Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość magdaa88
Blondyneczka a jaka ja dopiero jestem ciekawa :) no ale skoro test nic nie wykazał, to się nie nastawiam i cierpliwie czekam na @ Pełna nadziei ja bym chyba przemilczała info o usg, zobaczysz przynajmniej jakie są opinie dwóch różnych lekarzy :)

Gość _Pełna nadziei_
Blondyneczka trzymam kciuki!! Oj coś z tego będzie ;) Właśnie tak myśle żeby przemilczeć. On się chyba nie pozna że miałam już robione usg no bo niby jak ;)

Gość _Pełna nadziei_
Gabi świetny wynik bhcg. Ja nie mogę się już doczekać kiedy zrobię swoje wyniki z krwi ;) Dziwie się że jeszcze tego nie zrobiłam heh ;)

Gość _Pełna nadziei_
Atram,Gusia powodzenia wam życzę! Atram daj troszkę luzu mężowi i będzie dobrze. Gusia czekam na wynik testu :)

angia zaraz smigamy do sypialni, najpierw kolacja potem prysznic, sexy ciuszki i do lozka;P a co do blizniakow to maz sie smieje bo by chcial a ja absolutnie:P... a śluz zielonkawy jest podobno przy grzybicy, najpierw jest biały potem zielonkawy taki z gródkami... Pełna nadziei nie dziekuje :P Madziu to nas na bierzaco informuj jak sytuacja:)

Dzięki dziewczyny! Dam znać. Wy też nie możecie się doczekać dnia w którym robicie test? Wcześniej jak się staraliśmy to nie mogłam wytrzymać i robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki. Teraz tak "na spokojnie". Bo w sumie się tego nie spodziewaliśmy. I dziwie się że wytrzymałam w niepewności aż 7 dni.

Gość _Pełna nadziei_
Gusia to i tak długo wytrzymywałas. Ja to robilam test nawet tydzien przed @ heh

Gość _Pełna nadziei_
Uuuu blondi to będzie się dziaaaało :D

Gość _Pełna nadziei_
Gusia ja wciąż mam napady żeby zrobić test. Dziewczyny mnie skrzyczały to przestałam :)

Gość nusia1906
Cześć dziewczynki - zrobiłam dzisiaj bhcg i.... właśnie odebrałam wyniki 11,05... wskazuje na 3 tydzień i to by się zgadzało (jestem 7 dni po implantacji - wyraźne plamienie implantacyjne), więc... chyba zostaję z Wami...myślicie, ze to dobry wynik??:)

Gość angia
Niusia to pięknie gratuluję normy z 5ego co pamiętam są od 5 wiec dobrze

Gość Justyneczka
Kobietki macie piekne wyniki i jajeczka ;) Gusia witaj,czekamy na testowanie Nusia gratki,dolaczas do grona mamusiek:) Owocnego starania wszystkim:)

Gość nusia1906
Sama w to nie wierze! 5 lat starań, wagon wykonanych testów ciążowych z jedną kreską... 2 tygodnie temu podpisaliśmy dokumenty do in vitro a tu proszę - cud i to jeszcze naturalny!!! Coprawda boję się jeszcze cieszyć bo wynik wydaje mi się niziutki ale w piątek pójdę ponownie na betę i zobaczymy czy przyrasta... Pełna nadziei - Tobie mówiłam, żebyś się nie martwiła a teraz sama się zamartwiam i doszukuję tego, że to chyba nie może być prawda... i boję się, żeby beta chciała ładnie przyrastać!!!:) - spoglądam co chwila na ten mój wynik z laboratorium i oczom nie wierze!!!!

