Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliia5666

Dlaczego facet nie jest zainteresowany wcale seksem....?

Polecane posty

Gość ameliia5666

Ja już nie wiem co robić, komu to powiedzieć.. Jesteśmy 4 miesiące po ślubie i seks nie istnieje w naszym związku. Nic, zero. Nie wiem, ja myślałam, ze on mnie szanuję i dlatego przed ślubem nie nalegał na seks. Owszem, były pocałunki, pieszczoty ale teraz nawet i tego nie ma.. Kupuję bieliznę, ubieram się w nią, kładę mu się na łóżku, kilka razy całkowicie goła a on nic! Ja nie umiem go zrozumieć.. Pytałam czy jestem nieatrakcyjna, czy mnie może nie kocha, czy może go nie podniecam... Powiedzaiał, że jestem najpiękniejszą kobietą jaką widział i ze mnie kocha. Zapytałam nawet czy jest gejem, odpowiedział, że oczywiście że nie jest, ze gdyby był to by się nie żenił... To pytam czemu mnie unika? Powiedział, ze po prostu nie ma ochoty na seks.. Wydawało mi się że małżeństwo, szczególnie te młode nie stronią od seksu.. Ja już nie wiem..

Gość ertewt
mnie by najbardziej zdziwilo, ze przed slubem nie nalegal na sex. to juz nie te czasy, ze sex tylko po slubie. facet to facet, zawsze bedzie go ciagnelo do seksu. wydaje mi, ze twoj maz ma jakies problemy. moze wybierzcie sie do seksuologa

Gość nananannanana
no to bardzo podejrzane

Gość ameliia5666
Wątpie czy zechce pójść do lekarza...

Gość nananannanana
no to masz przejebame

Gość Kaitana
Może ma niskie libido.

Gość mamachichi
może jest aseksualny? zdarzają się takie przypadki, niestety chyba tego się nie da wyleczyć...moja przyjaciółka była z takim mężczyzną ponad 2lata ale w końcu się z nim rozstała, on nie dostrzegał problemu

Gość odpowiedź jest prosta
Znajdź sobie takiego, co będzie zainteresowany Twoimi potrzebami seksualnymi, a takich nie brakuję, albo zatrudnij się w agencji towarzyskiej, to będziesz mieć przyjemność i kasę. Możesz mu nawet powiedzieć, że nie chcesz się z nim rozstawać. Jeśli Cię nie zrozumie, to jedyny wybór rozstanie. Nie uważaj, że Cię potępiam, chcę Ci doradzić jak rozwiązać Twój problem. W Niemczech, to mąż zawozi żonę do burdelu i nią przywozi, bo sam ma takie same problemy jak Twój mąż.

bardzo CI współczuję...byłam w podobnej sytuacji i w moim przypadku skończyło się rozwodem...oczywiście nie tylko ze względu na brak sexu, ale był to jeden z ważniejszych powodów...przez 5 lat usiłowałam zrozumieć co kieruje facetem, który nie ma ochoty na sex i uważał mnie za nimfomankę, bo się chciałam kochać częściej niż raz w miesiącu... na szczęście teraz jestem w normalnym związku...sex jak przystało prawie co dzień,w dodatku cudowny a nie z łaską odbębniona 3 minutowa pańszczyzna jak to było w przypadku mojego byłego mężulka...

Gość ameliia5666
jaheira1 - Ale u nas nie ma nawet tej jak to nazywasz 3minutowej pańszczyzny... No dobra, pal licho seks jako stosunek płciowy. No ale zwykłe gesty czułości, pieszczoty, przecież są inne formy...? Nie po to wyszłam za maż aby spać sama... Dziś jest problemem brak tylko seksu ale ja chce w przyszłsci mieć też dzieci, to jak to będzie wygladać jak to się nie zmieni?

No moja koleżanka z ulicy też tak wyszła za mąż. Tez myślała, że ją szanuje, bo nie nalega. On okazał się gejem. Rozwód był dość szybko. Niedawno dostali unieważnienie kościelnego.

Gość ameliia5666
No ani razu...

