Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość wiola_22
Madziulka123345 Na początku było cieżko, zaraz po zabiegu jak wracałam do domu nie dopuszczałam do siebie myśli że w brzuszku już nic nie ma :( ale cóż, po jakimś czasie doszłam do siebie. Kochana musisz być cierpliwa :) Mam nadzieję i również trzymam za Ciebie kciuki że w końcu ujrzysz upragnione II kreseczki :* Oby tak jak mówisz ten rok był dla Nas wszystkich szczęśliwy :) :*

A u mnie lipka dzisiaj. Cycki juz nie bolą, brzuch tez przeszedł.. @ idzie wielkimi krokami :((( A jeszcze sie wkurzyłsm, bo dzis byłam u dentysty i miał mi zęba dokonczyc, tego co mnie ostatnio bolał. Powiedział mi ze nie moze kanałów znalesc i albo zaplombujemy bez kanałowego albo go usuniemy ;/ Zdecydowałam sie na usuniecie, bo jezeli by mi sie udało zajsc a nie daj Boze po zaplombowaniu zaczął by bolec i wtedy trzeba by było rwac, no to juz by było po mnie, bo na zywca by musiał to robic. Czekam tylko w niedziele na @ i za tydzień ide rwac ;/

Moniasonia83- ja w 1 cyklu starań musialam miec operację w pełnej narkozie. Nie wiedziałam , czy jestem w ciąży- na betę i testy było za wczesnie. Wtedy wyczytalam wszystko co było możliwe i okazalo się,że przy wczesnej- bardzo wczesnej ciazy zarodek obroni sie sam- mały wpływ na niego ma to co się dzieje z mamą;) więc spokojnie- jakby coś to dzidzi krzywdza się nie stanie. Ja po wizycie u gin. Siedziałam na wizycie prawie godzinę. lekarka wybijala mi z glowy pomysł monitoringu, tłumaczyła,że za wczesnie na to,żeby sie nie nakrecac i nie wmawiać sobie chorób. z jednej strony mnie pocieszyla, z drugiej hmm...niekoniecznie. W rezultacie zrobiłam cytologie i po badaniu kolejna wizyta na 28 stycznia by analizowac badania krwi eh. Moze do tego czasu....:D owulacje mam niby na 19 stycznia wiec to za wczesnie na wszystko ale pewnie nie bede mogla się powstrzymac****oprosze ją o USG;)

JA sobie tak teraz uzmysłowiłam ze nie moge zajsc przez sperme męża. Kiedys było jej dużo, a teraz tyle co o ile, jest bardzo gęsta. Biore sie za podkurowanie mojego męża. Chyba do lipca juz odpuszczam, bo juz nie mam sił co miesiąc sie rozczarowywac. I tak do kwietnia mi sie nie uda , a po kwietniu do lipca musze sie wstrzymac ze wzgledu na to ze umowa mi sie konczy. Jak mi przedłużą to bedziemy działac ponownie. Teraz juz odpuszcza. Sex tylko z ochoty a nie bo owulka. I przede wszystkim zaopatrze męza w diete bogatą w witaminy ktora wpływa na jakosc spermy. Mimo ze badań nie robił to jestem pewna ze u niego jest cos nie tak. W pracy ma duzo stresu, jest policjantem. Co prawda siedzi za biurkiem, ale ma organizacje całej komendy na głowie. Przez stres zapewne jego s****a jest gorszej jakosc***Przez prace ostatnio schudł, bo w ogole kolacji nie chce jesc. Dziewczynki poczytajcie neta co poprawia jakosc spermy i moze tez troche podreperujcie swoich facetów. Nie zawsze przyczyna lezy w nas kobietach. Warto sprobowac. Jest mnostwo warzyw, owoców i witaminek w aptece które polepszą spermę :)

Gość Gosiek_xxx
Ojej witam was, ale sie rozpisalyscie, a wiec tak @ nadal nie ma, :D chodz muzi zaraz przyjsc, tak mnie rozpiera na dole i plecy zaczely pobolewac, ze kurcze nie ma cudow to napiecie jakos musi wyleciec najgorzej jest przy zalatwianiu , mam wrazenie ze zaraz cos peknie i chlupnie krew :( a wiec nie robi enarazie testu bo nie ma sensu :( Chyba ze by do niedzieli nie przyszla to wtedy zrobie rano test moj m ma imieninki w niedzile to moze mu sie prezent niespodzianka zdazy.... ale dobra sie rozmazylam... Do tych ktore byly w ciazy i czuly sie jak na @ jak dlugo tak sie czuje i czulyscie podobnie do mnie??? A wy kochane czekajace jak sie macie??? JA sie za bardzo boje zeby test zrobic, tego bialego sluzu mam coraz mniej...pojawily sie jakby uplawy :O hmmm takie mam mokre majteczki ale nie zabarwione niczym :/ Help, dzis jak sciaglam staniczek to piersi mam cale w zylach grubych dlugich.... ale tak chyba zawsze mam, kurcze no nie ma cudow by przy takim napieciu jakna @ bylabym w ciazy :(

Gość wiola_22
Gosiek_xxx do chwili obecnej cały czas miałam nadzieję że "a może jednak zaciążyłam" ale zobaczyłam na majtkach zabarwiony śluz, czyli @ lada chwila nadejdzie :( Miałam dosłownie takie same objawy jak Ty, ból brzucha taki ciągnący, plecy też bolały i nadal bolą. Postanowiłam że nic na siłę, co będzie to będzie :(

Gość Gosiek_xxx
Ohhhh, trudno :* mnie pewnie czeka to samo :( :( :( 2.5 lat staran i nic......

