Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

n w środe kontrola ale lekarz mi jasno powiedział że nie jestem w ciąży i że jak spada to pozamacicznej też nie ma. Na moje oko może być tylko już obumierać po prostu. Ale jajnik boli, tak promieniuje i nie wiem czy powinno mnie to martwić. Ale skoro mówisz, że Ciebie też boli przed okresem to poczekam, może to znak, że okres przyjdzie lada moment. Podobno przy pozamacicznej ból jest kłójący i ostry a mój jest taki okresowy tylko że umiejscowiony polewej stronie i boli mnie też po lewej krzyż. * Ja też nie mogę w to uwierzyć. Wszystkiego mi się odechciało. Najbardziej mnie boli to, że nigdy nie brałam hormonów żadnych, zawsze naturalnie, zdrowo się odżywiam, nie biorę leków, nie palę, nie piję, w rodzinie nie było żadnych problemów...

Gość little_bit
iczozord - strasznie Ci współczuję.. nie wierzę normalnie w te najnowsze posty Twoje. trzymaj się Kochana. dasz radę, wierzę w Ciebie :*

little bit, Kochana na test za wczesnie, zrób go dopiero za 6 dni:) # iczozord no mnie zawsze bolały jajniki przed @, jak owulka byla z lewej storny to bolały dwa, ale ze ten prawy cofniety to on zawsze mocniej, ja juz dobe przed @ mam bole i kłucie jajnikow, nie zawsze, ale dosc czesto... tylko teraz trzeba u Ciebie wyjasnic dlaczego beta urosła? dlaczego test byl pozytywny skoro mówią ze nie bylo ciązy... no poprstu nie moge w to uwierzyc...

Mnie się wydaje, że ciąża była tylko albo mała i nie rosła prawidłowo albo pozamaciczna właśnie. W macicy mam małą czarną kropkę, punkcik dosłownie. Stwierdzili to obaj lekarze. Może to to? Nie wiem :/

No tez mi sie wydaje ze w ciazy byłas tylko poprostu w pewnym momencie przestała rosnac i beta spadła dlatego :-( widze ze dzis smutny dzien na forum u mnie przyszla ta wredna @ i nadzieja umarla eh nic trudno nastepny cykl z lekami!

iczozord to teraz trzeba znalesc przyczyne dlaczego malenstwo nie dalo rady sie zadomowic... oby jak najszybciej przyszedl do Ciebie normalny okres i wszystko sie wyczyscilo, zebys mogla wrocic do staran :* 3maj Kochana, wiem ze CI ciezko... agnieszka przykro mi :( ale nowy cykl i starania !

eh dziewczyny, biedne jesteśmy i tyle Wam powiem :( Może to być też ciaża biochemiczna - mogła się nie zagnieździć i stąd ta maleńka kropka na usg i ciągłe plaienia i krwawienie. Czekam na okres. Oby przyszedł szybko.

a no biedne... niby wszystko okej a dzieciątka nie mozemy sie doczekac :( zycie jest takie ciezkie :( iczozord informuj nas jak sytuacja u Ciebie i 3maj sie # witaj madziu po majówce, jak bylo? wypoczelas?

Gość natka natka
Iczozord nie wierze;( tak mi przykro;( taka piekna bete mialas. Ale mnie zasmucilas;( przykre to bardzo Ja chyba dostane @. Wydaje.mi sie, ze cykl sie przedluzyl,.bo bol się nasila

Odpoczelam:-) ale teraz ciezki powrot do pracy i obowiazkow, takze pewnie szybko zapomne ze bylo wolne:-) teraz pozostaje mi czekac na @, ktora ma byc 12 maja, oby tylko byla krotsza niz ta ostatnia, bo pod koniec maja planuje urlop:-)

Gość Macelina12221
Hej hej :) Badania zrobione - jutro wyniki. Strasznie sie boje ;/ Mam szyjke bardzo wysoko jest raczej twarda czy wlasnie tak sie macica zachowuje podczas wczesnej ciazy? Prosze o odpowiedz tych,ktore sie znaja,bo tyle sie naczytalam i sama teraz nie wiem jak to jest.