Gość Beatrice 27
Czesc dziewczynki:) Witam nowe kolezanki i od razu gratuluje Nusia:) Pieknie sie czyta takie wiesci:) Blondyneczka...oj bedzie dzis u Ciebie iskrzylo... Noooo to ten tego i tamtego- trzymam za Was kciuki:) Buziolki dla Was wszystkich Ps. Pelna nadziei- ani mi sie waz tknac test:) bo po dupskudostaniesz :)

Gość Gabi Gje
Niusia wspaniale, gratulacje! Ja to już nie nadążam z tym której się udało takie tempo jest :-) Blondyneczka bardzo mocno Ci kibicuję :-) Magda a jak u Ciebie sytuacja? A mamusie jak się czują? Ja jestem podjarana moją betą tak, że cieszę się jak na widok 2 kresek :-P

Gość Irkaaa
Nusia gratuluje !!! :)

Gabi u mnie dziś 34dc, @ nadal nie ma, a powinna przyjść w niedziele. Nie wiem czy robić kolejny test :(

Gość _Pełna nadziei_
Beatrice boję się Ciebie więc omijam apteki z daleka ;) nie tykam testów! Normalnie wierzyć się nie chce ile ciężarówek! :D

Gość _Pełna nadziei_
Niusia :* będzie dobrze. Zobaczysz! Świetne wieści :D

Gość Beatrice 27
Pelna nadziei- nooo i tak ma zostac:) buzka

Gość angia
Magda a czy ty nie miałaś awaryjnie dostać 14 listopada bo wiesz jutro 13 może poprzedni test za szybko ? Nie bój się nie pozwól aby jedna kreska cie dołowała zwłaszcza z testu który mógłby za szybko zrobiony . . . Mi też na 4 dni przed nic nie pokazał a potem kolejny już tak . . .

Gość Evi1705
Ja tam testów Sie nie boje :-) u mnie dalej brak @ no i brak jakichkolwiek objawów.... następny test zrobię przed wizytą u Gina.... jutro dzwonie żeby umówić Sie NS wizytę .... A jak narazie szaleje w sobotę na imprezie andrzejkowej :-)

Gość magdaa88
Angia nie, ja mialam dostac w niedziele, test zrobilam wczoraj- negatywny. Dluzsze cykle raczej mi sie nie zdarzaja, krotsze owszem, ale przewaznie moje cykle maja 31 dni.

Gość Nitka_25
Cześć dziewczyny! Wróciłam:) @ brak, ale brak tez jakich kolejek objawów:( dzis tylko lekko boli mnie jajnik już nic nie wiem:( dzis nie mam gdzie kupic testu ale jutro kupuje i w pt testuje. Zobaczymy. Dopiero wylądowałam i nie zdążyłam wszystkiego przeczytać ale nadrobie a rak na szybko napisze ogólnie:) Dziewczyny wszystkim nowym gratuluje i ściskamy mocno! Za resztę trzymam kciuki zeby sie udało:) a tym co sie udało po cichutku zazdroszczę, ale życzę tez powodzenia! Kto testuje w piatek:)??

Gość angia
Magda to chyba jak do końca tygodnia nie przyjdzie to może jednak powtórz test bo może twoja potencjalna implantacja była później . . . Sorki pomyliło mi się z pełną nadzieji z tym terminem

Gość nusia1906
Dziewczynki mi 2 testy wyszły negatywnie a beta... wskazuje na 3ci tydzień... wychodzi na to, że późna implantacja=negatywne testy - czekam, czytam na bieżąco wpisy a w piątek po powtórce dam znać co i jak:):)

Gość An38
Hej wszystkim podczytuje Was ale nie mam weny do pisania Gratuluje Mamusim przyszlym ale wysyp :) ja ten cykl mam do bani bez clo bez monitoringu ogolnie cos nie tak jest bo niby @ byla tzn bez krwi badziej plamienia a dalej teraz mam plamienia takie kawowe do tego sie rozlozylam w gnatach mnie lamie leb urywa masakra nawet na przytulanie sil nie mam nic mi sie nie chce :( dolina.. trzymam kciuki za testujace pozdrawiam

Gość _Pełna nadziei_
Tak angia to ja miałam @ w porywach do 14 i mam nadzieje że się nie pojawi bo nie jest mi do niczego potrzebna! Chodź jak ostatnio analizowałam swój cykl to wypadałoby że jednak 10 to był termin @ Witaj An38! Główka do góry. Kuruj się i do dzieła ;)