Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

A masz już normalny okres czy plamienie? Jeśli nie wyszł to bardzo mi przykro! Naprawdę wybrażam sobie Twoje rozczarowanie :(((. Ale kolejny okres płodny będzie już wkrótce - może wypadnie w walentynki? A wtedy dziecko będzie owocem miłości bez dwóch zdań :) Zrelaksujcie się jakoś, idźcie do kina, posłuchajcie muzyki przy winku, zjedzcie dobre ciasto czekoladowe... Myślę, że będzie tu więcej lutowych mam :-)))

magda szkoda :( u mnie to co sobie zaplanuje jest zawsze odwrotnie... zrobie badania a potem luzuje i zaczne pic melise bo jestem za bardzo nerwowa i zestresowana tym wszystkim...

Gość skakankaskakanka
magdaa88 nie łam się :) pomyśl o dobrej stronie sprawy... Możesz siąść, odetchnąć pełną piersią, napić się wina i na spokojnie celebrować czas dopóki nie zacznie się owu :) Ja odpuściłam i piję kiedy i na co mam ochotę, szlajam się jak kot własnymi ścieżkami czy to do kosmetyczki, na fitness, knajpy itp. I obiecałam sobie że teraz tylko wspomagacze, temperaturka i dużo radości z przytulanek - zero testów co 2 dzień i wyczekiwania na @. Przyjdzie to trudno :) blondyneczka87 ja ostatnio zauważyłam że mój partner na słowo owu reaguje spięciem ;) dlatego postanowiłam już nic nie mówić, bo może to go stresuje i to jest pewnie jeden z czynników niepowodzeń. p.s. Dziewczyny podliczyłam sobie że na testy owu, wspomagacze i testy ciążowe wydaje mięsięcznie niezłą sumkę więc w tym cyklu i kolejnych zamierzam za tą kwotę kupić sobie coś sexy do sypialni :) Coś mi się zdaje że to może lepiej pomóc niż testy :)

blondyneczko, magdzia- dziewczyny, przykro mi:( Nie ma jednak co się załamywać, bo pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Może rację mają lekarze, którzy mówia,że jak się chce zajść, to...trzeba sobie odpuścić;) Mnie osobiscie jest cięzko , bo wokół siebie mam grupę osób np. w wieku 17 lat z dwójką dzieci. Oczywiście "planowanych". Boli, ale ja sobie wytłumaczyłam,że kazda z nas będzie miała swój czas na dziecko. Wyczekane:) U mnie dzis 21 dc. Plamienia mam nadal, tzn. w sumie zamyka się to w śladzie na wkladce ale jest. Szyjka wysoko. Piersi bolące. I tak do 1 lutego, eh. jaki progesteron jeszcze nie wiem...

Skakanka - DKŁADNIE! Brawo dziewczyno :))) Dokup jeszcze butelkę dobrego wina czy co tam lubicie :) Polecam prosseco lub cremant (w Biedronce - lekko musujące) z odrobiną soku malinowego w kieliszku - po tym zawsze jestem w dobrym nastroju : D

U mnie też to już pewne że nic nie wyszło, @ przyszła w nocy brzuch boli i wszystko się rozkręca mam nadzieję że jest to znak powrotu do normy bo poprzednie miesiące było to tylko plamienie ... więc nastepne próby pewnie na wiosnę a teraz regulacja wyników :-) ... wam dziewczyny życzę zobaczenia || w najbliższym cyklu :-)

Gość gość
Cześć Dziewczyny. Ja też się staram z mężem o dziecko. Jestem w 17dc i od paru dni mam płodny śluz a szyjkę mam wysoko ale zamkniętą :/ czyli to znaczy że nie miałam owulacji? Mam PCO i od 16 do 25 dc biore luteine ale w tym cyklu odpuściłam o myślalam ze mi hamuję owu i wezme jutro. Prosze was o odpowiedz

Gość skakankaskakanka
iczozord Dzięki za podpowiedź! :) nigdy nie piłam wina z dodatkiem soku malinowego, ale na samą myśl cieknie mi ślinka :) Dawno nie czułam się tak wspaniale. Nie wiem czy to placebo, czy efekt działania castagnusa ale mogłabym góry przenosić. Wcześniej padałam na twarz od razu po pracy a teraz spokojnie siedzę do późna, porobię wszystko w domu, popichcę, znajdę czas dla siebie i jeszcze radosna wstaję z łóżka. Chyba stres niepowodzeń mi odpuścił i idę na żywioł :) czarna87 do usłyszenia! pamietaj... nie ma to jak na poprawę humoru iść do fryzjera bądź na dobre zakupy :) wiem że to nie zastąpi 2 kresek, ale .. w końcu jesteśmy kobietami więc trochę luksusu przed zawirowaniami kaszek, zupek i kupek Nam się przyda:)

iczozord niestety @, jeszcze wczoraj mialam nadzieje ze to tylko plamienie, ale dzis juz sie rozkrecilo na dobre:-( skakanka powiem Ci ze pomysl z bielizna jest bardzo dobry:-) moj maz tez mi zabronil liczyc kiedy wypadaja plodne:-) blondyneczka ja tez musze wyluzowac, bo ostatnio duzo stresu w pracy:-( ale zaczelam chodzic na joge i pilates w ramach wyciszenia i rozciagniecia cialka:-) a nerwy rozladowuje na intensywniejszych zajeciach na silowni:-) chloe dzieki za wsparcie:-) czarna- bardzo mi przykro:-( W poniedzialek z mezem lecimy na badania. Za jednym zamachem zrobimy moje i jego badania, takze trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok:-)