Gość Macelina12221
Dziś juz 69 dzień cyklu. Chcialabym powtorzyc test,ale boje sie,ze znowu sie rozczaruje. Nigdy jeszcze az tak bardzo mi sie nie spozniala. Mam cykle 38dni zawsze wiec sa regularne tylko,ze dlugie. Wiec @ spoznia sie juz 31dni. Co ja sie naprzezywam.. ;/ ;/ Jak to nie ciaza to co.. ;/

Gość little_bit
ooo tak Blondyneczko, ten tydzień zaczął się wyjątkowo źle i smutno. . ale w końcu nadejdzie słonko i wszystko będzie dobrze, trzymam za Was wszystkie kciuki. ja już jestem zrezygnowana, na chwilę obecną daję sobie spokój, bo później tylko rozczarowania i chandra.. :( a ja jestem z tych osób, które szybko się załamują i jeszcze szybciej rezygnują.. całuję mocno Dziewuszki :*

Ooo blondyneczka swiete slowa- oby wcale nie przyszla:-) chociaz zbytnio sie na to nie nastawiam przez ten dlugi okres:-( Marcelina mialysmy juz tutaj przypadek Pammy, ktora tez nie miala @ a testy wychodzily negatywne, po czym okazalo sie ze jest w ciazy:-)

Gość Macelina12221
Pamietam Pammy,ale nie doczytalam jej rozwiazania. Fajnie,ze sie jej udało !! :) Z obliczen kalendarzyka ciazy od pierwszego dnia cyklu wychodzi mi juz 10 tydzien oczywiscie jezeli to ciaza. Jakis tydzien temu robilam test i wyszedl negatywnie juz nie mam sil normalnie. Jezeli to nie ciaza to co moze mi byc? ;/ Co takiego moglo az do takiego stopnia opoznic mi @? Zadnych stresow ani nic.. Kilka wyjazdow no,ale przez wycieczki chyba az tak bardzo @ by nie wzlekala ;) Mialam okolo 50dzien cyklu nudnosci,ale ustepily,podwyzdzona temp jest,bo wynosi 39,9 - 37,0 Pobolewaja mnie troche sutki,mam wzdety brzuch i praktyczne caly czas boli jak na okres juz okolo 3tygodni czuje sie jakby zaraz @ miala nadejsc. Okolo 4 miesiecy temu mialam podobne objawy,ale @ sie nie spoznil. No i mam wrazenie,ze szyjka jest strasznie wysoko,bo ledwo ja siegam no i jest twarda.

Gość Macelina12221
3mam za Was wszystkie kciuki kochane :) Jutro wszystko sie okaze. Oczywiscie dam znac !!

Gość 9Kasia1
iczozord nie wierze w to co czytam, jak to się mogło stać :( bardzo Ci wspolczuje, trzymaj sie :*

Marcelina no u Ciebie to naprawde obiecująco wygląda, tylko kurcze czemu ten test wychodzi negatywny ale juz jutro będzie wszystko wiadomo :) # magda okres okresem ale mialas sluz płodny wiec czemu mialoby nie byc owulki :D

Gość natka natka
Dziewczyny u mnie tez smutas;( brzuch zaczyna bolec jak szalony i juz sluz podbarwiony wiec @ idzie wielkimi krokami;( trudno trzeba sie z tym pogodzic, ale w tym cyklu odpuszczam. Bo pozniej jest rozczarowanie tak jak dzis.;( oj ciezki ten dzien

Blondyneczka faktycznie sluz plodny byl, ale za duzo okazji na przytulanki nie bylo, bo najpierw ta niekonczaca sie @, pozniej tez cos wypadalo... No coz, zobaczymy:-)

Gość Macelina12221
blondyneczka87 no wlasnie nie wiem dlaczego testy wychadza caly czas negatywnie ;/

Gość nowa Oliwia
boze iczozord jak mi przykro dlugo mnie nie bylo i takie straszne wiesci :( masakra az lezka w oku sie kreci :( a ja mam wodnisty sluz nie wiem co moze oznaczac ... czytam i ze plodny to rozciagliwy ma byc ech

Gość nowa Oliwia
11dc :)

Gość nowa Oliwia
no to moze ... ale watpie bo ten cykl byl 29dniowy a poprzedni 28dniowy wiec niewiem

no i co w zwiazku z tym ze jeden byl 29 a drugi 28?? owulka przypada srednio 2tyg przed @ wiec w czym problem? jest jeszcze czas:) a pozatym nie przy kazdej owulce widzimy rozciagliwy sluz ale to nie oznacza ze go nie ma...