Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość ZałamanaMatka
Aniu, ty codziennie się dziecko chcesz zabijać, jak tylko wejdziesz na wagę.

Gość a to dlaczego twój wampyr
pojechał w piździec skoro tak cię niby kocha ?

Gość ZałamanaMatka
Aniu, muszę cię zmartwić. Waga się zepsuła, tak więc niestety nie zrzuciłaś żadnych zbędnych kilogramów ostatnimi czasy. Poza tym zastanawia mnie, skąd się u Ciebie wziął ten trzeci podbródek. To chyba dziedziczne.

a to dlaczego twój wampyr Aleks prowadził kiedyś działalność ze swoją eks...Niestety coś nie wyszło i wpadli w długi...Ona odeszła, a on został z tymi długami... Chciał sprzedać samochód, ale to by nie wystarczyło, dlatego musiał wyjechac do Anglii. Powiedział, że nie może wziąć ze mną ślubu i obarczać problemami. Ale do maja zarobi tyle, że powinno starczyć. I wtedy będziemy już razem. Nigdy nie zapomnę dnia przed wyjazdem, nie ma nic gorszego niż widok płaczącego mężczyzny, uwierz. Nie ma już minuty, kiedy bym o nim nie myślała. Nic mi się nie chce, nic. Tylko jego miłość daje mi sens. A teraz możemy tylko czasem porozmawiać, bo on pracuje po 12, 14 godzin. A ja nie mogę mu ulżyć, mogę tylko czekać i to jest najgorsze. Jedyny cel dla którego żyję to jego powrót do domu. Nie cieszę się już nawet z koncertów, z niczego. Chciałabym kiedyś opuścić Polskę, to zły kraj jak widać też powyżej...

Może kogoś poruszy moja historia, może na kafe są inne samotne kobiety, których ukochani musieli wyjechać...Bo w Polsce jest ciężko bardzo dużo zarobić... Może za miesiąc i ja rzucę prace, wyjadę. To nie byłoby złe...

Gość a to dlaczego twój wampyr
wzruszające

Gość ProfesorDambyldor
Aniu! Nie opuścisz Poznaniartu, dopóki nie nauczysz się latać na miotle!

Gość INTERPOLICJA
Uwaga! Ważne ogłoszenie! Wszyscy znający aktualne miejsce zamieszkania Anny Marciniak vel Algida, proszeni są o kontakt z najbliższym komisariatem policji. Anna Marciniak oraz jej mąż Aleksyj są podejrzani, o handel lewymi środkami odchudzającymi z Polski do Anglii. Przewidziana wysoka nagroda, w postaci książek "Włosy blond odmieniły moje życie!".

Gość dsjbdjld
ty wielce mroczna, pizgasz o demonach a na twoim kompie plyty britney spears widzialem, rozowe staniczki, w odpowiednim momencie chowane by wapirzy znajomi nie widzieli !!!!!!!! ten twoj koles to szuszfol taki, ze cale osiedle sie nabija nie opowiesz o tym jak juz taka otwarta jestes??????elektronik od siedmiu bolesci a ty glupia dupa jakby sie wydalo jaka jestes to dawno by cie olal, tak jak ja mam cie w dupie juz!!!! znajomych metali masz moze z kilku z tego co widzialem, cala reszta to zdziry z sklepiku!!!!!!!! dasz kazdemu co ma wlosy lekko dlugie zalosna jestes ania i niech kazdy to wie, prawidlowo sie z ciebie smieja innej reakcji byc nie moze!!!!

Gość JulietteDeSang
Znowu kłamiesz Algidko i po co ci to? Sang śpi teraz a ja mam tu z ciebie polew na maka..... Nawet nie wiesz jak pięknie wygląda gdy ogarnia go spokojny sen...... I jak wspaniale się czuję gdy wiem że jestem Jego pierwszym widokiem jak tylko się budzi...... I ostatnim nim zaśnie..... A ty... ty jesteś tylko obiektem kpin i w Naszym życiu i w życiu wszystkich osob jakie cię znają........ Możesz iść i się puszczać z byle kim i będziesz jeszcze bardziej ludzka w najgorszym znaczeniu.....dawać dupy facetom za to że cię wożą samochodem...... Algida staczasz się na samo ludzkie dno..... Tu bardzo tęsknisz za wymyślonym facetem, a tu podniecasz się że jakiś krystianek cię gdzieś zaprasza.... krystianek ma pewnie kiłę brzydki ryj i kupę w głowie.....ale i tak mu dasz dupy.... idż ładuj amulety bo chyba jeszcze ci nie weszły tak głęboko jak chciałaś.......

Gość dsjbdjld
ten twoj niby kumpel byle jest, bo bys nie miala z kim na koncerty chodzic, a za twoimi plecami pizgal smiechem na widok kolorowego laptopa!!!!! malo sie nasluchalas, jeszcze chcesz????klamczucho jebana, ksiazke pisalas juz dwa lata i skonczyc nie mozesz, kazdy leje z ciebie jak udajesz taka madra z tym ryjem uniesionym lazisz po osiedlu z mrocznym kolesiem, zastanow sie nad swoim marnym losem kazdy juz wie, jaka jestes. i idz spac, jutro znowu od rana bedzieszz w chemikaliach grzebac!!!!!!!!

Gość nfuhfuiewbfeiuwgbfwe
Kolega powyżej zapomnial dodać że jestes jeszcze spasiona i masz zeza ale zrobię to za niego :D :D :D

Zostawił Cię rok temu... cierpiałaś płakałaś itd. Chłopakowi się nudzi, nie ma z kim się przespać, nagle sobie przypomina o Tobie po roku? a Ty biegniesz?? Myślę,ze to bardzo słaba opcja...

Gość paskudnyryju
algida zamieść zdjęcie z facetem bo nikt ci nie wierzy że taki istneije!!!!!!!!!!!!!!!!jak nie zamieścisz to sie przyznaj że ściemniasz bo podrzuce twojej rodzince screeny z twoich internetowych bredni!!!!!!

Gość dsjbdjld
pewnie sie wstydzi bo ten kolo wyglada jak niewypal, galy wytrzeszczone wlosy jak dziewczyna, ale przeciez to demon i ponoc lubi dominowac :D dlatego czeba bylo dupy dac, bo grunt to dlugie wlosy, to daje mrok, ja bylem zbyt malo mroczny, no coz teraz masz na to co zasluzylas!!!!!!!!

Gość blowwww
Jakie wy macie zajebiste problemy w życiu

Gość 89592659548
pokpojnu

Gość faadf
pocbijam :classic_cool:

Gość tristaniaaaa
Możecie dać spokój Ance?!

Gość muhuhuhuhuhu
dać spokój bo co?poskarżyła sie już wymachujac otwartymi zyłami?nie,nie możemy

Gość muhuhuhuhuhu
aniu marciniak z poznania jestes głupia brzydka spasiona zezowata i szukasz mrocznych demonów które nie istnieja a w wolnym czasi e rzucasz na wwszystkich klątwy i zabijasz skinieniem palca tylko jakoś wszyscy żyja i nadal z ciebie leją!!!!!!!!!!

Gość tristaniaaaa
śmiejecie się, bo zazdrościcie!!!

Gość leczsielaskapokizyjesz
algida czyli bladowłosamerz czyli pannanieistotna czyli tristania-ileś"a" znowu bierze w obrone samą siebie udając innych. to już powazny przypadek

Gość leczsielaskapokizyjesz
a ogolem to czego mamy zazdrościc?? rozjebania jazni , bycia posmiewiskiem , wymyslonych przyjaciol czy wymyslonego faceta??

Gość Fallen leaves
Mi Algidka niedawno napisala, że zniszczy mi zycie a nawet ze niedlugo umrę :) nie moge sie doczekac, az ujrze jej ingerencje :D

Gość afgj
mama już pewnie zabrała ani odpisywać i zgłosiła to na policje :classic_cool:

Gość nieodzywasiebo
pewnie aleks przyznal sie ze zaczal zarabiać z panami też nie tylko starymi babami i algida się zalamała

Gość Nyxiaaaa
Ona nieżyje. Dumni jesteście z siebie? .................