Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość moonlightGirl
Mnie ona przypomina Avril Lavigne, tamta też niby taka mroczna była, a potem nagle pokochała róż i czaszki z kokardkami. I obie są dziedzinne jak na swój wiek, jedna śpiewa dla emo dzieci, druga pisze bajki :D Echhhh Algida :D

Gość klguifyuifgjkgd
ale ty jestes glupia, skoro juz tak o sobie piszesz chetnie to dlaczego nie napiszesz tego ze: 1-masz nerwice natrectw 2-masz fobie 3-twoj pokoj wyglada jakby nalezal do 16latki, styl ubioru zreszta tez 4-gdziekolwiek idziesz na impreze to pierwsze pytasz czy bedzie mial cie kto odprowadzic bo sama sie boisz isc po ciemku wampirzyco :D 5-jak raz cie nie odprowadzilem pod sam dom tylko do autobusu to mialam telefon od twojej matki ze jak moglem cie nie odprowadzic do drzwi i co ty nie przeszlas w zyciu i musialem tego wysluchiwac z godzine 6-wpadasz w histerie z byle powodu 7-czesto sie trzesiesiesz nie wiadomo dlaczego i nie mozesz przestac :D 8-nasladujesz styl piosenkarki bo sama nic bys nie wymyslila 9-wcale nie wygladasz jak mroczna i nigdy nie wygladalas, no moze z dwa razy cie w glanach widzialem a ubierasz sie glownie w new yorker, house wiec raczej malo mrocznie jak na wampira :D 10-raz wyszlas z imprezy z rykiem tylko dlatego ze dziewczyna ktorej nie lubisz byla chudsza od ciebie :D nawet czesc nikomu nie powiedziala totalnie bez kultury rzucila dupa z takiego powodu :D 11-jak tylko poznasz jakiegos kolesia to mu uslugujesz nadskakujesz i wozisz slodycze zeby tylko ukryc to jaka jestes i zeby czasem sie twoje wybryki nie wydaly 12-wiekszosc twoich kolezanek to takie tlenione zdzirki jak ty i oczywiscie musialas od nich zgapic i tez byc blondi :D jechac dalej czy masz dosc? :D i tak wiem ze teraz sie poryczysz i walniesz smsa ze wlasnie nie chce ci sie zyc przeze mnie standart :D rob z siebie dalej idiotke na forum mozesz sciemniac ale kto musi ten wie jak jest droga "Anużko" :D

Gość lol69
lol

Gość nancy888
O czym jest ten topic? :o

Wypowiedziałbym się, ale nie można się połapać w tym chaosie kto jest kim i co pisze. W każdym razie temat z tego linku jest żałosny, ale w weekendy tak bywa jak się gówniarstwo z gimnazjum do komputerów dosiądzie.

Gość do Pan i Władca1906
Właśnie się wypowiedziałeś :D

Gość rstg
ghgf

Gość jnbdabfyufgvbeuibcnhjyu
algida milczy chyba sie z kims puszcza.......

Gość uihdcoufvlj
zamknij morde sunia to nie ja pisalem ale ma kolega racje i oszczedzaj raczki jeszcze ci sie pewnie przydadza z niejednym w aucie blacharo ty pokrecona glupizno

Gość grzegorz daj te zdjęcia
niech ta idiotka będzie upokorzona raz a porządnie, zmyje się na amen z internetu i będzie spokój

Gość FBI666
Ręce do góry! Każdy kto widział cycki Algidy jest aresztowany :D O ile starczy miejsca w areszcie :D

Gość nduiwebfgyuvwbgryofw
przeciez ona nie ma cycków tylko tłuste zwisy jak u krowy

Gość hjfguguoog
fizycznie nie jest zla ja byle czego nie rucham zeby nie bylo hehehe tylko psychiczna jest daje kazdemu bo mysli ze kazdy ja z milosci bierze naiwna idiotka heh chyba nikt by jej powaznie nie traktowal po tak glupim zachowywaniu sie jak prezentuje !!!!!!!!

Gość hjfguguoog
udaje tu taka swieta niewiadomo co a praktycznie myslala i robilo jedno taka prawda wysylala nagie foty i co tylko kusila juz na drugiej rantce nie mam szacunku dla takich !!!!!!! wystarczy miec auto a ona juz poleci na kazde skinienie ze swoim eks co lal ja po mordzie to siedziala z dwa lata bo jej dawal kieszonkowe i nie musiala pracowac a teraz zapierdala i szuka nastepnego naiwnego albo mysli ze ten jej wytrzeszcz bogactwa z angli przywiezie juz to widze hehhe idiotka z ciebie kiedys mi wyjebala ze ona musi byc z bogatym zeby sie nie martwila i przyziemne rzeczy i mogla byc filozofem zalosna jest i tyle kazdy to wie !!!!!!! i dobre cycki jej nie pomoga bo cale lapy ma w sznytach jak jakies emo i sie jeszcze chwali tym ze taka wytrzymala na bol a tak naprawde jest slaba i placzliwa histeryczka co jej sie lapy stale trzesa heh i co teraz powiesz idiotko znow nasciemniasz jaka to nie jestes hehehe nie wierzcie jej

Gość do hjfgug cos tam.....
A czy ty widzisz jak poniżając ją poniżasz sam siebie? Nie szanujesz jej, ale jak dawała to leciałeś jak pies? Żałosny jesteś, taka typowa paplanina porzuconego faceta ;)

Gość njfiunbseufirwegbfurwe
jak dają to się bierze :D :D :D rozumiem faceta :P ej a tobie tez pieprzyla o apokalipsie i demonach??

