Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Dlaczego żonaci faceci mają przesrane w swoim życiu?Jedyna przejmność to seks

Polecane posty

Współczesnych czasach to faceci w małżeństwie mają przewalone,co dziennie muszą słuchać zrzędzenia żony,mają cięgle kłopoty finansowe,muszą tyrać całymi dniami a i tak żadnego dobrego słowa nie usłyszą.Do tego oczywiście żona i tak nie będzie nigdy zadowolona.A jak by było tego mało,to często żony zdradzają i szukają nowych wrażeń.Dodam że faceci po prostu czują że nic ich już dobrego w życiu nie czeka i teraz to będzie tylko całymi dniami harować na spłatę kredytu..A do tego nudny seks z ciągle tą samą kobietą,która jest coraz to mniej atrakcyjna,oczywiście do tego trzeba prosić się o seks.Więc większość facetów ma przewalone w moim wieku,z tego względu że są już żonaci.Życie jest do dupy dla żonatych,dla prawików jest jednak to życie trochę lepsze,mniej stresowe i ciągle z jakąś nadzieję że lepsze jutro(niezobowujący seks)

Gość kasiaaaa1990rrrrrrr
dziwnie do tego podchodzisz a nie pomyslalaes ze przez maluzenstwo zyskujesz osobe ktora cie powinna wspierac , ktora kochasz , z ktora kochasz spedzac czas, macie wspolne zainteresowania albo calkiem odmienne ale ciesza was sukcesy drugiej polowki w danej dziedzinie .. zona powinna byc taka przyjaciolka od serca :) a jak w niektorych parach jest inaczej to po poprostu nie ma tam milosci...

Gość Lucjan...
ten kierat to się teraz nazywa "wejść na wyższe obroty" :) może jednak nie warto wchodzić na takie obroty, bo czym to się kończy - łysina, impotencja, stres, przerost prostaty, zawały, w efekcie zgon kilka lat przed żoną no i zawsze, całe życie ta sama du pa, w nieskończoność zyski są znikome, chyba ze żona byłaby jakąś miss świata, to wtedy można trochę się pomęczyć, ale z jakąś byle dupą nie warto

Gość kochanka zuza
Dlatego staram sie byc idealna kochanka,zeby to domnie chcial wracac,to ja go ostatnio poprosilam o seks;-)

a mi mój mąż powtarza, że jestem codziennie coraz piękniejsza :D nasz seks wcale nie jest nudny, a po ciężkim dniu w pracy robię mu odprężający masaż :) kredytu nie mamy, bo mieszkanie dostałam w spadku :P

Gość Lucjan...
"kasiaaaa1990rrrrrrr dziwnie do tego podchodzisz a nie pomyslalaes ze przez maluzenstwo zyskujesz osobe ktora cie powinna wspierac" fajnie to ujęłaś - "powinna" zgodnie ze stanem rzeczywistym, że powinno się ale się tego nie robi

Gość 4567
ciągle z jakąś nadzieję że lepsze jutro(niezobowujący seks) hehehe żonaci też żyją taką nadzieją :P

Gość kochanka zuza
Nowlasnie teraz tez mam w planie mojemu k zrobic kapiel, masaz,i milosc francuska z polykiem;-)

zona powinna byc taka przyjaciolka od serca a jak w niektorych parach jest inaczej to po poprostu nie ma tam milosci... niektórych??? większość par to nieudane związki, tak było, jest i będzie

Bagno tak to sobie tłumacz, jeśli chcesz się pocieszyć, że jesteś sam... nie napierdalaj na żonatych, bo nie każdy ma przewalone; Ty ponoć jesteś zadowolony z Twojej samotnosci? to po co zakładasz topik o nieszcześliwych mężach? po co się w ogóle nad tym zastanawiasz? każdy ma swoje życie i robi co chce

Po co zakłada? Ponieważ jest maksymalnie niezadowolony z siebie. Jest sfrustrowany i wręcz wściekły. Są pary udane, nie ma ich bardzo wiele, ale byłoby ich więcej, gdyby mądrzej wybierać i bardziej się starać. Jego to wkurwia, gdy sobie pomyśli, że są właśnie tacy, którym wyszło, więc zaprzecza, że to jest w ogóle możliwe. Nikt mu nie każe wiązać się na stałe, ale na przelotne związki, przygody, też go nie stać, w sensie psychicznym, oczywiście. I tak się tu buja w prawo i w lewo.

dilanda-Po prostu mam czas i dużo myślę,pomijam już to że moja osoba w ogóle się nie nadaje na związki,to jednak nawet ci co się nadaję to w obecnym trybie życia mają przewalone z żonami.A kawaler jedynie ma przewalone w tym względzie że ciągle myśli o kobiecie i o seksie.

