Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Was to naprawdę bawi? Ja mam lepsze rzeczy do roboty, a Sanga mam już gdzieś...Zresztą napisałam mu to przed chwilą, bo chciał się spotkać przy okazji pobytu w Poznaniu. Mnie stać na lepszego faceta, który zresztą kręci się przy mnie ;P Powiem krótko, jesteście chore i tak to jest, jak się żyje "fotkami", "fejsbukami" i innymi gównami. Jakieś podszywanie się pod moją osobę...Ile wy macie lat ludzie? I kogo obchodzą wasze chore gierki, przecież nikt mnie tu nie zna. Szkoda mi na was czasu ułomy, narazie Blond piękność pozdrawia was środkowym palcem :P

ciekawska? Masz rację, on zawsze traktował mnie jak ścierwo tylko dlatego, że o niego zabiegałam. Teraz wiem, że nie warto. Jestem wartościową i ładną osobą, więc niech to faceci o mnie zabiegają. I dam szanse tym normalnym, a nie takim co robią mi chore jazdy w internecie ;) teraz widzę, że on jest obleśny przede wszystkim wewnętrznie i nie chcę go już znać :) The end :D

Gość piotrki wampiry i kwazary
pewno cię olał i teraz udajesz że jest inaczej wymyślajac sobie tych innych wartych ciebie, przed ktorymi i tak rozłozysz nogi :D

Ja go "olałam" a na dowód mam smsy :P Mam już innego ukochanego, który bardziej mnie kocha i się nie rozstaniemy :* Zajmuje się spirytystyką, Aleksander :****** Więc możecie już sobie odpuścić swoje chore fazy :o :)

Gość ajednakciekopnalwdupke
nie widze żadnych dowodów wiec chyba jednak cie olał buehehehehehe!!!! idź sie pomódl do szatana!!!

Na tamtym porta;lu utrzymuję z kimś kontakt i tylko dlatego go jeszcze mam, zresztą nie muszę się tłumaczyć nie wiadomo komu... Jak mi się będzie nudzić, to zrobię zdjęcia tych smsów i wstawię tutaj...Żegnam :*

ajednakciekopnalwdupke Za niecałe trzy miesiące zaczynam kurs u A.Ragiela, więc uważaj żebyś się w moje łapki nie dostał prostaku ;) Wtedy dopiero poznasz, co to "szatan" :D

Gość Kurcze jaki infantylizm
Zawsze wiedzialam ze "wampiry" to osoby z problemami psychicznymi :o

Gość bgiugiobk
nie obrażaj wampirów, one są wśród nas!!!!!!!!!!!!!

Nie rozsmieszaj mnie.

Gość bgiugiobk
Ludzka ignorancja jest czasem przerażająca :/

Owszem, zgadzam sie, czlowieku, ktoremu zdaje sie, ze jestes wampirem, bo wypiles krew. :D

jasne, jasne!byś te esmsy miala to juz dawno by tu były jak wszystko czym próbujesz przyszpanowac... fakty sa takie, że nie masz zadnego dowodu na poparcie swoich bzdur, bo to sa bzdury!!!! wyluzuj Algida i tak wszyscy wiedza i maja wielki polew z tego,że biegasz za fotkowym wapierzem od dawna,bo nie potrafisz pogodzic się z tym że ma cię w dupie :D :D :D a takim pierdo*eniem że masz jakies dowody, których nikt nie widzial to sie tylko sama ośmieszasz :D :D :D

kurs to ty se zacznij w zakładzie zamknietym bo im starsza jestes tym głupsza sie stajesz!! wszyscy się z ciebie śmieja, a ty jeszcze pieprzysz o szatanach. Moze jeszcze czary rzucisz? dawno tego nie było :D :D :D

A jednak, gdy był ze mną pół roku w związku to nie narzekał... Chociaż prawie przepłaciłam to życiem przedostatniej nocy, jak się z nim widziałam. To było rok temu, a teraz widzę jak się zmienia... I to boli. Boli tak, że nie potrafię się przemóc i spojrzeć mu w oczy po tym wszystkim...Już od dawna nie jest tym Sangiem, którego znam. Poza tym było mi ciężko, gdy pisałam to. I to jest śmieszne? Zbyt wiele przeszłam, aby czytać wypociny forumowych ignorantów... Mam życie i problemy nadludzkie, których nigdy nie zrozumiecie. Możecie się śmiać z mojego bólu, ale kto się śmieje...ten się śmieje ostatni. Kończę temat, nikt nie będzie oceniał mojego prywatnego życia. Tym bardziej nikt, kto mnie nie zna i nic nie wie o tym, przez co przechodzę. Żegnam.

