Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donthurtmenomore.

Jak się zemścić ? Jakieś pomysły, pomocy !

Polecane posty

Gość donthurtmenomore.
Kochanek oszukiwał mnie, że ma żonę, ale nie mieszka z nią i są w trakcie rozwodu. bylas zbyt malo inteligentna aby to sprawdzic? Jak według Ciebie miałam to sprawdzić, jeśli spotykaliśmy się bez probelmow w miejscahc publicznych, zapraszał mnie do swojego mieszkania ? MIałam snuć domysły że w innym miasteczku ma dom i żonę ?

Gość smieszny ten topic jest
Wy myślicie, że ja wiedziałam ze on z nią jest a mimo to się z NIM** związałam ? skoro sadzilas ze on jest sam, to zapewne zapoznal cie z rodzina, znajomymi, okazywal uczucia! chodzil z toba wszedzie, restauracje, kina, puby, spotkania ze znajomymi, przytulanie w miejscach publicznych

Gość No masz już ten tekst na
który czekasz, typowa zemsta kobiety na facecie ;) -powiedz że ma małego -że wszystkie orgazmy udawałaś -że był słaby w łóżku :D :D : D

Gość donthurtmenomore.
Matko, nie chce mi sie czegos tłumaczyć ludziom którzy nie mają po co tego wiedzieć. Wiec - albo macie pomysły, albo dobranoc

Gość donthurtmenomore.
Wy myślicie, że ja wiedziałam ze on z nią jest a mimo to się z NIM** związałam ? skoro sadzilas ze on jest sam, to zapewne zapoznal cie z rodzina , znajomymi, okazywal uczucia! chodzil z toba wszedzie, restauracje, kina, puby, spotkania ze znajomymi, przytulanie w miejscach publicznych Oczywiście, że tak było. Bo poznaliśmy się w wielkim mieście gdzie razem pracujemy, tu miał mieszkanie i wielu znajomyych, którzy o tym że ma żonę w pobliskim miasteczku nie wiedzieli podobnie jak ja.

Gość donthurtmenomore.
=spadaj stad jestes zalosna wywloko O, zdradzana żonka się odezwała ;)

Gość donthurtmenomore.
zemsta cie tylko wymeczy dłuzej sie to g.. bedzie za toba ciagnąc.im szybciej o nim zapomnisz, tym dla ciebie lepiej. I jest to w pewnym sensie zemsta na nim ,ze jest dla ciebie powietrzem. Cieszę się, że są jeszcze mądrzy ludzie na tym portalu, a nie same prymitywy.

Gość ahahahahahah
ok mial zone w malym miasteczky, chyba jezdzil do niej, znikal na kilka dni? to ci nie dalo do myslenia?

Gość donthurtmenomore.
spadaj stad jestes nudna kwoko No popatrz, a i tak czytasz ;)

Gość ahahahahahah
I jest to w pewnym sensie zemsta na nim ,ze jest dla ciebie powietrzem. ale mi zemsta, to raczej on ja olal i wrocil do zony i kochanka jest powietrzem jemu to zwisa, teraz lezy w lozku z zona

Gość donthurtmenomore.
hahahahahah ok mial zone w malym miasteczky, chyba jezdzil do niej, znikal na kilka dni? to ci nie dalo do myslenia? Jezdzil, ale nie co dzien.. A tez nie widywalismy sie codziennie.. 2/3 razy w tygodniu. Czesto tez popołudniami.

Gość donthurtmenomore.
A ja nie bawiłam sie w pilnowanie i nie pytałam co robi w wieczory gdy sie nie widywalismy.

Gość donthurtmenomore.
ahahahahahah I jest to w pewnym sensie zemsta na nim ,ze jest dla ciebie powietrzem. ale mi zemsta, to raczej on ja olal i wrocil do zony i kochanka jest powietrzem jemu to zwisa, teraz lezy w lozku z zona I własnie dlatego muszę się zemścić. Bo dokładnie takto czuję jak napisałes/aś

Gość ahahahahahah
no ale jak? oblejesz mu kwasem twarz? powiesz zonie? przespisz sie z innym? on juz niestety wygral

Gość donthurtmenomore.
Dobra, jest środek nocy, nie chce mi się pisać esejów i wszystiego tłumaczyć ludziom którzy i tak na końcu napiszą 'kochanka, na stos z nią' Jakieś pomysły ?

Gość donthurtmenomore.
no ale jak? oblejesz mu kwasem twarz? powiesz zonie? przespisz sie z innym? on juz niestety wygral No włąsnie pisałam na początku że czegoś takiego nie chce. Nie chce żadnych dramatów.

możesz się jeszcze powiesić i tym sposobem obciążysz jego sumienie :P

Gość donthurtmenomore.
No masz już ten tekst na możesz się jeszcze powiesić i tym sposobem obciążysz jego sumienie Myślę, że gdybym się powiesiła, bardziej obciążyłabym Twoje sumienie.

Gość donthurtmenomore.
A jako prawnik wiem że nakłanianie do samobójstwa jest karalne ;)

mea kulpa ;) :D

Gość o prosze prawniczka
a taka glupia zyciowo

Gość amelia3322
a może postraszysz dupka ciążą ?? :)

Tia prawniczka z niej jak z koziej d... trąbka :D

Gość qwertyyyy
wysmaruj mu auto gównem :P

Gość o prosze prawniczka
niemozliwe aby prawniczki byly takie glupie i niedomyslne :(

Gość o prosze prawniczka
albo wysmaruj sobie gebe gownem i wyslij mu zdjecie !

Gość donthurtmenomore.
Idę spać, Wy możecie tu nadal siedzieć, sapać i dyszeć siląc się nad odpowiedzią dla mnie a raczej nad nędzną próbą sprowokowania lub też obrażenia mnie ;) Dziękuję za dwie rady, myślę że kobitki które mi ich udzieliły wiedzą że je mam na myśli ;) Najlepszą zemstą jest przebaczenie, pozdrawiam :)

moje Ci się nie podobały :( Ps- jestem facetem :)

Gość katieeeeeee
Przebaczenie... o nie to nie w Moim stylu ;p mysle ze najslodsza zemsta jest tekst : byles slaby w lozku i nie pociagasz Mnie sexualnie ;p;p;p hehe gorzej gdyby byl zajebisty i pociagal ;] hmm a ciaza? ;p stres by go zjadl mmm ;p

No wreszcie jakaś myśląca kobieta :D :P