Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość lulululululu69
Jak nie zyje to niech o tym napisze....zawsze tak robi XD

Nie martwcie się, żyję mimo że usycham z tęsknoty za ukochanym... Nie jest lekko... Na szczęście wiem, że warto żyć. Bo mam już paru idoli, na razie niewielu...Ale kiedyś będzie cała armia :) Będę dawać dużo wywiadów, by mogli mnie naśladować. Pójdę też niedługo do Big Brothera, by mogli mieć mnie na co dzień przez chociaż trzy miesiące :) Od zawsze wszyscy mówili mi, że jest we mnie coś niezwykłego, nad ludzkiego. Wielu ludzi zatrzymuje na mnie wzrok, patrzą się... W pracy są dla mnie mili, a jednocześnie tak jakby się trochę boją. Boją się tego, co nieznane. A ja jestem nieznana, wyjątkowa. Każdy, kto miał szanse być ze mną, powinien się teraz szczycić, a nie wyzywać mnie w internecie. Nie przejmuję się już obelgami z internetu, każda gwiazda jest na to skazana, nawet mroczna...

Gość ZłaPani69
Mój boże...Skąd to dziewcze się urwało :D

Gość czy aby na pewno
o idoli chodziło tobie :classic_cool:

Gość lollllllllllllllllllll
Skoro już tyle zdradzasz o sobie, to może napiszesz jak brzmiała diagnoza pana doktora (psychiatry)? :classic_cool:

Gość hfkdiykgfguf
jaka ty jestes glupia suka, zarznol bym cie jak scierwo tylko po to aby zobaczyc przerazenie i upokorzenie w twoich oczach wampirzyco od siedmiu bolesci... dawno batow nie dostalas suko

Gość hfkdiykgfguf
do nogisukoooooooooooo

Gość hfkdiykgfguf
skad jestes, odpowiadaj !

Gość hfkdiykgfguf
czyli lubisz obciagac puszczalska wiedzmo jebana ! z jakiego miasta ?

Gość hfkdiykgfguf
bo chce cie sponiewierac bura suko ! pisz skad

wypierdalaj gbr gegr bteb tg fd gfdg f g gg g g gg g g g g g g g g g g g g g g g g g g g gg g g g g ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''''''''''''''''''' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' ' '' ' ' '' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '' '' ''' ''' ' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' qfkesrbngsetynb;'fgdb gbr gegr bteb tg fd gfdg f g gg g g gg g g g g g g g g g g g g g g g g g g g gg g g g g ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''''''''''''''''''' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' ' '' ' ' '' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '' '' ''' ''' ' ' ' ' ' ' ' ' '' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' :)

Gość linealkaa
Speszona "gwiazda" uciekła :classic_cool:

Gość hfkdiykgfguf
pokazalbym suce, gdzie jej miejsce

Gość gfas
widzisz algida, nawet na kafeterii cie nie chcą

Gość dsjbdjld
jak chcesz mozemy sie razem do niej wybrac :D juz raz miala akcje z kilkoma moimi kumplami ale jak widac jej nigdy dosc i dalej jest tak glupia jak byla. teraz jestes wielce dumna, ze masz jaka taka robote ale mowie ci ze i tak cie wypierdola !!!!!!!!!potem bedziesz ryczec jaka ty jestes niespelniona :D wszyscy cie nienawidza najlepiej wyjedz gdzies na bezludna wyspe syfiaro. a to twoje pierdolenie o idolach mnie rozpierdala a niby taka z ciebie polonistka idiotko!!!!!!!! hehe

Gość dsjbdjld
jak sie poznalismy to nadawala ze ma schizofremie i czy ja bede chcial w ogole hehe a jak mnie juz w chuja zrobila to raz ide sobie za nia a ta sie obraca i nagle spierdala bez przyczyny, ona ma naprade najebane w tej glowce. do dzis mi sie lac chce z tego :D a potem mi pisze ze ma moj wlos i lepiej dac jej spokoj ja pierdole!!!!!!!!! hehe

Gość przecie włos to groźna broń
:o

Gość dsjbdjld
raz pozyzyczykem samochod od kumpla, a ta myslala ze to moj z radosci od razu mi dupy dala w nim blachara jebana !!!!!!!! potem siedzimy a ona tak sie gapi, sobie mysle co ona odpierdala a ta mowi jakbys mial problem z kims, albo z jakas byla to moge ci pomuc wystarczy mi jakas rzecz tej osoby i zrobimy rytual bo teraz pzejoles troche mojej mocy, ale sam nie mozesz z niej korzystac hehe prawie pizglem smiechem ale udawalem ze jej wierze a ona taka zadowolona i dumna z siebie hehehe!!!!!!!!!!!

