cool: Dziecko, jak się chce, to można :D Poza tym ciągnąć, to można drut i sznurek a ja się uczyłam :) Jak wyrośniesz z pieluch i zaczniesz doceniać to, co masz (a przede wszystkim szanować), to pogadamy :D

Dziecinko, w szkołach prywatnych jest :) Oj, widzę, że u ciebie tylko klasyka :D A są jeszcze szkoły jazzowe, wiesz? Może znasz takiego pana, jak Lucjan Kaszycki, malutka? Nie sądzę :D Matko, ale z ciebie "zakuciec" :D

dobra idź sobie stąd kłamliwa s*ko, bo myślałaś, że ja jakaś tepa jestem i nic nie wiem, a jak sie okazało co innego to jeszcze zaczniej mnie wyzywac. Żal mi cie ;/

no tak, szybko sobie w google wpisałas i kozaka udajesz . wiesz... jak chce sie robic cos dobrze to polecam jeden kierunek. bo mi osobiscie jak chcialam robic dobrze to doby nie starczalo. a ty klamiesz jak nic. wiec zamilcz i sie nie osmieszaj.

Ooo, dzieciątko się zdenerwowało :D Widzisz, mała, ja nie muszę kłamać :) To, że ty nie potrafisz czegoś osiągnąć, prócz brylowania na Kafeterii nie znaczy, że inni też są tacy :) A tak przy okazji, zacznij się częściej uśmiechać. Wyglądasz okropnie ponuro. Na razie, mała :)

Gość matko co za wyrazenia
"dobra idź sobie stąd kłamliwa s*ko" :o no to sie dobrali z Darkerem jak w korcu maku, obrazajacy wszystkich prawik i przyglupia gowniara

Ja sie usmiechac nie musze, bo mi to niepotrzebne. tylko szybciej zmarszczek dostane. I tak wiem, ze klamiesz. Wiec nie udawaj, bo to śmieszne. Ja nie wiaze przyszlosci z muzyka, bo wole robic cos innego. I na prawde nie dalabys rady. Wiem jak to jest to nie sciemniaj.

Gość matko co za wyrazenia
"bo mi osobiscie jak chcialam robic dobrze to doby nie starczalo" Darkerowi trzeba robic dobrze az przez dobe? hahahaha :D

"no tak, szybko sobie w google wpisałas i kozaka udajesz - nie muszę :) Ja wiem a to, że ty nie wierzysz, jakoś mnie nie rusza :) . wiesz... jak chce sie robic cos dobrze to polecam jeden kierunek - ty lepiej niczego nie polecaj :) Nie jesteś żadnym autorytetem :) . bo mi osobiscie jak chcialam robic dobrze to doby nie starczalo - starczy, to jest uwiąd; "to by" pisze się oddzielnie; po trzecie: jak się nie ma talentów, to pozostaje jedynie "chcica" :classic_cool: . a ty klamiesz jak nic - jak nic? To w końcu kłamię czy nie? Mała, tylko dzieci kłamią, ja nie muszę :D . wiec zamilcz i sie nie osmieszaj - oj, jak na razie, to ty się ośmieszasz. Choćby 26-cio letnim gogusiem i gestapo w domciu :D Papa :)

Gość o ludzie co sie dzieje
Aj tam aj tam, dajcie spokoj naszej malej nastce :D ona nie jest az taka zla. poza tym na pewno sie jeszcze nie spotkali wiec nie ma co gdybac. moze darker jej sie wcale nie spodoba. wtedy to bedzie :o

matko co za wyrazenia - dziecku ciśnienie skoczyło :D Nie ma się co przejmować :) Poza tym okres dojrzewania i inne takie, trudny wiek :)

Gość Bu Bu
Darker Darker co z ciebie wyrosło. Z kimś takim się zadawać i jeszcze piać z zachwytu

mi juz po prostu brak slow do ciebie... jestes tak zarozumiała i wszechwiedząca no i oczywiscie utalentowana. ideal po prostu. wiesz... ja talent mam... gorzej z jego ksztaltowaniem bo mi sie po prostu nie chce. I tak jestem lepsza, ładniejsza, bardziej inteligentna i ulatentowana od wszystkich na tym forum.

Gość Ej Nastoletnia Małgorzato
Kiedy bedzie Darker ? :D

Darker wieczorem na pewno bedzie. nie martwcie sie . Mi słownik nie potrzebny, każdy robi błędy, nie robię tego notorycznie, więc sie nie wymądrzaj

Gość Bu Bu
ile każesz mu czekać ?