Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość kto napisal ten wiersz o algi
No z tego co piszesz byłes z autorka po wampirze a przed aleksem? To dziwne bo na zdjęciach które wstawiłes ona jest juz szczupła a ,przecfiez odchudza się od stycznia...

Algida służebnica w mrocznym domu szatana Codziennie pada przed nim na kolana I panu nuda nigdy nie doskwiera Bo Alga ssie co dzień jego kutongera. I nie zdziwi się nikt wcale że robi to tak wytrwale W końcu tak to w życiu bywa że przylega do nas ksywa, odpowiednia do profesji A Algida wiecie sami co dzień para się lodami. I zagadka wyjaśniona ksywa już wytłumaczona. Jesli są jakieś pytania, to zapraszam do gadania.

Gość hahah to ja jestem twoja fanką
fanie algidy :D jeszczeeeee Czemu ja nie mam takiej weny ? :P Algida i prawidłowo z uśmiechem i dystansem do siebie:) ! Przemysl, jednak to i owo i wyciągnij wnioski.Co do leków to osobiście uważam że sa to chwilowe pomagacze,tak by właściwie spojrzeć na problem swojego zachowania .NAJWAŻNIEJSZE TO NIE ZOSTAĆ WIECZNYM PACJENTEM PSYCHIATRYKA,BIORĄCYM LEKI,LECZ pOPRACOWAC NAD SOBĄ!! Zastanowić się czego w życiu brakowało,oswoić się z tym pogodzić nauczyc nowych prawidłowych reakcji i iść dalej.Algida nie pomożesz sobie pakując sie w związki gdzie faceci cie nie szanuja.Sama sie nie szanujesz.Bądź uczciwa wobec innych i wobec siebie. Nie można się nikomu tak podporządkować jak Ty to robisz,widzisz zycie ci ucieka palcami,robisz błąd za błędem.Usiądź ,przemyśl spisz na kartce ostatnie wydarzenia, to jak się czułaś...Nie odrzucaj pomocy ,dobrych rad,leków i psychoterapii. Ps.żaden z tych facetów nie był Ciebie wart,skończ ten rozdział i nie czekaj na kolejne upokorzenia.Związki nie stanowią o wartości , lepiej popracowac nad soba i chwile pobyć samą ,by kiedyś wejśc w szczesliwy zwiazek.

Gość guygoigou
ja sie z niej nie smieje tylko prawde pisze bo chuj mnie strzela jak ktos udaje kogos lepszego od innych a ona sie za taka uwaza wlasnie heh i po tym co mojej siorze mowila mi tego nie da sie sluchac jechala na wszystkich ktorych znam chyba a w ryj sie usmiechala bo jest falszywa suka!!!!!! jak ja z nia bylem to nie byla juz z wampirem ale oczywiscie pisala z nim i szpanowala zdjeciami tego lysego kuca hehehe ja nie wiem kiedy ona przytyla bo widzialem ja szczupla caly czas a ostatnio rzeczywiscie schudla jej jedyny plus chyba ale jak tylko mnie widzi to leb w druga strone hehe na jej nieszczescie mieszkamy dosc blisko hehehe ostatnio chcialem do niej podjechac ale byla z kims wiec dalem se spokoj ale w koncu ja spotkam sama i sie wytlumaczy z tego wszystkiego hehehe widac ze mnie unika ja nie mam kompleksow poprostu mnie ona bawi i wielu osobom zaszla za skore nie wspominajac juz o tym jak szpanuje swoim kontem internetowym bo stara na nia przepisala a ona niby przez przypadek mi pokazala zebym poczul sie jak smiec tylko ze ja sam na siebie robie a ona swojemu bylem po roztaniu nie oddala nic wszystko sobie zatrzymala mp4 glosniki i co tam jej kupowal zero honoru ma ta blachara on tez byl glupi zeby w nia siano ladowac a jak u niej nocowalem jeszcze to ja mamuska wolala po tabletki jej widzielala i potem siedziala nacpana tym syfem hehe kiedys mi pokazala cala siate psychotropow a potem jej schowali bo pierdolila ze sie zajebie heh ludzie maja problemy a ona sobie wymysla w tym pustym lbie i robi z siebie jebane cierpiace emo a potem sie kurwa wstydzi za siebie na ulicy!!!!!!

Gość wef
weź podaj jej adres

Gość hfvukhfd
jakas ty madra i inteligentna hehe pewnie pol godziny myslisz nad jednym zdaniem heh powiem ci ze jak mi dobrze robilas to nie wygladalas zbyt inteligentnie hehe pisze sama prawde i z tym masz problem bo wychodzi na jaw jaki z ciebie marny wampir hehehe nie jestes zadnym wampirem wywloko i zdechniesz tak samo jak inni bylas juz w szpitalu i jeszcze nie wiesz ze nie jestes niesmiertelna?????? i zaden wampir nie pozwolilby sobie obijac mordy za kase a okazje mialas zeby mu to oddac ale po co nie?????? jestes taka uduchowiona a jednak szukalas sponsorka co ci telefon kupi a potem do ciebie wydzwanial i musialem odebrac hehe pamietasz?????i sciemy walilas ze ktos sobie jaja robi a ja mysle ze facet serio gadal bo teraz wiem juz jaka jestes!!!!!! jak tam zarcie trawy krowo hehe oszczanej

No tak a miałam dobre intencje,myślałam ze przemyslisz... eh ,, Nie biorę żadnych tabletek, to zabija natchnienie, a ja muszę tworzyć by istniało jeszcze coś wartościowego na tym świecie. ''-No tak a szkoda że nie bierzesz .Z opisu innych i twojego zachowania wnioskuje schizofrenie.Tam tez bywaja ,,artysci'',czesto np w literaturze,plastyce.Ale gubi ich to że nie rozwijają tej umiejetnosci ,tylko pysznia sie tak jak ty ,.Pewnie napiszesz że sie nie znam,ale wierz mi są znacznie bardziej wartosciowsze rzeczy na swiecie niz ta twoja poezja... ,,Moje serce wybierze samo, a moja dusza podda się mu w całości... I nawet jeśli czasem jest źle, to nie oznacza iż życie mi ucieka. Cierpienie to spory fragment mojej osoby, jestem bólem i nie zamierzam przed tym uciekać''-Oczywiście twój wybór.Nie jest on mądry skoro non stop cierpisz wybierając nie tych facetów co trzeba.Dojrzały człowiek robi rozeznanie sytuacji,zysków i strat,by cieszyc się życiem.Z twoich topiców nie widac tej radosci ,tylko świat fantazji ,rozczarowanie i ból..Skoro tak wolisz zamiast zadowolenia z życia i radosci na twarzy prosze bardzo ,, Bo wy nie macie zbyt wiele czasu niestety, ale takie są właśnie minusy człowieczeństwa. ''Taaaa.. :/ o tym pisałam własnie .Wyznajesz zasade ,,najlepsza obrona przez atak''. ,,Trwając w tej wątpliwej powłoce dobrze was rozumiem...'' yhy..-To może skoro już trwasz w tej powłoce korzystaj z zycia jak my? :)

No tak a miałam dobre intencje,myślałam ze przemyslisz... eh ,, Nie biorę żadnych tabletek, to zabija natchnienie, a ja muszę tworzyć by istniało jeszcze coś wartościowego na tym świecie. ''-No tak a szkoda że nie bierzesz .Z opisu innych i twojego zachowania wnioskuje schizofrenie.Tam tez bywaja ,,artysci'',czesto np w literaturze,plastyce.Ale gubi ich to że nie rozwijają tej umiejetnosci ,tylko pysznia sie tak jak ty ,.Pewnie napiszesz że sie nie znam,ale wierz mi są znacznie bardziej wartosciowsze rzeczy na swiecie niz ta twoja poezja... ,,Moje serce wybierze samo, a moja dusza podda się mu w całości... I nawet jeśli czasem jest źle, to nie oznacza iż życie mi ucieka. Cierpienie to spory fragment mojej osoby, jestem bólem i nie zamierzam przed tym uciekać''-Oczywiście twój wybór.Nie jest on mądry skoro non stop cierpisz wybierając nie tych facetów co trzeba.Dojrzały człowiek robi rozeznanie sytuacji,zysków i strat,by cieszyc się życiem.Z twoich topiców nie widac tej radosci ,tylko świat fantazji ,rozczarowanie i ból..Skoro tak wolisz zamiast zadowolenia z życia i radosci na twarzy prosze bardzo ,, Bo wy nie macie zbyt wiele czasu niestety, ale takie są właśnie minusy człowieczeństwa. ''Taaaa.. :/ o tym pisałam własnie .Wyznajesz zasade ,,najlepsza obrona przez atak''. ,,Trwając w tej wątpliwej powłoce dobrze was rozumiem...'' yhy..-To może skoro już trwasz w tej powłoce korzystaj z zycia jak my? :)

przepraszam za dublet.Nie wiem czemu tak się wysłało..moze to po to by noxelia przeczytała z uwagą? :P Wiersze fajne .Fanie pisz dla nas :D

falen,ja pozostane obserwatorem.Nie mam weny i nie wmawiam ze jest inaczej :P ps fajne to zdjęcie z przodu co było wstawione ładnie Ci w tych włosach :)

Moje włosy są raczej cienkie, więc zazwyczaj je "puszę" ale lubię mój kolor :) Dziękuję. A tam, jakiej tam weny ;D do tego nie trzeba najmniejszej xD

Gość Fan Algidy projekt
Noxelia królowa ciemnosci dostarcza Nam sporo radosci. Opowiada dyrdymały,co się ,, kupy nie trzymały''. Ciągle ma zawody miłosne a jej życie jest strasznie żałosne z innego nick'a wylewa żale, lecz jako Noxelia broni się wytrwale choć leków nie zazywa wcale. By potomnym twórczość zostawić i ich o bóle głowy przyprawić :P