Gość blowwww
przejąłeś jej moc przez wagine? buahaha niech ta typiara zmieni dilera lepiej :D

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
:classic_cool:

Fragment Merz.beth http://img163.imageshack.us/img163/7922/annam w.jpg 23:40 [zgłoś do usunięcia] BladowłosaMerz. Nie martwcie się, żyję mimo że usycham z tęsknoty za ukochanym... Nie jest lekko... Na szczęście wiem, że warto żyć. Bo mam już paru idoli, na razie niewielu...Ale kiedyś będzie cała armia Będę dawać dużo wywiadów, by mogli mnie naśladować. Pójdę też niedługo do Big Brothera, by mogli mieć mnie na co dzień przez chociaż trzy miesiące Od zawsze wszyscy mówili mi, że jest we mnie coś niezwykłego, nad ludzkiego. Wielu ludzi zatrzymuje na mnie wzrok, patrzą się... W pracy są dla mnie mili, a jednocześnie tak jakby się trochę boją. Boją się tego, co nieznane. A ja jestem nieznana, wyjątkowa. Każdy, kto miał szanse być ze mną, powinien się teraz szczycić, a nie wyzywać mnie w internecie . Nie przejmuję się już obelgami z internetu, każda gwiazda jest na to skazana, nawet mroczna... Coś sie tobie nieżle pojebalo w głowce szkoda w ogóle zaczynać z tobą konwersację..ale musiałam napisać-Jesteś pierdolnięta:Opodrawiam cieplutko;)

Gość lilije7
Jak się chciało być kontrowersyjną w internecie, to teraz trza będzie kanałami chodzić, albo worek na twarz

ohhhhh wczoraj było tak fajnie, kocham początki weekendów. Ale najlepsze stało się dziś. Oficjalnie 62,5 na wadze. Jestem taka szczęśliwa :D Jak mój Misiołek wróci do Polski to mnie nie pozna :** Wiem, że to inny dział, ale daję mój przepis na diete, bo działa rewelacyjnie: - nadgodziny w pracy, by nie mieć możliwości jedzenia - jeść najlepiej jedną rzecz na dzień, lub trzy ale nie przekroczyć 350 kcal - wyobrazić sobie minę faceta za trzy miesiące, to będzie bezcenne :P

Gość DomowaKura85
Następna odchudza się dla faceta, wy nigdy nie zmądrzejecie

dsjbdjld Wiem kim jesteś, ale nie będę się tu poniżać i z tobą dyskutować... Jesteś taki zdesperowany, że aż mi ciebie żal. I to słownictwo...Teraz wiem, że grałeś cały czas. Jesteś zwykłym prostakiem. I skończ z tymi bzdurami, tu wszyscy są za mną i nikt ci nie uwierzy :o Stale żyjesz przeszłością i przeżywasz, że nie chciałam z tobą być. Ale pisaniem kłamstw się nie zemścisz, bo mnie to nie obchodzi... Zamilcz i nie psuj humoru, bo wkleję tutaj twoje żałosne, słodkie foteczki :D Nie chcę cię i nigdy nie będę chciała, jesteś tak odrzucający, że szok "Pająku" :o

DomowaKura85 Nie dla faceta, lecz dla siebie. On mnie kocha taką jaką jestem, nigdy nie kazał mi nic w sobie zmieniać. Po prostu ja sama chcę... Nie chcę być kiedyś jak Sang (pierwsze zdjęcie) tłusty i brzydki, już nie jest nawet wampirem tylko nudnym człowieczkiem i wszystko jest dla niego dziecinne nagle. Skończył się i jest zerem, stale leży narąbany lekami i myśli, że jest fajny. Szkoda mi go... www.fotka.pl/profil/san gael... Niby taki wampir, a ma konto na fotce jak pokemon. Uważajcie na niego, to pasożyt. Ukradł mi parę rzeczy z pokoju i jeszcze się z tego cieszył potem...Nienawidzę go...