Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość Fallen leaves
Nie da się z Tobą rozmawiać, albo jesteś skrajnie tępa, albo nie widzisz nic poza swoimi urojeniami. Źle, że nie bierzesz leków- widać efekt. Mylisz bajki z rzeczywistością. Groziłaś, że mnie zabijesz czy rzucisz na mnie klątwę- słaba jesteś. "wampirzyco" :D dalej żyję i mam się świetnie. I nie będę drugi raz powtarzać, że nie jestem żadną zasraną gotką ani innym pseudomrocznym tworem bo mnie to zwyczajnie nie bawi. Ubieram się jak mi się podoba i jak mi jest dobrze. Też jestem kobieca, więc nie wiem skąd pomysł, że Ci zazdroszczę, prawdę mówiąc nawet nie widziałam żadnych Twoich porządnych zdjęć, wiec nie wiem czego miałabym zazdrościć. A tak, patrzysz bardzo powierzchownie. TO TY ZACZELAS GADKĘ O WYGLĄDZIE- NIE JA. pustak pustak i jeszcze raz pustak z Ciebie. I te gadki o samochodzie i pieniądzach....BLACHARO :) Życzę Ci powrotu do zdrowia psychicznego. Chociaż jeśli nie rozumiesz, że jesteś nienormalna to chyba nikt Ci nie pomoże. Chyba, że któregoś dnia któreś Twoje alter ego postanowi kogo ugryźć w szyję albo coś w podobnym guście :> może taki totalny odchył byłby dla Ciebie właśnie najlepszy, bo wreszcie ktoś by się zajął Twoim przypadkiem. Póki piszesz sobie w necie, nie jesteś groźna. Bylebyś któregoś dnia nie stwierdziła, że jesteś seryjnym mordercą i nie chodziła z nożem po ulicach. Bo jak teraz jesteś wampirem i wiedźmą to cholera wie, co Ci się uroi za parę lat, a pewnie będzie coraz gorzej....

Gość Azghiel
...Noxelio... Jestem tego świadom i już ulokowałem swą duszę tam gdzie powinienem i wszystkim głupcom życzę powodzenia... powodzenia w poszukiwaniach ciał... i nie tylko ciał... . Gardzę ludźmi i nie wierzę w bliskość o której piszesz, Noxelio... Każdy jest taki sam i to jedynie kwestia czasu...czasu w którym poznasz że ci, których obdarzyłaś bliskością...że oni nie byli tego warci... . Stąd nienawidzę tej podłej rasy z całego czarnego serca... I mam pewien plan, ale nie tutaj...niech ciekawość ich pochłonie, niech kpią i drwią bo ich czas nadchodzi... . A wtedy...wtedy ja będę drwił z tych bolesnych grymasów, Noxelio... . I mnie miło jest Cię poznać choć nie wiem ile z przypadku było, że pojawiłem się tutaj choć z reguły nie bywam w tego rodzaju śmietniskach śmiertelników...chętnie jednak udostępnię kontakt abyśmy mogli dyskutować bardziej otwarcie...każdej świeżej, bratniej krew oczekuję z rozkoszą... zaryzykujesz... Noxelio? Piękne nosisz imię pachnące nocą i wieczną agonią... . azghiel@wp.pl Bądź pozdrowiona Siostrzyco Nocy! A wy zdychajcie we własnych śmiertelnych duszach...duszach które nie zrozumieją bo ze zgnilizny powstały i zgnilizną pozostaną...

Gość Fallen leaves
albo ktoś sobie robi jaja, albo to pisze Algida :D

Gość Azghiel
Niepewność w głowach maluczkich została zasiana... ...myśl dziewczę, myśl... a Twoje myśli zaprowadzą cię na krańce zwątpienia, które skwitujesz śmiechem i kpiną...to typowy, ludzki mechanizm obronny...ten sam mechanizm...który was zgubi, o najsłabsi pośród słabych... Myślisz, że traciłbym czas na rozmowy sam ze sobą...?...wolę spożytkowac go na zabawę (z) takimi jak ty... Po prostu nie zwracam uwagi na wasze idiotyczne uśmieszki, jako i wy nie zwracacie uwagi na muchy rozbijające się na szybach waszych samochodow...zaś ty...ty jesteś dla mnie znamienitą pożywką...chcesz kontynuować...panienko fallen...?

Gość Azghiel
Twoja niepewność kiedyś cię zabije, panienko...a wtedy...wtedy nawet się nie zaśmieję...umieracie dla samej śmierci - to dopiero zabawne... .

