Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość hjfguguoog
a z ciebie polonistka jest czy co??????? pisze do ciebie to sie nie staram suko heh widze ze cie to smiszy a tak plakalas tak sie uzalalas jak to cie traktowal siniaczki pokazywalas tu udajesz a potem ryczysz hehehe na domowce wtedy jak ci wpierdalal chrupki do ryja na sile zeby sie posmiali wszsycy heh nie no on cie w chuj szanowal wmawiaj sobie ze bylas jego fajna dziewczyna hehehe co chwile robil ci przypaly a ty po jednym browcu juz nie wiedzialas co sie wokol dzieje hehehehehe zalosna jestes a mnie nie docenilas ja cie chociaz przy ludziach szanowalem ale w sumie nie ma po co bo nie zaslugujesz na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość crazy dance :p
ludzie, ogarnijcie się z tym tematem. to już nie macie innych miejsc do załatwiania własnych spraw :o

Gość hjfguguoog
sama zaczela to niech wszyscy zobacza ze nie jest taka fajna i nie bedzie gwiazdom heheh jeszcze sa zalegle przeprosiny!!!! inaczej sobie pogadamy

Gość gss
czekamy na te foty i czekamy, daaalej

Gość Anna Noxelia Marciniak
nikt mnie nie kocha :((

Gość fdbdzbdsgadsd
Na własne życzenie idiotko ;) A co, Olek już do ciebie nie wróci jednak? :]

Gość Devil in a midnigt mass
Ja się zastanawiam, skąd tu nagle przybyło tyle jej byłych i znajomych, bo to też jest trochę dziwne. p.s to ja-fallen ;P

Gość u8rrfuogpou
ta hehe jeszcze wielu sie dowie o jej glupocie ze na dwor ze wstydu nie wyjdzie hehehe juz ja sie tym zajme aniu heh

Gość twoja matka
Ale ten dres jest ekstra!!! Ej opowiedz coś jeszcze!!

Gość hahafhah
:classic_cool:

Gość hej algida
jak to mozliwe ze świat jest caly a rozjeebalo tokio? nie mialo byc na odwrot? xd

Devil/Fallen, widzę, że ty tez słuchasz Billy Talent :) A co do tego całego zamieszania, to weźcie się kurwa ogarnijcie (chodzi tu o te dwie osoby, które się kłócą), bo mnie to strasznie irytuje. Dosłownie jedno ciśnie drugiemu, a tak naprawdę wyciągam wnioski, że oboje jesteście siebie warci. Pewnie mnie tu zaraz zaszczekacie wyzwiskami, ale takie jest moje zdanie i wydaje mi się, że zresztą nie tylko moje. Weźcie się ustawcie w jakimś ciemnym lesie, dajcie se po pyskach i spokój, bo zaczęło się od szukania porady na temat randki a tu się wątek rozwinął na jakąś mega wielką awanturę, która większego sensu jednak nie posiada. Powiem tak: Noxelia- zwróć uwagę na to, że Twoje poglądy na temat życia są wyraźnie odcięte od poglądów innych w tym temacie. Może twierdzisz, że ty jesteś jakąś kurwa królewną wampirów, ale nie musisz od razu mówić, że inni ludzie to robactwo. Widzę, ze naczytałaś się za dużo Świata Nocy L.J Smith... Teraz do hjfguguoog: Kurwa, ty też jesteś extra przypadek. Gadasz na nią, że jest psychiczna, za to ty masz nadnaturalnie długi ozór! Jeżeli znasz tę dziewczynę i wiesz o niej więcej niż inni ludzie, to nie wywalaj nigdy takich brudów na forum publicznym i w rozmowach z innymi. Nie wiem czy było by ci miło, gdyby ktoś z twoich pseudo znajomych opowiedział by np. Historię typu: 'ten kolo dostał po ryju od takiego ziomka i się z bólu i strachu posikał w gacie na oczach połowy osiedla" lub "Pojechaliśmy z nim na basen i jak się w szatni przebieraliśmy, to miał na sobie chyba z tygodniowe skarpetki z dziurami na palcach, z których wystawały paznokcie czarne jak ziemia" Oboje powinniście udać się do jakiegoś psychologa. Zastanówcie się zanim coś napiszecie, bo takim zachowaniem można zrobić innemu człowiekowi wiele krzywdy.

Gość Fallen leaves
Kolejny kolo zrobił z niej kretynkę:) pewnie dlatego, że jest taka cudowna i ma takie super moce :D "zapożyczył się u mnie"- to już wiadomo, czemu w ogóle z nią byl.

Gość jfvljhifuokul
heheheheheh hehhe wiedzialem ze ja kopnie w puszczalska dupe wiedzialem pewnie stwierdzil ze sie do niczego nie nadaje taka szmata dobrze zrobil wytrzeszcz hehehe widzisz jakim jestes zerem ???? nawet wytrzeszcz cie nie chce w ciuchach z lumpeksu idz sie utop serio albo sie puszczaj dalej z nadzieja ze ktos cie moze zechce na dluzej hehehe

Gość jfvljhifuokul
to jej były heheheheh pewnie krol wampir jak ona kiedys mi nawet pokazywala jego galerie na kompie i mowila patrz z kim bylam to wampir heh ta to ma gust ten wytrzeszcz tez lysial no ale mial dlugie wlosy z wyspa z tylu lba heheheheh leje z tego tak czytam i nie moge ona nie dosc ze dala sie rzniac to jeszcze mu kase pozyczyla na bank jej nie odda heheheh co za naiwna idiotka a niby takie wymagania ma auto srauto hehehehhh a koles jezdzil gratem, i wygladal jak antek ze wsi hehehehh to ja porobil i pojechal w chuj i nawet smsa jej nie wysle nie no szacun hehe

Gość yfihduukffc
zarlas wlosy z podlogi????? hehehehehhhehe co jeszcze ci kazal ???? opowiedz aniu ;****

Gość storm in my dreams
Och, artystyczna dusza. Piękny wiersz. Powinniście być wdzięczni, że taka artystka raczy was swoimi postami........

