Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość skakankaskakanka
anuulinka nie chce zapeszac, ale zasinienie warg sromowych nastepuje rowniez przed i w trakcie @. Oczywiscie nie u wszystkich ;-) Jesli jednak staralas sie tak jak pisalas moze rowniez byc to pierwszy z objawow ;-) Dziewczyny pytanie do Was .. czy wiecie jak wplywa sinupret i syrop prawoslazowy na cykl? Niestety zlapalam przeziebienie wiec i temp. skacze i pewnie cykl zmarnowany ale z czystej ciekawosci chcialabym siegnac opinii ;-)

Wizyte mam w czwartek. Powiem Wam ze od poniedzialku jak odebralam wyniki, to ciezko mi pozbierac mysli:-(

magda no cos Ty :) przeciez nic sie nie dzieje, słyszałam kiedys odnośnie prób starania o dziecko to kobiete sie trudniej diagnozuje ale łatwo leczy wiec naprawde nie masz sie czym martwic... powinnas sie cieszyc ze wiesz juz jaka jest przyczyna niepowodzen a gin Ci wszystko unormuje i chwila moment zajdziesz w ciąze :) naprawde nie ma sie czym stresowac a stres podnosi prolaktyne... ja mam wizyte w pon i musze na mojej gin wymusic badania

Gość anuulinka
blondyneczka jasne że mnie korci żeby test zrobić ale poczekam do wtorku, mam nadzieje że wytrzymam :) ***** Skakanka właśnie ja nie kojaże żebym wcześniej takie sine miała :) więc mam nadzieje że to pierwszy objaw :D ***** magda88 słyszałam że prolaktyne się szybko zbija więc głowa do góry :* **** Dziewczyny ale się nakręciłam... cały czas wydaje mi się że mi coś leci a tu na wkładce czysto :)

Gość skakankaskakanka
Dziewczyny pocieszcie mnie.... do tej pory mialam cykle 30 dniowe. W zwiazku z tym ze od tego biore castagnus wiedzialam ze moze owu sie przesunac i stwierdzilam ze od 12dc zaczne robic paski. I cholera zle popatrzylam w kalendarz! dzisiaj mam 13dc i mocniejsza i grubsza testowa krecha...czy mam jeszcze szanse jesli dzisiaj sie postaram? Niby na luz wrzucilam ale taka zla jestem za przeoczenie tego jednego dnia ;-/

Gość Pammy
Dziewczyny, a ja w końcu poszlam do gienka, ale na NFZ, straszny burak był. Dał mi do zrozumienia ze juz młoda nie jestem. W ciązy nie jestem , sprawdził na usg, a czemu nie mam nadal @ nie był w stanie stwierdzić, mam dalej czekać, no i czekam od 15 grudnia na @ , ale ileż można? Przez to nie mogę podjąć prób zeby zajść w ciążę, taki impas!! jestem zła i czuje się bardzo bezradna! a czas leci...

Gość anuulinka
skakanka śmiało się dzisiaj staraj, testy pokazują że się zbliża owu a nie że jest więc masz szanse :) **** Pammy a nie dał ci nic na wywołanie @? Tak to czekać sobie można :/ **** Dziewczyny ja już nie mam nadziei :( zasinienie mi schodzi, i szyjka się obniżyła więc pewnie @ tuż tuż :( a tak się już cieszyłam. Chyba zamówie te ziólka i od nastenego cyklu zaczne pić :)

Pammy co Ty mówisz, nic Ci nie dał? no paranoja... idz do innego jak najpredzej bo nie ma na co czekac... a ile Ty masz lat że on wogóle ważył sie zasugerowac że nie jestes młoda?? anulinka dopóki nie ma @ to jest nadzieja:)

Gość anuulinka
blondyneczko okres powinnam mieć za 2 dni ale już zero objawów :( tylko mnie sutki troche bolą jak dotykam a tak to ani ciążowych ani okresowych objawów nie mam :(

Gość Pammy
no w piątek pojde do innego ginekologa, mam juz 34 lata, ale wczesniej nie moglam podjąć prob bo nie mialam ustabilizowanej sytuacji finansowej, teraz mam prace ja i ma mąż , wiec możemy w końcu mieć dziecko, gdyby nie fakt, że mój organizm własnie oszalał. Aż sie boje czy to nie wczesna menopauza :(

Gość magiczne 44
skakakanka, zrobiłam drugie HCG i wyszło 120:) Cieszę się jak nie wiem co, w sumie nadal nie wierzę że to naprawdę się dzieje:) A co do Twoich złych obliczeń to szanse zawsze są, trzeba działać:) Pammy: Ja mam 35 lat i uwierz, że wiele przeszłam. Jeśli mogę Ci coś poradzić to abyś wybrała się do kliniki leczenia niepłodniści od razu. Nie chodź po lekarzach którzy na co dzień prowadzą ciążę i nie zajmują się leczeniem niepłodności. Lepiej od razu pójść do specjalisty który ma już wieloletnią praktykę. Jeśli Cię nie stać idź choćby na kosultację. Pamiętaj, że po 35 roku życia płodność znacząco spada. Jeżeli jeszcze nie robiłaś wyniku AMH (hormon anty-Mülerowski), to może zrób, to określi ile masz jeszcze czasu. Jeśli będziesz potrzebowała infroacji to się polecam:)

bylam u gin i tylko sie wkurzylam, nie dala mi skierowania na badania, dala mi duphaston i kazala przyjsc za 2 miesiace na jakies badania, wiec te co chce zrobic czyli prolaktyne tarczyce i fsh musze zrobic prywanie na własą reke... dodatkowo wystarszyla mnie ze wyniki meza są słabe... chyba naprawde ją zmienie

