Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość Beatrice 27
Iczozord - cudny widok:):):)

Gabi ty się uspokój kobieto :) Ja miałam w dniu miesiączki kreskę na teście prawie niezauważalną. I baaardzo powoli zyskiwała na intensywności. To kwestia indywidualna - miałam taką słabą kreskę we wszystkich ciążach a taka tłusta i mocna robiła się dopiero po 2-3 tyg. A niektóe dziewczyny tyle mają hcg że od razu mają tłustego grubasa :) Zobacz na normy hcg w poszczególnych tygodniach - jakie są rozstrzelone. To, że u Ciebie jest raczej mniej to nie znaczy, że źle. Zresztą generalnie wydaje mi się, że większość pań w okolicach miesiączki ma właśnie słabiutkie kreski a takie tłuściochy to raczej rzadkość :) v v v magda ja w tym cyklu też w sumie nic nie czułam. Nie miałam żadnego spadku implantacyjnego ani bólu (a w 1 ciazy mialam i to wzorowy), żadnego uczucia jak na okres wcześniej tylko tak kilka dni przed okresem MINIMALNIE, ale naprawdę MINIMALNIE jakby hmm zwiększenie masy piersi ale to naprawdę musiałąm sie wcześniej codziennie dotykać po biuście, żeby cokolwiek wyczuć :P W sumie do teraz piersi są powiększone, nie jakś bardzo ale niebolesne, czasem takie ocieżałe bardziej. A w 1 ciąży to miałam tak wrażliwy biust że aż nieprzyjemny :/ I to już przed okresem! A kreska na teście i tak była blada. Reguły nie ma :)

Beatrice - hehe :P w sumie marchewka i kapusta to jeszcze nie taki hardkor. Ja ostatnio kapustę zajadałam nadziewaną czekoladą. Ale w sumie to nigdy nie miałam problemu z takimi połączeniami, po prostu lubię i jedno i drugie i jem :P

Gość qserra
Beatrice, u mnie jest ćmienie brzucha, lekkie nudności, nieco zmniejszony apetyt, brak ochoty na słodkie (a słodycze kocham!) jak na razie, 2 razy zrobiło mi się słabo, uczucie cięższych piersi i zaparcia. Strasznie też chce mi się pić co chwila. Nie wiem czy każdy z tych objawów wiąże się z ciążą, ale zaobserwowałam to ostatnich dniach.

Gość angia
Magda88 ja to liczę na twoje dwie kreski bo u mnie cykl całkiem wariuje dziś znów chwilowe krwawienie załamana jestem wygląda na to ze mam czerwone plamienie co dwa dni wolałabym aby się zdecydowało czy to @ czy nie bo chociaż przy @ ból piersi zejdzie koszmar

Gość angia
A co do testów to Gabi be nie martw się ją w pierwszej ciąży tez miałam słaba a teraz siedzi ze mną cudowny 3 - latek :)

Dziewczyny w teorii wszystko takie proste i ja to wieem w 1 ciąży było tak samo a córeczka ma ponad 2 latka :-) ale spoko, testów już nie mam więc robić nie będę :-) Beatrice ja jestem bardzo senna, zasypiam na stojąco :-\

Gość kytky
ale baby boom tutaj :) gratuluję! u mnie 35dc, okresu wciąż brak, objawów okresowych też, no może poza tym, że strasznie bolą mnie sutki.. jezu, wiem, że na mnie nakrzyczycie, ale tak bardzo bym chciała zatestować a tak bardzo się boję..

Gość _Pełna nadziei_
Te wszystkie napady ciążowe które opisujecie to ja mam w normalnym cyklu hehe. To jak ja mam rozpoznać oznaki ciąży??? Ojojojjj

Kytky to testuj jeśli jest po terminie @ :-) Pełna nadziei, Rozpoznasz brakiem @i pozytywnym testem ;-)

Gość Beatrice 27
Iczozord- pobilas mnie z ta kapusta i czekolada:) ha ha Qserra, ja najpierw bardzo czesto sie wyproznialam a dzis jestem wzdeta jak diabli.:) Czyli generalnie niektore objawy nam sie pokrywaja:) Caluje Was mocno i znikam na wizyte do ginekologa:)

