Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veroni sss

głupia sytuacja w małżeństwie... Poradźcie mi coś...

Polecane posty

Gość MONIKA1974
wybacz, ale nie chce mi sie juz prowadzic dalej tej dyskusji. nie czerpie z tego jakis niewyobrazalnej satysfakcji, poprostu kazdy zrobil by to samo na moim miejscu, gdyby cos takiego zauwazyl, wiec nie wiem czemu masz do mnie jakies pretensje

Gość veroni sss
i z drugiej strony nie wiem czemu miałabym nie napisać że miałam kiedyś męża jeśli by tak było! Mam 23 lata, jak mogę być rozwódką??

Gość veroni sss
o to że prawdopodobnie to ty zrobiłaś żeby zniszczyć mi temat :( ja też nic nie czerpię z tej dyskusjii

Gość veroni sss
daj mi jakiś dowód że tamta osoba i ja to jedno i to samo, poza nickiem To daj!!

Gość veroni sss
ale nie wiem co miałaś z tego niszcząc mi temat :(

Gość veroni sss
tara tara :P

Gość MONIKA1974
kobieto, mam prawie 36 lat i wierz, ze to co mnie bawi to nie podszywanie sie z samego rana pod jakas pomarancze i niszczenie jej topikow. ehhh

a ja mysle ze powinniscie na spokojnie pogadac,omowic za i przeciw,niech kazde sie wypowie.malzenstwo wymaga kompromisow.jezeli sie kochacie,macie duzo szacunku i wyrozumialosci-na pewno dojdziecie do porozumienia. a po 2..20 lat to tak wiele..moze sie jeszce wszystko zmienic po3 jak w domku majacym sluzyc jako letniskowy chcialby mieszkac w zime???jesli to ma byc tylko letniskowy to ciezko chyba w nim mieszkac..

Gość veroni sss
dobra w każdym bądź razie dzięki za każdą odpowiedź, to prawdziwa sytuacja, moja sytuacja i tamta osoba to nie byłam ja (w tym drugim temacie). Także wszystko osoby które coś mi poradziły - dziękuję Wam. Mam nadzieję, ze moze te kilka lat coś zmieni, jeśli nie będzie ciężko :( Ale dziękuję Wam A Ciebie MONIKA naprawdę jest mi żal bo chcesz się bawić w szpiega a nie wychodzi ci to, bo to naprawdę jie była ja (choć też bym tak pewnie pomyślała...).

Gość veroni sss
właśnie jest taka jedna sprawa - bo wiem, ze kupuje się gotowe domki drewniane, aby panowie przyjeźdżają i składają to... I to jest prawdziwy letniskowy! Ale mój Maż takiego nie chce, może myśli już o tej przyszłości, ale z drugiej strony też nie mogę go podejrzewać, bo zima czy jakieś święta czy ferie to też chcielibyśmy tam jeździć, aw takim drewnianym to chyba nie bardzo :(

Gość veroni sss
a już pomijając wszystko to tak jak już napisałam.... Bardziej martwi mnie to jego podejście: jak nie będziesz chciała to trudno, niż sam fakt tego domu! :(

Gość veroni sss
ok, monika wierze ci - no ja mam znacznie mniej, ale też w zabawę w podszywanie nigdy się nie bawiłam! Czemu ty nie możesz uwierzyć?? Bo trafił się drugi taki sam nicK??

Pracowity facet, ja bym się z takiego cieszyła o ile u Was w domu też tak pomaga, a poza tym zarobił na wybudowanie domu i domku letniskowego. To tylko 30km, mogłabyś zostać na stałe w domu bliżej miast i jeździć do męża na weekendy. Bardzo komfortowa sytuacja.

Gość veroni sss
:)) dobra już dajcie sobie spokój, to są pomarańczowe nicki, ale przecież z takiego każdy może skorzystać. Gdybym wiedziała, ze ktoś go użyje i zrobisz taką aferę skorzystałabym z czarnego!

Gość osz glupia kobita....
a skad Ty o moja droga mozesz wiedziec ze za 20 lat nie bedziesz potrzebowala oddechu i nie zapragniesz mieszkac na wsi, zamiast sie czepiac chlopa daj mu pomarzyc.

Gość veroni sss
tak, jest bardzo pracowity (jak to ze wsi) i ambitny. I z tego powodku jestem z niego baardzo dumna. Ale nie bawi mnie takie dojeżdżanie :( i czemu on nie myśli o mnie :(((

Gość veroni sss
problem w tym, że z tymi jego marzeniami wiążą się baardzo konkretne wydatki :( a jak on za nasze pieniądze (ok, możecie napisać, ze jego) wybuduje sobie tam ten domek, wykończy a potem odejdzie a ja zostanę z niczym?

Gość veroni sss
poza tym ja miałabym zostać w obecnym domu. On chce ten dom dać któremuś dziecku, jak ono będzie wtedy na mnie patrzyło? Że mama nie daje mu spokoju? Nie daje żyć? A nawet jesli dziecko nie chciałoby zostać to mielibyśmy utzymywać dwa domy??

Gość Solie
Przepieprzone ;( Jak facet ma silny związek z rodzina, z rodzicami to już kaplica. Został tak wychowany nie inaczej, jak już sobie do głowy coś wbije to koniec. Tak jak u mnie...ja już spakowałam wszystko do wyprowadzki z domu, popaliłam mosty za sobą, wszystko dla niego i co? W dzień w który mieliśmy zamieszkać razem powiedział mi sorry kochanie, ale moja rodzina ma długi i zostaję z nimi... A co ze mną? :(

Gość veroni sss
ja wiem, że są, ale wiejskie drogi, szczegónie zimą bo latem nie ma problemu to jest masakra. Poza tym to blisko lasu i jezior. Wszędzie pełno jaszczurek, żab, o komarach już nie wspomnę... Ja się po prostu ich boję! I nie nazywajcie mnie paniusią - po prostu się tego brzydzę...!!

Gość veroni sss
Solie i co zrobiłaś?

Gość veroni sss
ja wiem że jak się to czyta to większość z was pomyśli: RAJ! Ale tak nie jest wierzcie mi! :( Fajnie ale pojechać na weekend, czy wakacje a nie żyć tam, i to jeszcze na stare lata!!

Gość veroni sss
11.25 o MONICE - podszyw!!! Dajcie mi już spokój

Gość Solie
No co zrobiłam...powiedziałam, że to koniec, nie będzie mnie więcej krzywdził. Latem przeżyłam załamanie nerwowe przez niego. Zaufałam po raz drugi i mam za swoje. Takie życie, za durne decyzje się płaci. Wracając do Twojej sprawy, jakie masz relacje z rodziną męża? Trudno doradzać, sama znasz małżonka najlepiej...Czy to nie jest oby taki zapał na jakiś czas?

Gość veroni sss
relacje mam dobre, ale tu nie chodzi o nich. Tam nie ma w ógóle młodych ludzi :(( Sąsiadów, średnia wieku już teraz 50+

Gość veroni sss
no i dobrze zrbiłaś, nie ma nic gorszego niż pakowanie się w związek w którym już od początku coś śmierdzi - nigdy nie będzie już lepiej...