Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość gościówa23
dzis wzielam juz clo 1,5 tabletki w ostatnim cyklu bralam 1 tabletke i ledwo 1 jajo uroslo a chcialabym chociaz 2 hehehe zobaczymy co mi doktorek powie na monitoringu pozostaje czekac ,ide 10 dnia cyklu ostatnio 10 dnia jeszcze nic nie było a 13 juz tak ale w zwiazku ze zwiekszylam troszke dawke moze szybciej cos sie dziac wiec pojde 10 ,13 i 15 dnia kurcze czyli piatek poniedzialek i sroda ;p nastepne

agnieszka to pieknie sie u Ciebie zapowaida, u mnie nic sie nie dzieje... tez mnie korci zeby sobie szyjke sprawdzic ale boje sie infekcji i wole nie ryzykowac :) gościowa to informuj nas na bierzaco jak sytuacja u Ciebie:)

Gość qserra
Agnieszka5g, nie zdarzały mi się właśnie nigdy takie bóle. Dziś minęło. Może już psychicznie tak bardzo chce mieć jakieś objawy, że je wywołałam? Czy to w ogóle możliwe? Ehh. No nic, narazie czekam z testem, bo w zeszłym cyklu przesadziłam - zrobiłam aż 4 i to dużo za wcześnie. Boję się, że może nie być tak łatwo, bo mam już prawie 30stkę na karku, ale z drugiej strony, to dopiero 3 cykl jak się staramy, więc chyba nie ma co panikować. 3majcie za mnie kciuki tak jak ja za Was. Oby @ ominęła nas szerokim łukiem tym razem:)

Gość qserra
U mnie jeszcze 6 dni do @. Już się nie nakręcam. Wolę myśleć, że się nie udało. Będzie mi mniej przykro jak nie wyjdzie. Jakiś słabszy dzień mam dzisiaj i taka zrezygnowana jestem.

agnieszka juz na ostatniej prostej jestes:) juz tak malo dni zostalo zebys sie dowiedziala co tam sie w brzuszku u Ciebie dzieje:) qserra 6dni to tez juz niewiele, a ja dzisiaj tez mam jakis kiepski dzien :/ i podbrzusze mnie pobolewa od rana... :( czemu to akurat my musimy tak walczyc o malenstwo :( zycie jest tak niesprawiedliwe :(

Gość radiszka
Witajcie kobietki! Staramy się z mężem od niedawna o maleństwo. Ostatnio mam bardzo nieregularne cykle bo od 30 do nawet 42 dniowych. Lekarz jednak stwierdził, że nic się niedobrego nie dzieje. Ostatnią @ miałam 31.07.14 a "działaliśmy" w dniach 17.08-21.08. Dziś pojawiło się u mnie gęste jak narazie niebyt obfite plamienie (ciemnobrązowe), lekkie kłucie w prawym jajniku i bóle podbrzusza towarzyszyły mi od 2ch dni, dodatkowo dziś jestem mega zmęczona i mam ciągłe zawroty głowy, brak apetytu etc. Sama nie wiem co myśleć, bo bardzo chciałabym żeby to była ciąża, ale z drugiej strony już nieraz się nastawiałam a potem bardzo przeżywałam to rozczarowanie... :(

radiszka czyli na 17-21 przypadaja u Ciebie dni plodne? a dzisiaj jest 23 wiec moze to byc oznaka przebytej owulacji, ewentulanie niskiego progesteronu... bo jesli owulke mialas w tych dniach to za wczesnie na objawy ciazy...

Gość radiszka
blondyneczka87, no właśnie ciężko stwierdzić czy to była owulka bo nawet sam lekarz (konsultowałam te moje cykle z kilkoma) stwierdził, że przy moich nieregularnych raczej długich cyklach ciężko będzie mi wyliczyć dni płodne. Dodam tylko że nigdy wcześniej nie występowały u mnie plamienia, a znowu jeśli od roku nigdy nie miałam cykli krótszych niż 30 dni to możliwe żeby teraz tak wcześnie w 24 dniu? Niestety nie mierzyłam temperatury od początku cyklu ale przez 3 ostatnie dni miałam 36, 5; 36,7; 37,0...

to mogłas sprobowac testów owulacyjnych jesli u Ciebie tak ciezko cos stwierdzic ale temp wzrosla czyli ten braz moze byc oznaka przebytej owulacji, a progesteron badalas?