Gość Januszek..........
Am en!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idiotko!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedy będąc z Sangiem wszyscy stanęli przeciwko mnie, nie potrafiłam się z tym pogodzić, ani podjąć żadnych decyzji. Sang był bardzo zaborczy w swoich poglądach, choć na ten czas za nic nie ujawni swojej prawdziwej twarzy... Dzień po tym jak policja zabrała mnie z jego mieszkania (nie było ze mną kontaktu) wzięłam garść tabletek, by przestać wreszcie czuć... Jednak trafiłam szybko na toksykologię dzięki mamie i odratowano mnie. Sporo czasu spędziłam w szpitalu, jednak Sang nie pojawił się ani razu... A ja idiotka jeszcze po tym wszystkim przystałam na wspólnego Sylwestra, który zresztą także nie zakończył się zbyt miło. Kiedy w końcu odważyłam się uciszyć serce, poznałam innego Wampira. On pokazał mi, że Wampiry to nie tylko pasożyty, które żerują na innych ludziach i ich uczuciach. Wampiry też posiadają serce, które potrafi kochać. Niestety przez swoją przeszłość zmuszony był ponad miesiąc temu wyjechać do Anglii, by zarobić na własne długi. A ja zostałam tutaj sama... Przysięgałam mu, że poczekam do Maja na niego choćby nie wiem co. A prawie złamałam tą obietnice. Jestem w rozterce i traumie, a wy urządzacie sobie śmiechy... Świat jest podły, dlatego zawsze wolałam mieć swój...mały i bezpieczny i mam nadzieję, że za te parę miesięcy będę go dzielić z Aleksem już na zawsze i nic nas nie rozłączy :( Moje jedyne marzenie...Kiedy Aleks wróci zastanie mnie chudą, jeszcze piękniejszą i inteligentniejszą niż jak mnie poznał. I nikt mi w tym nie przeszkodzi, a szczególnie prześmiewcy z internetu i znajomi Sanga...Jestem dla was za silna :) A teraz wracam do oczekiwania, byle do maja...

Pół mojego serca jest w Anglii, czasami wydaje mi się, że zwariuję bez jego dotyku, wzroku, oddechu... Nie chce mi się żyć, ten pieprzony świat opiera się tylko na pieniądzach. Jesteście wszyscy zerami i marnie skończycie !!

Nie zlicze juz swoich lez, a te świnie sie jeszcze z tego ciesza. Ale was jeszcze los ukarze za to wszystko, a wtedy ja moglabym sie z was smiac, ale nie zronie tego, poniwaz nigdy nie znize sie do takiego dna. Nigdy nie stane sie taka jak wy, zegnam.

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
pier**lenie ;// ciekawe, kogo chcesz nabrać!

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
Że jesteś nieszczęśliwa! Sory, ale po prostu dajesz się kopać w d** jakiemuś kolesiowi, który myśli, ze jest wampirem, żałosne!

Nikt mnie nie "kopie"...Po prostu miałam się z nim spotkać, ale wiem że to byłoby podłe w stosunku do Alka. Bo mogłabym nie oprzeć się pokusie... Dlatego czekam na mojego ukochanego, Sang nim nie jest już dawno... Choć zawsze będzie w moich wspomnieniach, niezapomniany klimat.

Gość ubziu-bzi
Jak Ty pieprzysz tępa peezdo! Takie masz niby nadludzkie problemy a siedzisz tu i odświeżasz stronę czy aby nikt ci niczego nie napisał, i piszesz póżniej że nie czytasz wiadomości tych ignorantów...i opowiadasz megadługie wypociny o swoim życiu tym niby tępym śmiertelnikom którzy są taaaacyyyy źli i taaaaaak się z ciebie śmieją.Pewnie że się śmieją takich głupot dawno nikt nie czytał od kiedy uciekłaś z fotki.pl I jeszcze jedno za każdym razem zmieniasz wersję na taką,która jest ci wygodna. Szkoda tylko że żadna z nich nie jest prawdziwa bo i Alek cię olał i Sang i pewnie całą masa urojonych facetow...a Ty tu siedzisz i wypisujesz niestworzone historie, jeśli sama w nie wierzysz to zacznij się leczyc it o solidnie Łzy cierpienie i mroczne kursy. Wez się idź potnij i rzuć klątwe na cmentarzu bo nawet mroczni ludzie się pewnie z ciebie śmieją

Gość Marquis
Je suis Sang... Włosy mi wypadają od tego, co Ja, tu czytam.

Teraz odpisuję, bo mam strasznego doła i jedyne co mi się chce to posiedzieć sobie na forach... Dziś napisałam szczerze coś, by inni się opamiętali. Bo ja tez czuję, mimo że jestem czarownicą...Ja też cierpię, gdy jest mi źle i gdy mój kochany musiał wyjechać tak daleko... Nie jem od tygodnia i nie sypiam, a wchodząc tutaj zamiast dobrych rad słysze obelgi :/ Oczywiście, że jest to tylko internet...Ale jednak za monitorem jest istota, która może być w rozterce. Nie chce mi się żyć bez niego :(

Marquis Przepraszam Sang, pokochałam innego... Lecz Ciebie też będę kochać po wieki. Może pewnego dnia zostaniemy przyjaciółmi, tylko i aż :(

Gość wampiryyyyy
ale jestes gruba i brzydka zygac mi sie chceeeeee!!!!!!!!