Gość wiola_22
Ojj... to bardzo długo :( Ale bądź dobrej myśli, nie ma się co załamywać :* Mam nadzieję że w tym miesiącu dowiesz się że będziesz mamusią :* Życzę Ci tego z całego serca żebyś zaciążyła :*

Gość Pammy
GOSIEK, a jakie badania robiłas?

Gość Gosiek_xxx
MAm stwierdzone łagodne PCO, zadnej nadwagi owlosienia zbednego itp. Maz ma sredniej klasy plemniczki ja mam tylozgiecie , nigdy nierobilam droznosci boje sie :( Sztuczne zaplodnienie mamy w maju ale tak bym chciala naturalnie.....

Gość Gosiek_xxx
Nic uciekam spac, do jutra kobitki, jutro pewnie poleci @ :(

Gość asti
Hey dziewczyny jestem obecnie w 32 t.c. Również zaczęłam na tym forum. Opowiem jakie były u mnie objawy. Pierwsze co zauważyłam to różowe plamki w sluzie na wkladce czyli to musiała być implantacja. Tydzień przed miesiaczka miałam zachcianki na ogórki kiszone i zaczęłam dużo zjadać non stop głodna byłam. Kilka dni przed mies miałam już mdłości, w dzień przed mies mdłości były mocniejsze. W dniu mies zrobiłam test rano polozylam go na umywalce i po paru min były 2 kreski. :-) potem jak dalej spozniala się ból piersi niesamowity(pojawiły się zylki) i dalsze mdłości i tak do 4 mies z wymiotami. Szczerze przez całą ciążę będziecie się martwić także do dzieła cały tydzień codziennie i dupka do ggóry mi pomoglo :-) 3 mam kciuki za przyszłe Mamusie :-)

Dziewczyny- witajcie 🌻 asti- gratulacje:) gosiek- znam ten strach przed robieniem testów...znajoma w rosmanie na mnie patrzy już chyba jak na wariatkę bo co miesiac kupuje po 4 testy:P:P Odebrałam dziś badania krwi. Toksoplazmoza- ujemna igg i igm, marker jajnika tez ok, prolaktyna 16,21. Niby to norma ale bliżej górnej granicy. Jak myślicie dziewczyny- z taką prolaktyną chyba nie powinnam się martwic?? moniasonia...heh. Możemy sobie podac rekę;) ja mam to samo. IDENTYCZNIE:D

moniasonia odnośnie witamin dla męzulka to kup mu androvit w aptece:) ### u mnie tez dziewczyny ból sie zmniejszył, czuje napięcie ale nieduze... śluz to czuje w środku jakby bylo mokro i sie przelewało a na wkładce sucho... ### asti to Ty miałas objawy takie konkretne od samego początku :) a z tą pupą do góry to tez tak robie hehe ### Gosiek będzie dobrze, 3mam kciuki za testowanie w niedziele :D

Gość Madziulka123345
Gosiek _xxx kochana najwazniejsze jest to aby sie nie zalamywać ! Musisz być dobrej mysli,nie trac nadzieji ;* U mnie zylki na piersiach od chwili zauwazenia sa caly czas takie same,nie zanikaja nawet po kompaniu.. Do temperatury powyzej 37 chyba sie przyzwyczajam ;p A co do sluzu to jest caly czas jednolity mlecznobiały o konsystencji papki(w ogole sie nieciagnie) ! Dzis rano obudzilam sie na brzuchu-kiedy wstalam na sniadanko to myslalam,ze do kuchni nie dojde,przy siadaniu tez bolal bol brzucha po srodku tak jakby macica. Myslalam,ze mnie rozerwie,ale po pol godziny ustalo.. chloe28 ja juz mam wrazenie,ze te testy sa tylko po to,zeby naciagac kobiety takie jak my na kase.. Kolezanka z pracy jest w ciazy rozwijajacej sie prawidlowo,nie ma zadnych zastrzezen,wlasnie wkroczyla w 4miesiac ostatnio zrobila test z moja prosba tak tylko,zeby zobaczyc jak szybko pokaza sie kreski i pokazala sie jedna he.. Zaniemowilam,a ona na to,ze w poprzedniej ciazy tez dlugo test nie pokazywal,ze jest w ciazy i dlatego w ogole im nie wierzy.. Dobre co? Ale pamietajcie,ze kazda z Nas jest inna :)

Gość asti
Blondyneczka sama się dziwilam, że moje objawy były nie do zauważenia. A potem meczarnia do 4 mies z wymiotami. Najlepszy okres e ciąży to 5 i 6 mies nic nie boli nie dokucza. Śmieje się do dziś z tą pozą przed mężem jak wystawialam tyłek no cóż trzeba sobie pomagać :-)