Gość radiszka
Teraz akurat nie, ale jakies 2 mies temu miałam zlecone przez ginekologa badania wszystkich hormonów i wszystkie były w normie... ehhh czyli pewnie nie mam sie co łudzić....

jesli progesteron masz okej to albo oznaka przebytej owulacji albo objaw implantacji zarodka skoro nie wiadomo kiedy mniej wiecej byla owu...

Gość Baletka
A mnie się w tym cyklu chyba nie uda. Nie żebyśmy się zabezpieczali, jednak skończyła mi się wyrzynać ósemka(chyba po 2 latach) i niesamowicie mnie boli. Mam szczękościsk, nie mogę jeść niczego co nie jest płynne lub bardzo cieńkie. 12 września idę na konsultację - teoretycznie ale praktycznie pewnie już mi go wyrwą. Boję się jak cholera...

Gość radiszka
A powiedz mi test to pewnie najwcześniej warto robić dopiero pod koniec przyszłego tygodnia prawda?

Gość radiszka
Baletka, znam tę przypadłość przechodziłam ją 3x i za każdym razem miałam je wycinane operacyjnie z kości. 3mam kciuki żeby szybko i bezboleśnie się skończyło :)

jesli bierzesz pod uwage termin 17-21 to dolicz do tego 2tyg i wtedy mozna próbowac... baletka a czemu uwazasz ze sie nie udalo, dopóki nie ma @ jest nadzieja:)

Gość radiszka
Odezwę się jak zatesuję... 3majcie za mnie kciuki... Pozdrawiam dziewczyny.

A mi stomatolog robił rtg w 24 dc mam nadzieje ze jak by coś było to na nic nie wpłynie. Jeszcze 3 /4 dni dziś rano trochę mnie brzuch bolał jak na @. Idę na imprezę dziś to weekend jakoś minie Baletka widzisz zawsze coś ale takie jest nasze życie niestety ze wiecznie pod górkę.

blondyneczka jestem na początku cyklu - jakoś 8 dzień, więc może lepiej gdybym nie była bo tydzień przed @ będę miała usuwany ten zą. Nie zrozumcie mnie źle, ja nie jestem załamana tym faktem, wychodzę z założenia, że będzie co będzie - orgnaizm sam wie kiedy zajść. Jestem przede wszystkim przerażona... Radiszka - moja ósemka chyba całkiem wyszła - tzn. jest tak samo wysoka jak reszta zębów tylko nie ma z tyłu miejsca. Nie wiem czy to sie kwalifikuje do wycięcia czy wyrwania... Oby to drugie.

Kurde przed wyjazdem poszlam na wc i co patrze na papierze krew jak sie podcieralam sorki za słownictwo. Bylam w szkoku zupełnie sie nie spodziewalam. Albo to oznaka ze @ idzie albo nie troche zaszybko jak na plamnienie przed. Do tego chwile pozniej dziwny ból tak jak by jajnik az do posladka dziwny bol takiego jeszcze nie doswaidczylam. Zobaczymy vzy to plamnienie przejdzie w @. Trzymajcie kciuki oby nie!

Gość radiszka
Baletka to napewno do wyrwania, też z jedną nie miałam miejsca i powykrzywiała mi pozostałe, dlatego następne 2 już musiały być usuwane z kości, nie martw się chwila bólu i spokój na resztę życia! 3mam za Ciebie kciuki, powodzenia!

baletka nie przjmuj sie na zapas... agnieszka aby to nie byla @, informuj nas jak sytuacja u Ciebie mnie jakos tak wszystko boli jak na @ :/

Gość qserra
Agnieszka, co ma być, to będzie. Damy radę:-). Najlepiej starać się skupić na czymś innym. Ja wczoraj byłam u znajomych na domówce, wypiłam trochę winka i przez te kilka godzin się wyluzowałam, a dziś łażenie po sklepach, żeby za bardzo nie świrować. I tak nie mamy już wpływu na to co będzie.

Dziewczyny wczoraj to chyba jednak nie @ jednorazowe plamnienie dzis boli mnie troche brzuch jak na @ ale nic nie leci juz. I teraz mam pyt do was kochane jesli to byla implantacja to za ile dni mogę testować? Taka jestem pooekscytowana :-) impreza byla fajna wyluzowalam sie trochę wypilam % i czuję się ok.

Gość qserra
Agnieszka, myślę, że jak nie zauważysz dziś żadnego plamienia już, to jutro rano możesz zrobić test.