Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość gość
dzieczyny a jakie testy polecacie? nie mam doświadczenia, będe testowac pierwszy raz.

mrofqas pewnie że brac po kilka hehe a co mi tam, i tak mnie tam nikt nie zna :P gościu ja sie nie znam na testach w domu mam pink test z rossmana

Gość iczzord
Kaźdy test bedzie dobry, byle czułośc była wyska (25 mlU czy jak to tam piszą) i najlepiej najtańszy. Testy różnią się znacznie cenami a z ich obserwacji działają tak samo wiec szkoda kazy. Najtańszy jest chyba test vitam - taki w różowym opakowaniu Powtórzyłam wczoraj test - pozytywny, druga kreska już wyraźniejsza ale nadal dość blada. Okres 2 dni mi się spóźnia - zdecydowanie jestem w ciąży. Do tego bolące piersi i temp 37 st mierzona w ustach. Dziś pojawiło się u mnie plamienie (choć nie nazwałabym tego tak - lekko różowy śluz z niteczkami krwi ale takimi mini. Brzuch pobolewa, jakby napulchnia się macica. Mam nadzieję że to normalny objaw i wszystko dobrze się dzieje. Czuję, że to dziewczyna ;-) Tak w ogóle to nie wiem, czy wierzycie w takie rzeczy... ja wierzę, więc Wam napiszę. W dniu pierwszego testu (niedziela - druga kreska była widoczna, ale ledwo i nie byliśmy do końca pewni interpretacji) poszliśmy do kościoła i przystępując do komunii dostałam dwie Hostie ;-) Znak? :p

witajcie:) Iczozord- dużo mam mówi,ze to po prostu sie czuje,że maluszek pojawił się na świecie:) kobieca intuicja czy jak;) blondyneczka, magda- trzymam za was kciuki i za wasze 2 kreseczki:) morfquas- ja kupuje w rosmanie, bo nikt sie dziwnie nie patrzy jak się kupuje 4 czy 6:P dziewczynki a u mnie chyba znowu lipa...@ mam co prawda na 1 lutego, ale co dzien na wkładce pojawia się ślad takiego ni to czerwono- ni to brązowego plamienia.jakby zabarwiony sluz. jutro lece na progesteron z rana. jak moja gin znowu to zbagatelizuje to zmienie lekarke:/

chloe - wiedziałam od samego początku, to fakt. Jednak czekałam na te dwie kreski, chyba każda z nas czeka :) I każdej z nas tego życzę!!!

O 19 zrobilam test- wynik niestety negatywny:-( niech juz @ przyjdzie, bo ta niepewnosc jest okropna:-(

Dziewczyny a po jakim czasie odczytujecie wynik? U mnie zaraz po teście też jest negatywny i to dość długo. Dopiero pod koniec czasu do odczytu (po około 15 minutach) pokazywała się kreska. Za pierwszym razem taka słaba, że jakbym się nie przyjrzała to bym jej nie zauważyła ;-)

Rano tez wyszedl negatywny:-( ja odczytywalam po 5min, a pozniej test do smieci, bo na ulotce jest info ze nie nalezy sprawdzac wyniku po uplywie tego czasu. To teraz czekam na @ i robie badania:-(

Blondyneczka poza powiekszonymi piersiami i tym ze sa obolale, a przed okresem nie miewam z tym problemu, to nic nadzwyczajnego sie nie dzieje. Brzuch nie boli, nie jest tez wydety jak to przed @. Jesli nic sie nie zmieni to w poniedzialek pojde na bete, a jak @ przyjdzie to zrobie hormonalne badania:-(

ahaa ale trac nadziei :) póki nie ma @ to jest duza szansa na ciaze:) u mnie nadal jest biały sluz, boli mnie pobrzusze, ciagnie w pachwinach i miewam delikatne skurcze ale to akurat mnie martwi:/ a co do piersi to mąz mowi ze są wieksze ale jakos nie widze różnicy...

U mnie też nadal cisza... co do piersi mam tak jak Ty blondyneczka mąż widzi różnice ja już nie bardzo ;-)... z rana myślałam że już @ przyszła bo brzuch mnie tak jakoś bolał ale okazało się że ty tylko wzięcie teraz znów spokój... czekam dalej ;-) Blondyneczka a Ty kiedy się wybierasz na beta ? Ja jeszcze powstrzymuje się przed testem wciąż wydaje mi się że jednak przyjdzie @

blondyneczko, magda, czarna - trzymam za Was mocno kciuki, by sie udało:)

Gość skakankaskakanka
blondyneczka87 nie martw się... może nic nie jest przesądzone skoro nie masz jeszcze @. Miałaś robione badania na progesteron i tarczyce? magdaa88 Jakie badania chcesz zrobić? Ja dzisiaj wzięłam skierowanie na progesteron i tarczyce - lekarze mówią że do roku spokojnie dają czas aby para sama się postarała o dziecko, ale co z tego skoro u kobiety gospodarka hormonalna może być rozregulowana... Szkoda mi czasu i nerwów, a to już 5 cykl. Najpierw szereg badań, dodatkowo castagnus ( dawno nie czułam się tak rewelacyjnie(, wiesiołek, folik i testy owu. Jeśli za 3 cykle nie zajdę to biorę w obroty partnera i jego żołnierzyki.