Gość Lucjan...
z tym seksem to też nie do końca, że przyjemność z tego co się tu czyta to wielu wali konia na red tube i zlewa zonkę w sumie nie dziwne, ile można jeść tą samą zupę pół roku, rok, ale nie pindziesiąt

zawsze szczery " Po prostu mam czas i dużo myślę z pierwszym trudno sie nie zgodzic, z drugiego trudno sie nie smiac" zajebiste HAHAHA!!! oto jedna z głównych zalet tego forum:) - czasem jest niezła polewka

Po prostu masz czas i bardzo pogłębiasz swoją frustrację. To co nazywasz myśleniem, jest nim ale jedynie w sensie biochemii mózgu. Bo wnioski i proces dochodzenia do nich, masz spartolony na całej linii.

Problem w tym że nie umiecie zrozumieć,otóż w współczesnym świecie żeby być szczęśliwym i normalnie żyć to trzeba być samotnym,z tym że to wbrew naturze i natura ciągnie do związku,więc jest rozdarcie i każdy wybór będzie zły,więc z dwojga złego to lepiej mimo wszystko być samotnym.

Gość heniek-ken
za każdym razem kiedy czytam te wypociny, niedobrze mi się robi :) oto przemyślenia "dorosłego" człowieka :) niestety mózg wielkości orzecha powoduje, że człowiek (Bagno) "nie nadaje się do związku". Wyprowadź się w końcu z tej swojej wsi, przestań biadolić jak typowy pracownik fizyczny. Wszyscy już wiemy (z twoich wypowiedzi) że kobiety niedobre, zrzędzące, nie chwalą i takie duperele. Że ty się nie nadajesz. Przestań wylewać te swoje mądrości i zajmij się czymś konstruktywnym, może zmień forum na takie gdzie cię nie znają

Gość ewella2
Bagno , Ty chyba sam przed sobą usprawiedliwiasz swoją samotność w ten sposób. Pocieszaj się dalej.

Gość Tak powinno byc i juz
Jestem zdania,ze staly partner jest potrzebny,a do urozmaicenia potrzeba kochanka lub kochanki,tyle w temacie.I nie badzcie glupi,kozystajcie z zycia,tylko nie dajcie sie przylapac;-)

Gość heniek-ken
usprawiedliwianie to jedno :) seks którego w życiu nie miał to drugie :) także słuchajcie faceci tego doświadczonego doradcy :)

nie no poczytajcie tylko posty Bagna; jakie on głupoty pierdoli; nic dziwnego ze żadna go nie chce.

Dobra,idę z tego forum,widzę że nie można z wami podyskutować,pewnie żonaci jesteście i mi zazdrościcie ,prawda kuje w oczy

Gość Lucjan...
"przeklęte pragnienia Po prostu masz czas i bardzo pogłębiasz swoją frustrację. To co nazywasz myśleniem, jest nim ale jedynie w sensie biochemii mózgu. Bo wnioski i proces dochodzenia do nich, masz spartolony na całej linii." Statystyka rozwodów w Polsce Dane GUS: * liczba rozwodów: rok 2000: 43 tys. rok 2001: 45 tys. rok 2002: 45 tys. rok 2003: 49 tys. rok 2004: 56 tys. rok 2005: 67,6 tys. rok 2006: 71,9 tys. rok 2007: 66,6 tys. (26,8% liczby nowo zawartych małżeństw) rok 2008: 65,5 tys. (25,4% liczby nowo zawartych małżeństw) rok 2009: 65,3 tys. rok 2010: 72 tys

Gość heniek-ken
a powiedz ty mi chłopie u prostytutki już byłeś? bo tyle razy się wybierałeś, że w końcu wypadałoby dotrzeć :)?