Gabi nacodzien z synkiem walczymy z potworami wiec i ze zlodziejami dam rade.;) Beatrice daj znac jak fasolinka. A powiedzcie mi dziewczyny czy jesli prolaktyne,estradiol,tsh itp.mam w normie to z progesteronem moze byc cos nie tak?czy raczej tez powinien byc w normie?za jakies 2 tygodnie musze go zbadac.pozdrowionkaaaa

Gość _Pełna nadziei_
Beatrice daj znać!!! Heh no tak. Brak @ i pozytywny test to ewidentne objawy ;)

Dobrze, że do niedzieli nie zostało dużo czasu :) ale pilnujcie mnie żebym przypadkiem wcześniej nie testowała :)

Gość _Pełna nadziei_
Magda88 testujesz w razie co z nami 10?

Gość tusia20
Hej Kochane Kobitki ;) Dzisiaj jest 31 dc a beta wyszła mi 93,6 mlU/ml 2 ciąze poroniłam, dlatego tak bardzo się martwie. Boje się , ze beta ma zbyt małą wartość.... jestem 12 dni po owulacji, która potw. monitorowanie. Juz sama nie wiem co mysleć, pamietacie, moze jakie Wy miałyscie wyniki bety na poczatku ciąży ? ;* Bardzo proszę o pomoc...

Justyneczka ja mam prolaktyne, tsh i estradiol w normie a progesteron za niski, wiec jak widac to sie ze soba nie łaczy i po wynikach tych 3hormonów nie mozna wywnioskowac jaki jest progesteron...

Gość tusia20
Czekam na odp, a teraz patrze, ze mój post się nie dodał..tak więc Dzisiaj jest 31 dc beta wyszła mi 93,6 mlU/ml 2 ciąze poroniłam, dlatego tak bardzo się martwie. Boje się , ze beta ma zbyt małą wartość.... ;( jestem 12 dni po owulacji potw. monitorowaniem. Bardzo proszę Was o pooc, pamietacie moze jakie Wy miałyscie wyniki na poczatku ciąży ? ;*

Pelna nadziei jeśli nie dostanę @ do poniedziałku to może się skuszę na teścik:)

Gość _Pełna nadziei_
Mnie już nachodzą myśli żeby poczekać do 14.11 bo już wystarczająco dużo naoglądałam się pojedynczych kresek Tym bardziej że jestem prawie pewna że @ przyjdzie jak zwykle czyli właśnie 14

Gość angia
Tuska normy są i tu na forum do jakieś 60 strony na pewno ale ktora to j6z nie pamietam. Z tego co pamiętam to raczej dobrze ale poszukaj na forum

Gość jenna87
Hej Dziewczyny, Jestem tu nowa. Chcialam sie Was zapytac o jedna sprawe... Kochalam sie z chlopakiem w ten czwartek (tydzien temu) bez zabezpieczenia, w piatek dostalam okres. Znow sie kochalismy i dwa razy we mnie doszedl. Okres trwal tylko 2 dni, potem w niedziele go nie bylo wcale :( Zaczelam sie bac, bo nie chce byc w ciazy. Potem jednak wrocil i trwal do wczoraj, ale nie bylo go zbyt duzo, taki zwykly 3-4 dzien. Dzis wciaz rwie mnie w podbrzuszu i boli mnie lewy jajnik.. Chyba jestem w ciazy... Powinnam isc do ginekologa?

Blondyneczka ja miałam po clo lekkie duszności i zawroty głowy, ale to tylko wieczorami :) tzn tłumacze sobie że to od clo, ale mogło to być również spowodowane przemęczeniem :) Jenna jak dla mnie to nie sądzę żebyś była w ciąży :) a skoro nie chcesz ciąży to może warto pomyśleć o jakiejś antykoncepcji?

Gość jenna87
Mam nadzieje ze nie jestem, i masz racje slonce... 17.11 mam zaklepana wizyte u ginekologa zeby porozmawiac o antykoncepcji.. Tylko straszliwie sie boje teraz ze przyjde i juz bedzie za pozno na ta rozmowe :(

dzieki Madziu za odp:D bo ja czuje sie naprawde wporzadku chociaz to dopiero 2 dzien ale czuje tak jakby pracje jajnikow... takie uczucie dziwne chwilami ...

Blondyneczka to widać że clo u Ciebie działa :) ciekawe jakie będą efekty na monitoringu :) Jenna pozostaje Ci tylko czekać, na test jest raczej za szybko.