ah, szkoda :( Dziewczyny, czytam Was i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Wy już jesteście mamami. Po prostu jeszcze Wasze dzieciątko u Was nie zamieszkało. Jak to się już stanie to będziecie najcudowniejszymi mamusiami pod słońcem :)

czarna naprawde? no kurcze miałam nadzieje ze Tobie sie udalo ... kurcze jaki ten świat jest porąbany... ale Wy przynajmniej juz macie @ i zaczynacie nowy cykl a u mnie nadal @ nie ma :/ cały czas biały śluz, a juz mogłaby przyjsc ta @ bo bym zaczeła planowac jakies badania czy cos...

Gość skakankaskakanka
Dziewczyny czy podwyższona temp. podczas @ jest normalna ? ok 37-37,2 st. Czy castagnus mógł wpłynąć na podwyższenie?

Ja nie mierzę temperatury takze również nie pomogę:-( a tak swoją drogą to zastanawiam się czy zacząć mierzyć, czy zainwestować w testy owulacyjne...

Nie wiem czy ten lek wpływa na temp ale w czasie okresu nie powinnaś mieć takiej wysokiej. Chyba że jesteś w CIĄŻY!!! :D A to nie okres tylko jakieś takie krwawienie. W sumie nawet jeśli jesteś w drugiej fazie cyklu to taka temp jest lekko za wysoka. Ja teraz będąc w ciąży mam 37:00, a baaaardzo rzadko taka miewalam. Zrób test :) Najlepiej bete (nie pamiętam czy już robiłaś i kiedy)

Gość Pammy
hej dziewczyny, widze ze niektóre z Was dostały @ a ja nadal czekam , 41 dzien , jak zyje nigdy tak nie miałam, wszystkie testy negatywne a do tego sie rozchorowałam i siedze na L4... :( bardzo bym chciała dostac @ bo od tego czasu mogłabym brac hormony i próbować zajsc w ciaze a tak, mam wsyztsko rozwalone....

Gość Madziulka123345
Hej Laski :) Pamietacie mnie jeszcze? Dzis mialam USG. Fasola juz sie przekształca ;) I wiecie co.. Robilam test z ciekawosci i dalej jest negatywny,a ze mna i z dzieckiem jest wszystko wporzadku, :)

Madziulka jak widac testy ostatnio sa zawodne:-) Oj Pammy wspolczuje tej niepewnosci. Faktycznie lepiej zeby @ przyszla albo na tescie pojawily sie dwie kreseczki, wowczas wiedzialabys na czym stoisz.

Gość Pammy
dziękuję dziewczyny, Madziulka a Ty w którym jestes miesiącu ciąży? jak to jest że usg pokazuje dzidzię a test nadal negatywny? jakie testy używałaś?

Pammy a Ty bety nie robiłaś? To Ty się boisz zastrzyków? :) Mój mąż też się boi i to panicznie hehe : )

Gość Pammy
hehehe ;) ja, ja, ale pobierania krwi sie tylko boje, zastrzykow na szczescie nie :) robiłam 5 testow i wszystkie negatywne :(

Pammy no to nie ma wyjścia - muszą CI zrobić zastrzyk ogłupiający a później pobrać krew :D A tak serio - zdecyduj się na badanie, idź z kimś bliskim. Jednrazowy stres będzie chyba mniej straszny niż ta ciągła niepewność.

Gość Pammy
No własnie dziewczyny, zainteresowała mnie ta informacja Madziulki, ze nadal testy nie wykrywaja ciazy, Madziulka jak tu jeszcze bedziesz na forum - napisz cos wiecej, czy lekarz mówił czemu testy moga nie wykryc ciazy?

Gość skakankaskakanka
iczozord dzisiejsza temp. wyniosla 36.92 a okres sie skonczyl. srednio mialam 36.9-37.0 37.2 to byla szczytowa temp. 3 dnia @. czy w ciazy? raczej nie ;-) zbyt dluga @ i piersi nie bola. Szyjka wysoko zamknieta i twarda- czekam teraz do owu ;-) dzisiaj smigam na obiecane zakupy bielizniane a wieczorem winiacz... to bedzie przyjemny wieczor ;-)

Skakana - żebyś się nie zdziwiła :) Nie możesz mieć pdczas okresu tak wysokiej temperatury po prostu to nie możliwe. Jak progesteron spada to tem też spada. Szyjka wysok i zamknięta - tak jak u mnie a ja jestem w 18 dniu ciąży ;-) Podczas okresu szyjka jest nisko, miękka i otwarta. Już kilka stron temu była tu dziewczyna, któa pisała, że w ciąży miała normalny pełnowymiarowy 6ciodniowy okres :D test nic nie wykazywał a gdy po drugim takim okrsie poszła do lekarza okazało się, że jest w 3cim mc. Piersi Cię nie bolą ale nie muszą przecież :) ja nie mam żadnych objawów poza piersiami lekko nabrzmiałymi i brakiem okresu. Każda z nas jest inna. Idź na betę, mówię CI :)

hej :) u mnie idzie @ bo juz ją na papierze widac :) mój M idzie w nast tyg na badania nasienia:) juz jest zapisany:) a ja do gin jak mi sie @ skonczy... no to walczymy dalej...