Gość hahah to ja jestem twoja fanka
haha Dzięki Tobie stawiam pierwsze kroki :P

Gość ijfvlflkjf
hehe ona ma schize brala na to lek bo czytalem kiedys ulotki jak u niej bylem i miala jeszcze jakis na napady strachu hehehe miala isc do szpitala na trzy miesiace sama o tym mowila mi a w koncu stwierdzila ze jednak nie pojdzie a raczej powinna heh podobno ja tam wysylali po tym jak chciala sie zajebac to czeba byc naprawde zjebem zeby sie zabijac samemu a teraz pisze ze jest niesmiertelna hehhehehe jej sie nie da zrozumiec nawet ja jej nie czaje nigdy nie czailem jak mowila to staralem sie za bardzo nie sluchac tylko skupiac na czyms innym hehe bo wali takie farmazony ze szok caly czas pierdolila ze ksiazke pisze i ze da mi przeczytac jako pierwszemu oczywiscie bym nie czytal ale powiedzialem ze fajnie heh ona w ogole sie nie zachowuje na swoj wiek chyba jest cofnieta hehe kurwa zle jej sie nie zyje tylko sama wymysla problemy i te jej przemyslenia filozoficzne ze wszystko przemija jak bym tak rozmyslal to tez bym dostal na leb heh czasami ryczy czasami smieje sie z niczego i lata jak dzieciak nie ogarnialem jej nigdy hehe ale spotkamy sie jeszcze co nie blondi moja noxela ;*********

Gość mroczny iks
Ją powinni przymusowo zamknąć..... samo skierowanie w tak beznadziejnym wypadku nie wystarczy.....

Gość hehe to ja jestem twoim fanem
No przymusowo to trzeba by było sądownie .Mnie to zastanawia co na to rodzina,czy oni nie widza nic złego,czy nie chca widzieć.Skoro juz wczesniej dziewczyna miała nieciekawe akcje.Nie chodzi o to by faszerowac lekami non stop tylko o prace nad sobą .Do tego psychoterapeuta potrzebny.Psychiatria się nie babra czesto idzie na łatwizne i odwala fuszere zapisuje leki czesto mocne .Autorka powinna naprawde poszukac psychiatry o dobrej opini i sie tam udac a puźniej na psychoterapie.rodzina ,znajomi powinni byc wsparciem dla niej i pomocą w powrocie do rzeczywistości..

Gość hehe to ja jestem twoim fanem
później przepraszam :P

Gość Pan Buk
moim zdaniem laska nie jest chora, po prostu ma swój świat ewidentnie. każdy ma jakieś fazy, każdy ma jakieś dziwactwa. przynajmniej na chora nie wygląda, ludzie chorzy psychicznie z reguły są zaniedbani, zniszczeni a ona jest zadbana i trzeba jej oddać że też dość ładna. ja tam myślę, że jest na wiecznej fazie no i git :classic_cool: tylko to samookoleczanie jest słabe, pewnie blizny są na łapkach. najbardziej żałosny to jest tutaj jej były, w głowie się nie mieści, że kolo takie sprawy wyciąga na forum :o niedługo się dowiemy jaki nosi kolor stanika, to nie fair pisać takie osobiste rzeczy.

Gość nie wiem o co biega ale
chora psychicznie osoba niekoniecznie musi na taka wygladac, owszem zaniedbanie pojawia sie np przy ciezkich stanach depresyjnych, kiedy czlowiek obojetnieje na wszystko. to zalezy na co sie choruje, mam kolezanke ktora jest piekna i pachnaca a choruje na bulimie od wielu lat, wiec nie pisz ze jak ktos rznie sobie rece zyletka to jest normalny bo nie jest :o

O Chryste! Jestem chyba nienormalny, gdyż z nudów jedząc pączki przeczytałem wszystkie 22 strony tego topełe :classic_cool: Zbiera mi się na rzyganie i to chyba idealny temat w tym celu. Więc jak? Mogę sobie siarczyście rzygnąć na ta całą spermowłosą merz i jej wampirzego Sanga taplającego się w brudnej pościeli? :classic_cool:

Gość młodaUK
Podobaja mi sie te wierszyki takie romantyczne :) Tylko troche szkoda ze smutne :(

Gość kremóóówka
Hello drogie Kafeterianki! Prosze Was gorąco o pomoc, a mianowicie o klikanie w reklamy na oto tym blogu karolasmusik.blogspot.com , a także fajne notki :))

Gdy idę przez złowieszczy las, A chamski wicher smaga nas. myślę, że umieram gdyż zajebałeś kasę mi, a teraz ze mnie rżysz. I chociaż wcale nie odzywasz się, uwierz, tak bardzo kocham Cię. Wiem...masz mnie w dupie, wiem... Lecz to nie zmienia nic, o nie... Może ktoś usiadł Ci na głowie? Albo porwali talibowie? Może fortepian Cię rozpłaszczył, a Twój telefon ktoś przywłaszczył? Cokolwiek zrobisz nie opuszczę Cię, będę Twą zmorą do końca Twych dni, je, je, je. Mrochna Noxelja dla mrochhhhnego Alexa:*

Gość algidooo
NoxelJa kurva to jest boskie :D :D :D Noxelia jakie palisz fajki?