Gość hahahaahahhah
nie ma innego wyjscia niż ... zrobienie obrazy... Obraź się, zrób z siebie ofiarę, powiedz,ze czujesz się brzydka, okropna, ze on Cię nie kocha, bo Ci tego nie udowadnia, obraź sie i nie odzywaj dopóki Ci nie powie co jest grane, jeśli nie bedzie chciał wtedy seksu to nie łódź się, jest gejem

Nie wierzę! To nie prowokacja aby?! Nigdy z nim przed ślubem o tym nie rozmawiałaś. Ja co prawda znam parę par, które ze względów religijnych nie współżyli przed ślubem, ale to ledwo wytrzymali. Nawet mam jedną koleżankę, która chodziła z chłopakiem a z 7 lat i pobrali się jak ona miała 28, a on 27. No to teraz trójkę dzieci mają niemalże raz za razem. Generalnie wszyscy z nich przodują w ilości dzieci. Ale oni wiedzieli, że powstrzymują się z określonego powodu, ale hormony szalały i to się czuło. Ty nic nie czułaś przedtem? Że on się ledwo powstrzymuje. To jest powód do unieważnienia małżeństwa. Chłop ma problem zdrowotny, albo jest rzeczywiście gejem. Tak czy owak, nic z tego nie będzie.

Gość akrylik
zeby ani razu i to po slubie to jest chore!!! dziewczyno nie zastanawiaj sie tylko powaznie z nim porozmawiaj, szkoda zycia na pomyłki, ktore rujnują młodość! NIE MYSL, ZE TO JEST NORMALNE, BO ZWYKLE JEST ODWROTNIE, to facet nalega na seks. powiedz mu, ze wg Ciebie seks jest bardzo wazną częscią związku i nie wyobraxasz sobie bez tego zycia, wiec jesli ma Ci cos waznego do powiedzenia to niech to zrobi teraz i razem mozecie nad tym pomyslec, albo sie rozstajecie, bo nie zamierzesz marnowac swojego i jego czasu

Gość hahahaahahhah
sex jest bardzo ważny w związku, bez niego nigdy nie będzie dobrze, zrób tak jak napisałam wyżej

Gość hahahaahahhah
amelia i nie czekaj na nic, działaj od razu...

Takie sprawy najlepiej wyjaśniać przed ślubem, to nie byłoby problemów. Ile jesteście razem? Rozmawialiście kiedyś na temat seksu? To nie jest normalne :)

Gość ameliia5666
Przed ślubem seksu nie był także. Tak jak pisałam były inne formy typu pieszczoty, po prostu petting. Mi to wystarczało, tym bardziej, że to było z jego inicjatywy i często.Rozmawialiśmy o tym i zgodnie stwierdziliśmy ze ten prawdziwy seks zostawimy sobie "na" po ślubie. No jakoś tak po prostu nie widziałam w tym nic niepokojącego, nigdy tak naprawdę nie byliśy sami, zawsze ktoś przebywał w drugim pokoju. Problemy zdrowotne? Może ma teraz, nie wiem, zaprzecza że ma problemy. Przed ślubem erekcję miał, nie skarżył sie na nic.Gej, gej... Nie wiem ja mam inne wyobrażenie o gejach, chyba by mnie się gej wstydził co? Bo mąż potrafi paradowac goły po mieszkaniu, przebiera się przy mnie.. Jejku ja już zgłupiałam..

Gość akrylik
moze musisz sama zainicjowac zblizenie i zobaczyc jak zareaguje...

Gość hahahaahahhah
rozbierz się i powiedz : BIERZ MNIE TERAZ, ALBO WYCHODZĘ !!! zobaczysz co zrobi

Gość ameliia5666
Oj no inicjuje... Nawet się do niego przytule, on obejmie mnie ramieniem... Ale jak tylko moja ręka powędruję niżej to od razu że nie... No skoro nie to nie zmusze...

Gość akrylik
to spytaj dlaczego nie chce seksu i niech bedzie z Tobą szczery. nie bo nie to nie jest odpowiedz, musi sie cos za tym kryc. faceci najczesciej lubią seks bardziej niz kobiety. jakbym ja tak zainizjowala jak Ty to moj bylby wniebowziety!

Gość ameliia5666
Jutro napisze tu, bo mąż laptopa chce... Pozdrawiam

Gość hahahaahahhah
proszę Cię, ni daj się tak traktować, on Cię nie kocha...niestety...bo jak tak można...ja Ci mówię...zrób kolacje, ubierz seksi, zrób striptis, jak nie zadziała to będziesz pewna,ze on Cię nie chce, nie podobasz się jemu

Gość ktoś ktoś
A może ma jakąś wstydliwą chorobę.... i nie chce cię zarazić? Koniecznie z nim na ten temat porozmawiaj. Jak długo zamierza mówić: "nie".

Gość Soda xx
Wg mnie gej Nie ma innej opcji A ze chdzi Nago tylko to podpiera te teze Bo widzi w tobie kumpelke a nie seksualna istote Pogrzeb lepiej w kompie po cichu na jakie stronki wchodzi

Gość hoohoo
obawiam sie ze w tej sytuacji seksi wdzianko i cos w rodzaju striptizu wywoła raczej jego zażenowanie niż podniecenie:o