Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa herbata mniam

kobietki, ktore sa w ciazy, prosze o porade

Polecane posty

witam, mam pytanie, czy Was tez na pocztaku ciazy bolal brzuch? mnie zaczal bolec z 5 dni po owulacji i boli caly czas, jest to delikatny bol, czasem kluja jajniki, teraz mam dostac okres i czuje,ze bol sie troche nasila, zrobilam juz test wyszly mi 2 kreski, ale nieokoje sie,ze brzuch boli. Do lekarza ide dopiero za 1,5 tyg. Pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje :)

Ja miałam takie bóle i nadal mam chociaż jestem w 10tyg mam luteine i troche lepiej po niej mi jest, a bóle u mnie sa przez torbiel która cały czas się powiększa:(

Ja miałam takie bóle i nadal mam chociaż jestem w 10tyg mam luteine i troche lepiej po niej mi jest, a bóle u mnie sa przez torbiel która cały czas się powiększa:(

torbiel? o matko, mama nadzieje,ze to niczemu nie zaszkodzi. Ja czuje sie fatlnie, okres powinnam dostac jutro, test zrobilam wczoraj i II kreski, ale bol mam jakby okres mial sie pojawic. nie wiedzialam,ze w ciazy sa takie bole jak na @

są takie bóle! jak miałam dostać okres to zwijałam sie z bólu ale takie bóle sa nie bezpieczne już

moze uda mi sie dostac wczesniej do lekarza, bo zaniepokoilas mnie Justa

jak cię boli to weż no-spe jak byłam w szpitalu to dostawałam ją bo kobiety w ciazy to mogą jedynie dostawać a z tym dokto

Justa, wielkie dzieki za rady i informacje :) zycze zdrowka i wszystkiego najlepszego.

dziekuje bardzo, teraz przede mna dlugie 9 miesiecy :)

Gość kasiabebiko2
bole nie zawsze sa normalnie, ja nie mialam boli, a przed okresem zawsze bolal mnie brzuch.. lepiej idz do lekarza

przelozylam termin wizyty na pt. mam nadzieje, ze lekarz rozwiej moje watpliowsci i wszytsko jest ok.

Gość mausia sierpien 2010
ja miałam bóle do połowy ciąży nie były to może takie straszne bóle, ale męczyły mnie, lekarz mówił, że to normalne i żeby sie nie przejmować, w sierpinu urodziłam zdrowego chłopca :)