Gość skakankaskakanka
Dziewczyny czy mrowią Was piersi podczas @ ? Mi zazwyczaj w dniu @ odpuszczało wszystko a teraz mam wrażenie że ciągle mnie mrowią i zastanawiam się który z hormonów może być za to odpowiedzialny.

skakanka badałam progesteron i mialam za niski dlatego wlasnie od 4 cykli biore duphaston a tarczycy nie robilam skakanka badania z krwi nie kłamie, nie ma sie co łudzic... podłamałam sie troche, kilka dni i wroce do sił

Gość skakankaskakanka
blondyneczka87 nie łam się tak szybko. Wiem co znaczy cieszyć się i być już prawie pewnym a potem klops. Pewnie jak każda z Nas. Osobiście byłam tak zeschizowana że odmawiałam sobie alkoholu, bo może zajdę, nie mówiąc o papierosach czy intensywniejszych ćwiczeniach! No ale po ostatnim niepowodzeniu chyba zdałam sobie sprawę że żyję jak w celibacie:P Dzisiaj śmigam na basen, wracam do regularnych ćwiczeń i nie odmawiam sobie niczego ;)

ja sobie niczego nie odmawiam oprócz alkoholu bo jak biore te leki przed 10 dni no to niewskazany jest alkohol a tak to zyje normalnie... ale moze wlasnie ta nasza psychika trobi nam najwiecej krzywdy :(

Blondyneczka przykro mi :(((( Ale nie łam się. Tak jak jedna z kolezanek powiedziała, zbadaj tarczyce -to podstawa. Pociesz sie ze ja tez mam cykl w plecy. Dzis moj 4 dizen cyklu. O niebo jest lepsza @ bo ostatnio licha była. Teraz z intensywnością krwawienia jest ok. Tez juz mnie krzurza ze n ie moge zajsc, ale co mam zrobic. Pogodziłam sie z tym ze łątwo nie bedzie i trzeba cierpliwości. Jak w tym cyklu mi sie nie uda to lece zbadac prolaktyne czy mi spadła i moze progesteron sobie zrobie, chociaz sądze ze mam ok bo cyce bola po owulacji a to oznaka ze wzrósł.

Skakanka mam skierawanie na prolaktyne, tsh i fsh. Wybieram sie w poniedzialek zeby miec to z glowy:-( A @ dalej nie mam, choc brzuch mnie zaczal pobolewac, takze mysle ze do konca dnia przyjdzie:-( To Dziewczyny staramy sie nie podlamywac i zaczynamy kolejny cykl staran:-) choc ja po negatywnym wyniku musze odreagowac i chyba skusze sie na lampke winka.

ja tez sie dzisiaj napije tylko na mojego męzulka czekam... on jakos to lepiej znosi wszystko...a u mnie nie wiem kiedy będzie nast cykl staran bo mąz wyjezdza na miesiąc, taką ma prace wyjazdową wiec to dodatkowe utrudnienie ale zaraz po @ ide do gin i niech mi daje skierowanie na te wszystkie badania... a jak mąz wroci i bedzie mial wolne to go wysle na badania, musze wiedziec czy wszystko z jego nasieniem okej...

Szkoda Blondyneczka że Ci się nie udało... mi się wydaje że jutro przyjdzie do mnie @, brzuch mam jakiś taki napięty i delikatnie zaczynam go odczuwać jak na @, dodatkowo zauważyłam na papieże troszeczkę zabarwione brązowego sluz a szyjka jest u mnie miękka ... no i ją też teraz będę miała przerwę z powodu braku męża pod bokiem ;-)... ale moze przez ten czas uda mi się ustabilizować wszystkie wyniki :-) ... ja już tylko liczę na to żeby w tym roku udało mi się zajść w ciążę bo jeszcze niedawno miałam nadzieję że nasza rodzina powiększy się w tym roku

blondyneczko - napij się! Męża jak miesiąc nie będzie to p powrocie będziecie tak stęsknieni, że od razu będziecie mieć bliźniaki :)) Magda - nie pij, poczekaj na okres. Tak na wszelki wypadek :)

blondyneczka chyba każdy z Naszych mężczyzn lepiej znosi tę sytuację, ale to dobrze bo przecież ktoś musi być dla Nas oparciem:) iczozord masz rację wstrzymam się jeszcze i dzisiejszy wieczorek spędzę przy gorącej czekoladzie :) najwyżej na weekend sobie odbiję (chociaż mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności)