Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna niewywrotna...

lubie chodzic na masaż, bo....

Polecane posty

Gość odlotowy masaż
...lubię chodzić na masaż, bo masujesz mi plecki, bo masujesz mi pupcię, bo masujesz mi nóżki i łapki, bo masujesz moje cycuszki, brzuszek i pipusie. lubię chodzić na masaż, bo masujesz moje ciałko bez wyjątków. i wkładasz w to tyle energi i zaangażowania. robisz to tak perfekcyjnie, dokładnie i z wyczuciem. skąd wiesz, czego dzisiaj oczekuję, czego dzisiaj pragnę? czytasz w moich myślach? czy moje ciałko przekazuje ci tajemnicze instrukcje? skąd to wszystko wiesz? skąd wiesz o moich strefach intymnych?zapraszam miłe panie. bliskociala@onet.pl

Gość gość
jezeli jest jakas chętna kobieta na masaż to oczekuje email:w8a@o2.pl

Gość Podkarpacki
Gdzie na podkarpaciu na masaż chodzicie

Gość gość
Miałam taki masaż robiony przy moim chłopaku jego zgodzie.Zwróciłam uwagą na disć istotną sprawe przed masażem facet mył ręce w spiritusie.To wazne by nie było infekowania.Przeciez wklada w pochwę palce pod koniec masażu wtedy zacżłam dochodzi do szczytowania.Był to wspanialy masaz.Zgodził sie masażysta na seks przy nim z chłopakiem by ulżył sobie taki był podniecony.

Gość gość
żeby tak ci rozum odkaził spirytusem.

Gość gość garmin
ciekawi mnie bardzo czy są kobiety co profesjonalnie masują facetowi penisa aż do orgazmu , nie mam na myśli dom publiczny tylko pani zajmująca się masażem męskiego penisa profesjonalnie.

Gość gość
Ja chetnie dalabym sie wymasowac z happy endem. Na poczatek ssanie sutkow i delikatny masaz c**y, potem palce do srodka i glebiej i glebiej i szybciej, szybciej....

Gość gość
Zapraszam Panie z podkarpacia naspotkanie z masażem i happy endem ;)

Gość Olakwiatkowska14033
Hejka ja w ogóle nie lubie masaży, jak ktos mi robi, ale proponuje masażery, używam maty masującej i masażera do stóp bardzo duża ulga i dobra cena kredos.pl/masaz

Gość fella
Byłam ostatnio na masażu podczas wyjazdu do Grecji ( mieliśmy jeden masaż w pakiecie w hotelowym SPA)- był to mój pierwszy w życiu masaż całościowy. Początkowo myślałam, że będzie mnie masować kobieta, dlatego bez krępacji położyłam się na brzuchu bez stanika. Do gabinetu wszedł jednak facet grubo po 50-tce, niestety odwrotu już za bardzo nie było...kiedy przyszedł czas na odwrócenie się na plecy, byłam mocno zestresowana, jednak zupełnie niepotrzebnie. Masażysta grzecznie zapytał się, czy życzę sobie, by wymasował także piersi. Zgodziłam się i było to naprawdę bardzo przyjemne. Od tego dotyku i ciepłej oliwy obrzmiały mi mocno sutki - trochę mnie to skrępowało, że dotyka mnie w takich miejscach obcy facet, do tego tyle starszy. Następnego dnia również do niego się udałam, jednak postanowiłam położyć się na stole całkiem nago ( po poprzednim całe majtki miałam w oliwce). Masażysta ( ten sam zresztą)- cały czas zakrywał moje krocze ręcznikiem przy zmianie pozycji. Odkrył ręcznik jedynie przy masażu ud, wówczas mógł sobie całą mnie dokładnie obejrzeć, jednak dotykać nie dotknął ani razu. Znowu za to wymasował mi sutki, które znowu obrzękły i całe mi pulsowały z gorąca. Było to cudowne doświadczenie, chociaż trochę wstydliwe.

Gość gość
Byłem w skandynawskim mieście u rodziny ,zaproponowano mo saunę i masaż ciała . Kasowała mnie pani około 35 lat w stroju dość szczelnie zakrytym jejwdzieki .Zapytala tylko czy może masować krocze i penisa ,oczywiście . Nie będę opisywał co czułem gdyż tego nie idzie opisać tak wspaniałe uczucie .Polecam każdemu to spróbować .

Gość gość
Mieszkam w dużym mieście i mam panią która zna się na masażu jest szkolona ma dyplom lecz dla lepszej kasy gronu znajomym masuje całe ciało z penisem włącznie . Rozbiera się do naga i masuje cię sobą też . Panowie sex jest ok lecz gdy ona weźmie cię w obroty i zacznie masować jesteś w niebie tylko nie słychać śpiewu aniołów. Gdy doprowadzi cię do erekcji penisa tak wyczyści z resztek spermy że nic nie pozostanie. Troszkę to kosztuje lecz nie żałuję tej kasy. Co ważne utrzymuj***ardzo higienicznie swoje studio masażu , konieczny prysznic przed masażem i ciało w pierwszej kolejności smaruje czymś co przypomina olejek lecz bardzo szybko się wchłania w ciało i zapach jest cudowny.

Gość gość
Mam znajomego który czasami robi mi masaż i jest bardzo przyjemnie. Nie ma co prawda dyplomu ale wspaniale masuje, tak że w niektórych momentach odpływam. Polecam masaże, wspaniały relaks i poprawa samopoczucia gwarantowana. ❤