Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiaaa14

Czy będę krwawic po pierwszym stosunku

Polecane posty

Gość usiaaa14

Czy będę krwawic po moim pierwszym stosunku nawet gdy chłopak tez jest dziewica i czy to prawda ze im młodsza będę tym bardziej będzie bolało i krwawiło ?

Gość babcia kaczanowska
dziołcha nie rób tego, to boli łokrutnie

Gość tak to prawda
najprawdziwsza prawda, szczególnie jak chłopak jest dziewicą. nie boli tylko jak byscie zrobili to na dnie morza. wtedy cisnienie jest inne i nie boli nic a nic

Zależy jaką masz błonę. Równie dobrze mogłaś ją zerwać już podczas ćwiczeń, tamponem lub palcami jak nie była mocna. Ja nie krwawiłam za pierwszym razem, bo się wcześniej masturbowałam. Podczas pierwszych masturbacji jak jest się mocno podnieconym to nie czuć bólu. Wiem po sobie. Trzy razy mi leciała krew, a potem już nie.

Gość wyglada na to że to u was
krawienie występuje baaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko. Zwykle wtedy kiedy błona dziewicza jest bardzo gruba. Ale to naprawdę rzadkość. No, chyba, że nie jesteś zupełnie gotowa na stosunek i sucha jak wiór :) W dzisiejszych czasach gdzie dziewczyny już dawno są po palcówkach i wpychaniu sobie tamponów, to tam strzępki zostały a nie błona dziewicza.

Gość usiaaa14
Nie rozumiem boli jak jestem młoda? Wiele dziewczyn w moim wieku już to ma za sobą a ja kocham tego chłopaka i jestem z nim już 2 lata bez przerwy i zrobiłam z nim już wszystko o prócz seksu i jest coś we mnie ze za każdym razem pragnę tego bardziej :/

Gość joakhsg
ja nie krwawilam w ogole. Troszeczke tylko bolalo (da sie zniesc ten bol) ale z czasem jest tylko lepiej. Nawilzenie najwazniejsze, pamietaj o tym, jak nie bedziesz sama z siebie wystarczajaco nawilzona to uzyjcie jakiegos nawilzacza..

Gość babcia kaczanowska
a łodrobiliśta razem zadania domowe na jutro?

Gość usiaaa14
aha dziękuje bardzo i jak najlepiej mogę się zabezpieczyć przed ciąża nie mogę brać tabletek bo mama chyba by oszalała

Gość usiaaa14
16

według mnie najlepiej prezerwatywą daje największą skuteczność by nie zajśc w ciąze

Gość usiaaa14
a co ?

Gość usiaaa14
a co jak pęknie a mona dwie naraz założyć ?

Gość usiaaa14
skąd wiesz ze jestem brunetka

Oczywiście prezerwatywa. Chyba uczą na biologii jak postępować z prezerwatywą żeby nie zawiodła. Ja jak chodziłam do szkoły to miałam takie lekcje.

Gość joakhsg
jak to pierwszy raz robilam, mialam 23 lata...ale wczesniej byly rozne zabawy ;)

Gość usiaaa14
aha dzięki a jakie mam prawdopodobieństwo ze nie będę krwawic i bolec

nie wiem np jedna z moich koleżanek miała krwawienie a druga już nie to zależy wyżej napisaci ci czy moze być czy nie

Gość joakhsg
ja polecam zdecydowanie prezerwatywe. Kiedys zanim zaczelam wspolzyc balam sie ze to za malo, ze pomimo tego zajde...ale teraz uzywam tylko tego i jakos jest bezpiecznie :) Tabletki bralam przez jakis czas ale jak moj chlopak naczytal sie ile niosa za soba nastepstw to zabronil mi je brac..szkoda bo bez gumy jest o niebo lepiej :/

"dwie jak załozysz to na bank wtedy zajdziesz w ciąże nie róbcie tak nigdy" Ale śmieszne. Ja słyszałam, że jak ktoś ma przedwczesny wytrysk to można większą ilością prezerwatyw go opóźnić i że ktoś tak zakładał. usiaaa14 jak pęknie to wtedy po tabletkę po, mi jeszcze się nie zdarzyło żeby pękła

a czy nie muszę przyjść z osobo pełnoletnia tam? I zamierzamy oprawiać seks w tym tygodniu mam nadzieje ze nie będzie krwawic

chyba raczej nie moja kolezanka ma 17 lat i sama załatwia takie sprawy dokladnie ci nie powiem jakas dziewczyna powinna ci odpowiedziec na to pytanie