Gość NDASHDIAODA
Cześć Algida :**

Gość hjfguguoog
taaa walila jakies farmazony ze jest wampirem heh najlepsze jak co ktorys dzien nie mogla sie calowac bo miala wargi cale pozarte i sie tlumaczyla ze byla glodna i sobie przygryzala wargi zeby sie napic krwi ochyda!!!!!!!!!!!! pozniej miala takie wielkie spuchniete hehehehhhh on nie jest kurwa normalna jak sobie sama krzywde robi raz jak palila fajke do przystawila ja sobie do reki i sie zaczela smiac jak pojebana to jej wyrwalem ja i bylem slepy ze nie zauwazylem ze ona ma totalnie zryty leb chodzi sobie kolczyki przekuwac a potem wyjmuje i pytam ja po co kase wydajesz a ona stwierdza ze lubi to uczucie jak jej wbijaja te kolczyki w morde ona jest poryta !!!!!!!!!!!! sekcje zwlok mi przysylala bo ona by chciala sie tym zajmowac i se patrzy na to i na zdjecia trupow sobie zapisuje na kompie i w kostnicy byla z jakims kumplem debilem i sie chwalila tym jeszcze i stwierdzila ze nawet zapach nie jest taki zly heh a sama to sie boi na czerwonym przejsc jak nic nie jedzie zmien dilera suko !!!!!!!!!!!!nie porzucila mnie bo ja chcialem tylko do jednego do niczego innego sie nie nadaje bo sie zachowuje jak wariatka raz jest taka a raz inna i nie wiadomo o co jej chodzi a stary podobno chcial ja zamknac w psychiatryku hehehe szkoda ze jej nie zamknal by bylby spokoj z nia

Gość tęczowa tęcza :)
a mnie wnętrzności brzydzą i co? :/ nie każdy musi sobie brzuch rozpruwać :/

Gość Fallen leaves
Jakiś czas temu na facebooku upierałaś się "nieee, to nie ja piszę na kafe! ktoś się pode mnie podszywa!" a wczoraj jakoś trafiłam na Twój profil od kogoś ze znajomych i patrzę 'Anna NOXELIA Marciniak'. tja :D

Gość hjfguguoog
jedyne na co cie stac wariatko to maranie zwlok ochyda jestes zboczona i psychiczna a ja mam wlasnie tera dobra prace ale ty nie wiesz bo spierdalasz przede mna na ulicy ze strachu hehh nie rob sie tu taka odwazna bo to nieprawda a skoro jestes wampirem to jakim cudem probowalas sie zabic i prawie zdechlas?? skoro masz sie za niesmiertelna to sie raczej wyklucza hehehe nie wiesz juz co piszesz gubisz sie w zeznaniach raz tak raz inaczej te twoje oswajanie z bolem to ryczenie i ciecie sie zyletka a potem wydzwanialas i blagalas abym przyjechal bo chyba sobie cos zrobisz heheh stara ci psychotropy chowala zebys sie nie zajebala a teraz udajesz niesmiertelna?? rozpierdala mnie to po swierczewie fajne historie sa o tobie hehehe jak sie raz w kiblu z nozem kuchennym zamknelas i musieli drzwi wywazac heh albo jak zapierdalalas po ulicy z czarnym rozancem hehehehe dobre albo jak staremu adriana pisalas eski a on stwierdzil ze to dziecko jest chore psychicznie hehehe a potem chcialas pizgnac mu gazem lzawiacym w twarz ale nie trafilas i rozpylilas to na cala chate wszyscy sie dusili w chuj a ty potem szybko spierdolilas do babci bo sie balas ze cie policja zwinie hehehehe rzeczywiscie na nude nie mozesz narzekac ale ja chyba wole sie nudzic niz odpierdalac takie trzody heh

Gość lolziom777
a co ona miała do jego starego ?

Gość hjfguguoog
nie wiem ale jakis przypal byl

Gość hjfguguoog
daj glos suko noxelio czekamy na twoje wyjasnienia no chyba ze zrobimy galerie zdjec hehehehe

Gość biyhgveyhuvsfdyuvt7e
a nie pomylila paly adriana z pala starego hhhahahahaha

Gość bjkkjlblkbljblj
W sumie raz mu jej pozazdrościłem. Jak zastałem ją u niego przed PS i z padem w ręce. Pomyślałem, że taka kobita to skarb. Dopóki nie zaczeła się odzywać......:D

Gość bjkkjlblkbljblj
No nie wiem, wolałbyś zrzędząca kure domową i ciagłe wymówki, że nie masz grać, że to, że sramato. Psycholki przynajmniej nie robią takich jazd i nawet pograją z facetem :P

Gość hjfguguoog
nie podniecaj sie tak pewnie ja zlal i jej kazal to grala hehehehe

Gość aceras
czy ktoś z Was stosuje asamax?