Gość Fallen leaves
Sang akurat jest spoko.

Gość Fallen leaves
wątpie, aby Sang o mnie Tobie opowiadał coś złego bo a) nie ma powodu b) nie zadajemy się jakoś specjalnie więc wątpię aby myślał o mnie na tyle, żeby rzekomo obrabiać mi dupę. p.s A co Ty jestes jakas niedorozwinięta, że nie wiesz, że jak się napchasz psychotropów to wylądujesz w szpitalu? czego tu współczuć? głupoty jedynie.

Gość Fallen leaves
Myślałam, że wyjedziesz z jakimś hardkorem zaraz a ty z czyms takim i nawet nie jesteś pewna o kogo chodzilo :D brawo.

Gość Fallen leaves
Widać, że masz ostre kompleksy na punkcie wagi i wyglądu bo nie umiesz rozmawiać normalnie nie czepiając się do niego jak mucha do gówna. Do Sanga leciec? błagam CIę. nigdy nie miałam takich skłonności, by się nim nadmiernie jarać, jak Ty, miło się gadało i tyle. I być może jeszcze kiedyś pogadamy jeśli znajdziemy czas. Sama chętnie byś do niego pewnie pobiegła gdyby chciał z Tobą być ^^

Gość tamlin
badz soba i kokietuj ps. twoj luby to zaba?

Gość Noxelia - blachara
Czyli wychodzi z tego, że dała dupy temu Sangowi, czy jak mu tam, bo miał "fajny telewizor" ;P

Gość Noxelia - blachara
... a Aleksowi, bo miał "fajny samochód" ;P Ja pierdzielę, dziewczynko - Ty jesteś faktycznie uduchowiona, tyle, że jak proboszcz-pedofil z mojej parafii!!! ;P

Gość Fallen leaves
Jak duży biust jest dla Ciebie ohydny to widać, że tu też CIę coś trafia. : > wchodź wchodź na mój profil, widać, że zazdrość zżera :> jesteś najbardziej żałosną kreaturą jaką kiedykolwiek "usłyszałam". czekam dalej na Twoje super moce, ktore zabijają. Ojej..ale Ty nie masz super mocy :C bo jesteś tylko psycholem mylącym bajkę z rzeczywistością.

Gość guyifuofyidyid
za kase bedzie nawet zrec wlosy z podlogi z tego wynika hehehehh ona tylko udaje uduchowionom a mnie sie pytala na wstepie ile zarabiam heh czy mam prawko bo chce mnie lepiej poznac dlatego pyta heheh blachara wiec pozyczylem auto zeby mi dala dupy to bylo bardzo proste nie ma nic latwiejszego nic ja wykorzystac bo jest rozchwiana psychicznie i z jednej strony moze jest uduchowiona ale z drugiej materialistka ona ma dwie osoby w sobie powinna sie leczyc !!!!!!!!!!!!!! kiedys zapierdalala na wichrowe do psychiatry a pozniej przestala i widze ze coraz gorzej jest!!

Gość guyifuofyidyid
piekny wiersz jasne ja musialem pare takich wysluchac jak mi je czytala i prawie zasnolem no ale ona musiala pokazac jaka to artystkom nie jest hehe teraz tu szpanuje a biedny ten wiersz i zupelnie niezrozumialy kto sie tym niby ma zachwycac

Gość Fallen leaves
POZERKĄ to jesteś Ty. Ja nigdy nikogo nie udawałam. NIE MUSZĘ. udajesz wampira, czarownicę, cholera wie co jeszcze, pieprzysz głupoty o niszczeniu świata, wmawiasz wszystkim jaki mhrrrooook jest w Tobie a tak naprawdę widać jaka słaba i ciemna jesteś.I zagubiona. I widać masz rozdwojenie jaźni bo sama gadałaś o swych 'mocach', o tym, że mnie zniszczysz (z reszta nie tylko do mnie z takimi rzeczami wyskakiwałaś) jak jakaś czarodziejka wyciągnięta co najmniej z sailor moon :> Ciągle powtarzasz głupoty o swej mocarności i sile, a kiedy ktoś przytoczy Ci Twoje własne słowa sprzed kilku postów wyrzekasz się ich :> interesujące. dla jasności: nie wierzę w żadną Twoją umiejętność. ani jedną :> bo ich zwyczajnie nie masz, miernoto. P.S podobno jeszcze pod koniec stycznia narzekałaś że ważysz ponad 70 kg a teraz już ważysz niemal 20 kg mniej..urąbałaś sobie nóżkę? :> Ciągle pijesz do tematu wagi, bo to temat, który Cię zwyczajnie boli, dziewczynko. Nie mnie, Ciebie. I próbujesz się na siłę dowartościować :> próbuj próbuj, tylko to masz, łącze internetowe i wylewanie żalów na forum. :> P.S.2 Jeśli nie pamiętasz, kiedy co robiłaś i co słyszałaś to nie zdawaj się jedynie na głosy w swej rąbniętej główce, bo z tego co się dowiedziałam sylwester z Sangiem spędziłaś w ubiegłym roku, nie w tym, więc nie mógł nic o mnie powiedzieć-gdyż- bardzo proste- nie znał mnie jeszcze.