Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veroni sss

głupia sytuacja w małżeństwie... Poradźcie mi coś...

Polecane posty

Gość veroni sss
poza tym rozwieść to się można w każdej chwili przecież i za 5, 10 i za te 20 lat też. (Wtedy byłoby może najłatwiej, chciażby ze względu na dzieci, można by im było juuż coś wytłumaczyć...)

Gość nie zgodziłabym sie na budowan
skoro zajmujesz sie dziecmi to połowa oszczedności jest Twoja, zainwesrujacie pieniądze w cos innego a Ty rusz sie do pracy

Gość veroni sss
ale w co innego, on ciągle powtarza że jak już tutaj wszystko sobie ładnie dokończymy to musimy odkładać na ten letniskowy! Ja oczywiście idę do pracy gdy tylko dzieci pójdą do szkoły, na nic tak bardzo nie czekam!

Gość 3435345
jesteś po rozwodzie?

Gość veroni sss
MONIKA mój mąż nie kocha innej :)) o to się absolutnie nie martwię :) kocha mnie (mimo wszystko tak myślę, zresztą mówi to ciągle) a ja jego!!!

Gość veroni sss
nie jestem, nie myślę teraz o rozwodzie. Chciałabym żeby mój mąż zrozumiał i mnie i wybił sobie z głowy ten pomysł zamieszkania tam :((

Gość veroni sss
a teraz już widzę o co chodzi :) komentarz jakieś drugiej veroni sss - przypadek wierzcie mi... Ktoś z wypowiadających się tutaj pewnie użył nicka albo to ty moniko - nie chce mi się dochodzić

Gość 3435345
e, to musi być prowo, nie rozumiem po co pisałaś na innym temacie o rozwodzie i nie kłam że ktoś użył podobnego nicka, bo to żenujące

Gość MONIKA1974
ale mnie to nic nie obchodzi :P ja tylko poddaje pod wątpliwość wiarygodność tego topicu, skoro na innym piszesz, ze jestes swiezo po rozwodzie :)

Gość zimnooosci
prooooowo :O przesatncie juz odpowiadac tej idiotce ktorej sie z rana nudzi

Gość veroni sss
i właśnie tak rozbijacie ludziom tematy... po co miałabym wymyślać tą historię, męża nie ma w domu (de facto jest u swoich rodziców) a ja nie potrafię sobie poradzić z własnymi myślami i uczuciami :( dlatego piszę

Gość veroni sss
MONIKA powiem ci że wredna z ciebie baba jeśli to ty napisałaś...

Gość 123agagaa
moze masz rozdwojenie jazni, cooo? nawet zadnego dobrego wytlumaczenia nie masz . daj sobie spokoj juz

Gość MONIKA1974
haha nie, to ty to napisales i moze warto sie przyznac i przestac ludziom kity wciskac?

Gość veroni sss
dobra zrobiłaś swoje więc już zegnam. Mam nadzieję że osoby, które się tu wypowiadały zostaną i pomogą mi. Przede wszystkim proszę o wsparcie, bo i tak już jestem "dobita"

Gość bbdfdgsa
Nawet jeśli nie prowo - to i tak otrzymałaś już tutaj odpowiedzi ale ja i tak myślę że to prowo

Gość o jesziusk
dokladny taki sam styl pisma macie: ty i twoj rzekomy podszyw. to na pewno zbieg okolicznosci :/

Gość veroni sss
a jakie mam mieć wytłumaczenie ludzie? - to nie ja? i jak mam się dalej tłumaczyć!? Nie jestem po żadnym rozwodzie i mam nadzieję że do tego nie dojdzie! Gdybym pisałan Na czarno to ok, ale takiego nicka moze wpisać sobie każdy, nie wiem monika czy to ty czy ktoś inny, nie chce mi się dochodzić. A jeśli to możliwe to sprawdzcie nr ID - chyba coś takiego isnieje...

Gość MONIKA1974
no zrobilam i jestem z tego tytulu niewymiernie zawdowlona :D rada na przyszlosc: zmieniam nicki jak juz takie akcje przeprowadzasz :D ale tego juz sie pewnie nauczylas

Gość veroni sss
jaki ten sam styl - osoba wypowiedziała się tylko raz i na tej podstawie wiecie już wszystko - oj wy marni detektywi

Gość veroni sss
monika domyślałam się że jesteś zadowolona, ale wierz mi że bardziej z ciebie śmieję się ja, jaka jesteś żenujaca. Pomyśl przez chwilę że to naprawdę nie byłam ja pomyśl jaką idiotkę z siebie robisz...

Gość veroni sss
a ja nie widzę powodu dla którego miałabym wymyślać jakiś temat...

Gość MONIKA1974
oooj tak, bo nawet nie wiesz jak twoja opinia mnie interesuje :D to ze cie zdemaskowalam nie znaczy, ze musisz sie teraz na mnie wyzywac. odejdz z honorem i jutro sproboj jescze raz, tylko bez gaf :D

Gość veroni sss
MONIKA jesdno co ci mogę przyznać to spostrzegawczość i przykro mi że zniszczyłaś mi temat wiesz? poczuj się teraz w mojej sytuacji...

Gość MONIKA1974
aha. i chyba nie musze wspominac kto w rzeczywistosci zrobil z siebie idotke i jescze dalej ciagnie te zalosna sprawe :P

Gość czesiiiaaa buba
Gdyby jeszcze ten temat był jakiś bardzo szokujący to rozumiem że ktoś by się pod Ciebie podszywał. Ale taki tam... Więc to na pewno Ty pisałaś. Mogłaś przynajmniej zachowac twarz i napisac, że owszem, przed tym męzem rozwiodłaś się z innym - przecież byłoby ok, ale zaczęłaś kłamać. Naprawdę nie masz co robić że takie prowokacje wymyślasz.

Gość veroni sss
MONIKA na pewno pomyślałbym tak jak ty i większość osób tutaj (przy założeniu że to nie ty, ale ok wierze), że to prowokacja. Ale teraz widzę dopiero jak czują się osoby oskarżane o prowokacje gdy tak nie jest

Gość veroni sss
właśnie gdyby ten teamt był szokujacy to mogałby to być prowokacja -w ten sposób pomyśl