Magiczne44 Gratuluje !!! :) Pammy przeciez teraz mnostwo kobiet rodzi dziec**** 30 i to jest zupelnie normalne

Gość anuulinka
blondyneczka masz racje zmień ginekologa. Jak wie że się staracie to powinna ci dać skierowanie. Co raz więcej patałachów nas leczy :/ *** a ja jestem w 27dc zrobiłam test i negatyw :( a myślałam że coś z tego będzie bo jeszcze dzisiaj mi tempka podskoczyła :( a tu nic... a jaka powinna być szyjka przed @ bo ja mam tak średnio wysoką i miekką :/ więc pewnie się zbliża ...ehh....

anulinka moja znajoma mi jedną gin polecila tylko to prywatnie, no ale cóz... a szyjka na @ jest nisko i miękka, chyba... bo w ciazy to jest wysoko i jest twarda

Gość anuulinka
blondyneczka no właśnie niestety tak to jest że prywatnie nas lepiej wyleczą. No to pewnie mi idzie :( dzisiaj kończe luteine to jutro, pojutrze powinna przyjsc :(

mgada jestes jeszcze z nami? mam pyt odnosnie tych badan co robilas... to tylko pobrali krew czy jakos inaczej to wygląda??

Gość skakankaskakanka
anuulinka, magiczne 44 ( GRATULACJE prawidłowo wzrastającej bety :)) dzięki za pocieszenie :) niestety nic z tego nie wyszło bo tak się zestresowaliśmy że oboje poddaliśmy się :) Następnego dnia miałam już mega bladą krechę i śluz niepdłony więc... pewnie po owu ;) Wywaliłam wszystkie testy i spokojnie poszłam sobie zajarać. Nie palę ale akurat stwierdziłam że muszę zrobić coś co wyjdzie poza schemat ciążowych starań. anuulinka U Ciebie rozkręciło się coś? Czekam do 20 dc i śmigam na badania .

Gość anuulinka
skakanka u mnie cisza. szyjka powędrowała wyżej ale jest miękka, i dziwi mnie ten skok dzisiaj co prawda tylko o 2 stopnie ale był. A pozatym to zero innych objawów nie mam. No i ten ten dzisiaj negatyw :( Dzisiaj kończe luteinę i zobaczymy co bedzie :) Szkoda że Wam cykl przepadł :( ale już coraz bliżej do następnych staranek :*

Tak, tak blondyneczka jestem, tylko ostatnio jakoś napięty grafik mam :( jeśli chodzi o badania to ja robiłam prolaktynę, tsh i fsh. Badanie polegało na pobraniu krwi- rano, na czczo. Wyniki były tego samego dnia o 14 :) a co do Twojego gin to faktycznie jakaś słaba babeczka, że nie chciała dać Ci skierowania :/ to chyba również w jej interesie było dowiedzenie się czemu jeszcze nie zobaczyłaś dwóch kreseczek na teście ;/

hej też tak jak wy staramy sie o dzidziusia i stad moje pytanko mam 4 dni do @ dziś na bieliźnie miałam czerwoną stróżkę krwi to było rano o tej pory nic więcej nie przybyło brzuch mnie troszke pobolewa ja na okres piersi też ale to zwykle przed okresem mnie bolą. Jak sadzicie czy to mogą być objawy ciąży czy po prostu blizajaca sie@ ja już nie wiem może trochę sie nakręcam ale juz tak bardzo chcialibysmy miec dziecko

dzieki magda za info, a do tej babko to narazie bede chodzic ale i do innej pojde bo jak uda nam sie to na poczatku jest sporo badan i nie mam zamiaru za nie płacic, a na poczatku ciazy musi dac skierowanie - tak mi podsuneła pomysł znajoma:) a Ty juz bylas na wizycie?

Wizyte mam w czwartek dopiero...Ciekawa jestem co uslysze od lekarza :( ale mimo to i tak nie stracilam ochoty na przytulanko z mezem :)

i nie trac ochoty !!! :D to jak będziesz juz po wizycie to odrazu dawaj znac bo ciekawa jestem co C***owie i oczywiscie 3mam kciuki

i nie trac ochoty !!! to jak będziesz juz po wizycie to odrazu dawaj znac bo ciekawa jestem co Tobie powie i oczywiscie 3mam kciuki

Gość skakankaskakanka
Dziewczyny u mnie chyba coś nie tak :( 16 dc , wczoraj miałam sporo takiego białego śluzu niepłodnego szyjka długa i zamknięta a dzisiaj jakiś beżowy się zrobił tak jak przed @ tyle że za wcześnie jak dla mnie :( czyżby castagnus mi rozwalił cykl? :(

Gość anuulinka
Skakanka ja się nie znam na Castagnusie. Ale też miałam dziwny cykl, śluz niby płodny a szyjka zamknięta. Dzisiaj mam 28dc i narazie cisza :)

a ja od wczorajszego plamieni nic na razie brzuch mnie troche pobolewa jak na okres nie wiem co o tym mylsec a nie chce sie nakrecac