Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

marika898989

Endermologia - jakie macie doswiadczenia??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jestem zachwycona zabiegiem endermologii! Nie spodziewa艂am si臋 tak dobrych efekt贸w, w kr贸tkim czasie ju偶 po 3 zabiegu widzia艂am znaczn膮 redukcj臋 cellulitu a moja sk贸ra sta艂a si臋 bardziej j臋drna. Dzisiaj po 10 sesjach moje cia艂o wygl膮da naprawd臋 fajnie. Korzysta艂am z zabieg贸w w laser delux w 艁odzi maj膮 tam endermologie alliance ta najnowsza polecam! https://www.laserdelux.pl/lodz/endermologia-modelowanie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MiraKuba
Na pewno jest to zabieg bardzo skuteczny. Cztery lata temu pozby艂am si臋 dzi臋ki niemu cellulitu. Sk贸ra wygl膮da艂a rewelacyjnie - do momentu a偶 przesta艂am o siebie dba膰:( D艂ugo nie mog艂am si臋 zdecydowa膰 na ponown膮 endermologi臋, bo zabieg by艂 dla mnie bardzo nieprzyjemny. W tym roku da艂am si臋 nam贸wi膰 i wypr贸bowa艂am endermologi臋 alliance w estetica na s艂awkowskiej. Rewelacja - zero b贸lu, nawet powiedzia艂abym, 偶e sama przyjemno艣膰. Do tego jest on silniejszy ni偶 klasyczny wi臋c efekty pojawiaj膮 si臋 szybciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 by艂am w klinice Cosmetologica na darmowych konsultacjach. Tam Pani pomog艂a mi dobra膰 najlepszy dla siebie zabieg - pad艂o na endermologi臋 LPG :) w poniedzia艂ek mam pierwszy zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tala_maja
By艂am w ko艅cu na tym zabiegu w klinice dr Michaj艂owskiego :) NO PO PROSTU BOMBA! My艣la艂am, 偶e b臋dzie bola艂o, a to bardziej przypomina艂o masa偶 ni偶 "zabieg" :) wysz艂am bardzo zrelaksowana i odpr臋偶ona. Ciekawe jak b臋dzie po 6 zabiegu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie to najlepszy zabieg z jakiego mia艂am okazj臋 skorzysta膰! M贸j cellulit praktycznie znikn膮艂 a moja sk贸ra jest j臋drna i g艂adka. 艁膮cznie wykona艂am 10 zabieg贸w endermologii alliance w Laser Delux w Szczecinie https://www.laserdelux.pl/szczecin/endermologia-modelowanie. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am endermologie, 5 zabieg贸w... na niekt贸rych dzia艂a i jeden . Ale samopoczucie po tym - bezcenne. Polecam klinik臋 Cosmetologica w Gda艅sku :))) i pozdrawiam personel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego akurat TA klinika????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marina20_0
Klinika Cosmetologica dlatego, 偶e zawsze po wizycie w tym miejscu czu艂am si臋 jak zupe艂nie nowa osoba - w pozytywnym sensie, od艣wie偶ona, odm艂odzona, samoocena ZAWSZE sz艂a do g贸ry ;) zabiegi tam to istny wachlarz mo偶liwo艣ci , kt贸ry zaspokoi potrzeby ka偶dej kobiety (i m臋偶czyzny te偶!) :) na pewno jeszcze tam wr贸c臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stefanie020
Pooooootwierdzam, ja specjalnie z Londynu przylecia艂am, w UK nie maj膮 takich profesjonalist贸w a zabiegi s膮 strasznie drogie, wi臋c postanowi艂am przylecie膰 na wakacje nad polskie morze :) jestem zadowolona z us艂ug kliniki Cosmetologica, moje nogi s膮 teraz g艂adkie, pupa j臋drna a brzuszek p艂aski. Dieta i 膰wiczenia s膮 elementem mojego stylu 偶ycia, wi臋c dla mnie to norma. Zabiegi pomog艂y mi tylko zako艅czy膰 proces walki o pi臋kne cia艂o <3 Dzi臋kuj臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Holenderno
tez coraz czesciej mysle o wykonaniu zabiegu w PL. Mieszam w NL i niestety pomimo tego ze przyzwoicie zarabiam zabiegi sa naprawde drogie. Mam rodzine w trojmiescie, wiec moze to dobry pomysl (sorry za brak pl znakow)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Perfektamama
Pozytywne. Namowi艂a mnie znajoma, gdyby nie ona to pewnie bym sie nie zdecydowa艂a na takie zabiegi ( no nie oszukujmy si臋 - endermologia do najta艅szych nie nale偶y). Ogolnie zgada艂y艣my si臋 o tym,ze chc臋 si臋 wybra膰 na masa偶 ba艅k膮 chi艅sk膮 na cellulut i ona odradzi艂a mi ten masaz na rzecz endermologii. Troch臋 sobie poczyta艂am w sieci i si臋 zdecydowa艂am. Chodzi艂am tutaj w Krakowie: https://beautytower.pl/modelowanie-sylwetki/endermologia/ Masa偶贸w mia艂am w sumie 10 i jestem zadowolona. Efekty super, sk贸ra wygl膮da o wiele lepiej. Cellulit mniejszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarina_78
wiem, 偶e klinika Cosmetologica jest chyba jedn膮 z lepszych na p贸艂nocy Polski.. rzeczywi艣cie trzymaj膮 poziom, urz膮dzenia s膮 nowoczesne, zabiegi przyjemne a panie kosmetolo偶ki to kobiety z pasj膮 i zaci臋ciem..moja sylwetka zosta艂a wymodelowana po 5 zabiegach endermo :))) cena by艂a zno艣na bo trafi艂am na promocje. Polecam z ca艂ego serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am okazj臋 skorzysta膰 z zabieg贸w endermologii w Szczecinie w Laser Delux. Jestem bardzo zadowolona z efekt贸w poniewa偶 zabiegi endermologii ca艂kowicie usun臋艂y m贸j cellulit i uj臋drni艂y sk贸r臋. Zabiegi wykonywa艂am 2 razy w tygodniu. 艁膮cznie 10 zabieg贸w. https://www.laserdelux.pl/szczecin/endermologia-modelowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam za sob膮 10 zabieg贸w endermologii alliance w Laser Delux w 艁odzi. Jestem bardzo zadowolona z efekt贸w. Moja sk贸ra jest g艂adka pozby艂am si臋 cellulitu. Zabieg bardzo przyjemny i odpr臋偶aj膮cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgodz臋 si臋 z wami Najnowsza Endermologia LPG Alliance jest rewelacyjna. Jestem po urodzeniu dziecka i nadal karmie wi臋c nie by艂em pewna czy mog臋 rozpocz膮膰 zabiegi ale Lekarz mi potwierdzi艂 偶e Endermologia Alliance jest bezpieczna nawet dla karmi膮cych. Jestem po 7 zabiegach na brzuch i po艣ladki i widz臋 znaczne uj臋drnienie sk贸ry. A po porodzie to du偶y problem. Chodz臋 do Neonii w Krakowie bo akurat mam blisko i pasuje mi 偶e maj膮 nie najgorsze ceny a poza tym oferuj膮 zabiegi kr贸tsze na dwie lub 3 partie a mnie interesowa艂 g艂ownie brzuch. tutaj link: https://neonia.com.pl/endermologia/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi艂am sobie niedawno endermologi臋 alliance, mog臋 powiedzie膰, 偶e jest to w 100 % zabieg dla mnie, przyjemny, odpr臋偶aj膮cy i daj膮cy 艣wietne efekty <3 Zabiegi endermologii alliance robi艂am w Laser Delux w Gda艅sku https://www.laserdelux.pl/gdansk/endermologia-modelowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia

Dla mnie endermologia to zabieg bez kt贸rego obecnie nie wyobra偶am sobie 偶ycia 馃檪聽polecam wszystkim Pani膮 , kt贸rych efekty samych 膰wicze艅 nie dokonca satysfakcjonuj膮. Ja chodze w Piasecznie do Estetyka Day Spa i z czystym sumieniem moge poleci膰. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka

U mnie Po serii 12 zabieg贸w pozby艂am si臋 cellulitu na udach , a boczki praktycznie znikn臋艂y , gdzie zawsze by艂o to moje utrapienie ! Dodam , ze staram si臋 膰wiczy膰 regularnie i zdrowo od偶ywia膰 , ale pierwszy raz polaczylam 膰wiczenia i diet臋 z endermologia , efekty za zadziwiaj膮ce ! Endermologia Aliance dzia艂a 聽najlepiej :) Polecam Panie z salonu Beauty Avenue we Wroc艂awiu ! Mega profesjonalne miejsce i 艣wietna obs艂uga ! Na pewno tam wroce !聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolka01

by艂am na tym zabiegu w Estetyka Day Spa w Piasecznie i jestem bardzo zadowolona z efekt贸w - wyg艂adzi艂o cellulit i uj臋drni艂o sk贸r臋聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kat.ole

je偶eli chodzi o endermologi臋 to nie by艂am do ko艅ca zadowolona z efekt贸w po ;/ - p贸藕niej uda艂am si臋 na zabieg fal膮 uderzeniow膮 Celar AWT w SC Beauty Clinic i po nim efekty by艂y spektakularne - po serii 8 zabieg贸w pozby艂am si臋 cellulitu聽

Udost臋pnij ten post

Ja mam bardzo dobre do艣wiadczenia. Chodzi艂am na zabiegi do Neonii w Krakowie - po serii o艣miu zabieg贸w cellulit jest faktycznie du偶o mniej widoczny. U nich nazywa si臋 to Endermologia LPG Alliance, poczytajcie sobie wi臋cej o tych zabiegach w internecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gosia73

A ja robi艂am w Szczecinie w Alice Centrum Odnowy Biologicznej- ekstra obs艂uga i niesamowita wiedza. Efekt po endermologie Alliance widzia艂am ju偶 po 1 zabiegu - ewidentne wygladzenie sk贸ry. A p贸藕niej by艂o ju偶 tylko lepiej. Rewelacyjny zabieg- idealny dla mnie.

https://www.alice.szczecin.pl/zabiegi-endermologii/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Jak chodzi o wymodelowanie sylwetki to polecam zabieg endermologia . Mi bardzo pom贸g艂 w ujedrnieniu sylwetki, pozbyciu sie cellulitu. Rewelacyjnie dzia艂 i nic nie boli. Moge poleci膰 miejsce gdzie chodze na takie zabiegii bo bardzo dobrze robi膮 Galena w Bielsko Bia艂ej https://klinikagalena.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majka

Ja osobi艣cie uwielbiam zabiegi endermologii bo to jedyna聽najbardziej skuteczn膮 metod膮 w zwalczaniu cellulitu, wyszczuplaniu, modelowaniu cia艂a.聽 Najcze艣ciej chodz臋 na takie zabiegi do salonu kosmetycznego na Warszawskiej Sadybie w MONIC studio na Konstanci艅skiej 2.

Udost臋pnij ten post