Gość Fallen leaves
pseudomroczne teksty o życiu i śmierci, o sensie istnienia? :> uroczo.

Gość WampiryAtakują!!!
Przeciez ten Azghiel to Algida, dlatego nagle zamilkla. Przyslala swoje kojene alter-ego ;PPP

Gość hbjfuldsfukdgjdf
mialas zamknac krzywa morde !!!!! ile razy mam ci to powtarzac?????? jak cie bralem to jeczalas jalk suka, obciagniesz kazdemu kto ci da cien szansy na zwiazek taka prawda, jak z kims jestes to robisz wszystko co ci sie karze a tu udajesz taka wielce madra hehehe zal mi ciebie wywloko adrian lal cie po mordzie a bylas z nim 3 lata i ty sie szanujesz i ty jestes wampirem????? ty nie gardzisz tylko toba gardza a potem sa placze i histerie jestes falszywa w chuj

Gość Fallen Leaves
Nie jesteś na tyle ciekawa, żeby Sang kiedykolwiek o Tobie opowiadał. Sama o Ciebie spytałam po Twoich chorych akcjach w internecie.

Gość Azghiel
Wiem, Noxelio...lecz grymas jawiący sie uśmiechem budzą we mnie takie osoby... ...nie pragnę jej niczego tłumaczyć...raczej poderwać do uzewnętrzniania się...spójrz jak cudne pokłady energii swej oferuje mi nieświadoma tego... ...i czyta teraz wiadomość mą tutaj i zaprze się z sił całych i odepchnie od siebie prawdę jaką piszę,a która za prawdę uchodzić nie będzie co daje mi swobodę działania. Każde jej zaprzeczenie i moc włożona w sklecenie kolejnych słow będzie siłą mą. Fallen...jesteś mą karmą i zabawką...przecz! Teraz, natychmiast! Zakpij, zadrwij wyśmiej mnie! Tylko na to czekam... A wy...wy wszyscy tchórze którzy boicie się nawet ukazania swego imienia...dla was nie mam niczego... Czyż jestem Noxelią...?...wspaniała teoria dość złożona w swej wykonalności acz doprawdy...niebywale piękna... ...dusze NASZYCH Braci i Sióstr są jednym więc w pewnym sensie...macie rację choć nie rozumiecie tego za (swój nędzny) grosz... .

Gość co za banda świrów
:o

Gość Fallen leaves
Dokładnie ;)

Gość nfioewfhnbfiuwer
ona cie nie przeprosi daaaaawaj screeny i zdjęcia bo poszla gdzie i nie chce wracac!!!!!!!!!!1 jak coś zamiescisz to wróci :D :D :D

Gość njd
ALGIDAALGIDAALGIDAALGIDA

Gość BladowłosaMerz
ja też

Gość AJaWiemCoRobiAlgida
Algida poszła sie jebać z innym popierdoleńcem jak na puszczalską przystało! Może ja przewiezie wampirzym autem :D :D :D

Gość JestemMrocznyAzghiel
i pożrę was niegodni śmietelnicy! A później przelece Algidę na waszych grobach o zachodzie słońca żeby było mroczno!

i pije kreffff

i jestem fajniejszy niż wy bo pije krefff

i mam was w dupie. Jestem fullwypas bo pije krefff

i tak na prawdę to jestem Algida ale za chuja się do tego nie przyznam!!

Gość Azghiel
Noxelio, czy jeszcze tu jesteś?...

Gość Azghiel
Noxelio czy wystawili cie te same psychotropy?...bo ja czuje że juz nie jestem wampirem...przyszli po mnie z kaftanami i teraz jestemu wariatuw i nie mogę pić krfffi

Gość Noxelja
Tak Azghielu i też mam taki golfik zza długimi rękawami....tak pragnę twej krfffi...

Gość Azghiel
..Ale ja mam....wybacz mi najdroższa...... BIAŁY!!! stracilem swą wampiryczność!!

Gość Noxelja
Mnie dali różowy ale ja lubię róż....tak na prawdę...powiedz mi tylko ze nie zabrali ci samochodu to będziemy razem na mroczne wieki!!

Gość Noxilija69
milczec, jestem mroczna wampirzyca, najmroczniejsza i lepsza od was i wy mi zazdrioscicie szara maso, bo nie jestescie wampirami i zdechniecie a ja nie a to dla moich chlopcow z autkami co mi mroczne kieszonkowe dawaja;************* zdjecie pod tytulem krew, mrok, lzy gorzkie i uduchowiemie wampira http://www.voila.pl/029/ajxm2/?1

Gość dżigisław
a można prosić bez tego czarnego? :P