Gość Gosiek_xxx
Hej piekne :) J wlasnie dostalam @, leci jak głupia, no ale chodziasz przyszla regularnie, spoznila sie tylko jeden dzien. Bede sie nadal przytulac z m, ale teraz nie moge doczekac sie IVF w maju, mam nadzieje ze lekarze pomoga :), i nas zaplodnia :) A wiec nie placze ani nic, postawilam sobie cel ze w Maju chce wazyc 63kg przy 170cm wzrostu, teraz mam 68 :( Schudne tak na wszelki wypadek jak bym po hormonach miala zgrubnac, a co do sexu to bede sie nim cieszyc bez zabezpieczen :) i tyle coz innego nam pozostalo.... medycyna musi nam pomoc :) a to moje PCo nie meze bec zle skoro @ jest regularna- moze mam zatkane jajowody kto wie , czekam do maja :) wtedy sie uda :) trzymam za was kciuki kochane, xxxx

Gość Madziulka123345
Gosiek_xxx bardzo mi przykro,ze kolejny raz sie nie udalo :( A tak trzymalam za Ciebe kciuki ;* Najwidoczniej za słabo !! Pewnie kochana nie ma co płakać ! Kiedyś musi sie udać ;* Mi spoznia sie @ 6dni i mam nadzieje,ze przez najblizsze 9miesiecy bede miala spokoj z @. :):) Ale to sie zobaczy :) Jezeli chcesz zejsc troche z wagi to najlepiej przed ciaza,bo potem nie bedziesz miala dlugooo czasu na silownie :) Zajrzyj czasem do Nas ^^

Gosiek Ty nie masz zaglądac tylko cały czas byc z nami :) szkoda Kochana ze ta @ przyszła bo w to że Tobie sie udało wierzyłam najbardziej... ale widze ze jestes juz przygotowana na maj, a najwazniejsze ze macie plan i walczycie dalej :) 3mam kciuki i napewno juz niedługo będziesz miała w sobie fasolke :)

Gość Gosiek_xxx
Dziekuje kochane :* Mimo ze was nie znam to bardzo polubilam i czuje jakbysmy tak z soba blisko byly :* Bede zagladc i kibicowac :D teraz musze jescze druga kaf znalesc o sztucznymzaplodmieniu :*

Gosiek i dawaj znac jak tam sie sytuacja rozwija u Ciebie:) tak wlasnie działają takie fora ze ludzie mieszający daleko i nie znający sie, stają sie sobie bliscy:) wiesz wspólny cel łączy :)

Gość Madziulka123345
Witajcie po raz kolejny ! :) Wiem,ze moja wizyta u gin miala byc we wtorek,ale byla dziś :) Zniecierpliwiona zadzwonilam do mojej gin i bylam dzis na wizycie-wlasnie wrocilam ;p Otoz nie mialam jeszcze usg,ale bede miala 24stycznia,bo powiedziala,ze teraz i tak niebylo by widac pecherzyka. Po badaniu palpacyjnym stwierdzila,ze moja macica jest rozpulchniona i z usmiechem na twarzy mowila,ze nie chce zapeszac,ale czuje,ze moge byc w ciazy :):):):):):):):) Z piersiami i jajnikami jest wszystko ok !!! Bardzo sie uspoilam po tej wizycie. Dostalam skierowana na bete i na toksoplazmoze tak na wszelki wypadek,ale zrobie je tez 24stycznia.

Gość Madziulka123345
To jest lekarka w podeszlym wieku-bardzo doswiadczona.. Mowila tez,ze dla niej testy ciazowe te domowe oczywiscie sa bojda.. Spotkala sie z takimi przypadkami,ze glowa mala.. Niektorym w ogole test nie pokazywal,ze sa w ciazy,a byly.. Teraz trzeba czekac do piatku przyszlego tygodnia i bedzie wszystko jasne. :):):):):):)

Madziulka to gratuluje, dbaj o siebie i mysl pozytywnie:) u mnie bóle minęły... a test owulacyjny nadal pozytywny a to juz 23dc

Gość Madziulka123345
No nie dziekuje ;p Jeszcze nic nie jest powiedziane :) Ale jestem dobrej mysli :) Wiesz u mnie znikleny na kilka dni,a potem nawrocily,ale slabsze mowilam o tym gin to powiedziala,ze to zupelnie normalne tak jak i ten bialy sluz..

Gość gość
Madziulka tylko wiesz, nie chce być nie miła, ale nie nastawiaj się zbytnio. Wiesz, po takim badaniu na prawdę ciężko stwierdzić takie rzeczy. Rozumiem, ze jej ufasz ale granice zaufania trzeba mieć. W każdym bądz razie trzymam kciuki!!!

Gość Madziulka123345
Ale drogi Gościu tu jest tylko stwierdzone rozpulchnienie ! A reszta to podejrzenia. Nie nakrecam sie ! Przeciez napisalam,z nic nie wiadomo..

Madziulka to trzymamy kciuki żeby słowa pani ginekolog okazały się prorocze :)