Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc desperatka

ja rzeczywiscie w kazdym napotkanym facecie widze potencjalnego chlopaka

Polecane posty

Gość gówniany nastrój
ciągle czytam PIERWIASTEK :P u mnie to jest obsesja, bo czasem placze z tego powodu przy smutnych piosenkach.... a wyobrazasz sobie nawet pod wzgl erotycznym jakies kontakty twoje z jakimis facetami ? :) czy tylko slub,dzieci itd...?

Gość pierwiosnek_wiosenny
Wszystko sobie wyobrazam :P slub , dzieci , ze mieszkamy razem , ze uprawiamy seks... to chore :D

Gość gówniany nastrój
ja plus do tego mam to, że mam takiego kolegę do którego mnie nawet trochę ciągnie i dzień w dzień, noc w noc wyobrazam sobie jego ze mną mnie z nim. rozne scenariusze sobie ukladam, seks, randki, czasem nawet co sobie mowimy, jakie gesty wykonujemy. film odrazu robie w glowie ;D

no ja też :D scenariusze całe układam w głowie , od pierwszej randki az do momentu gdy zachodze z nim w ciaze , mamy dzieci , jestesmy szczesliwy :D

Gość gówniany nastrój
to ja o ciąży, dziecku i slubie nie fantazjuje.... nie,nie,nie ! ohyda :D ufff jak dobrze wiedzieć,że jest choć trochę do mnie podobna osoba z tym samym felernym obsesyjnym,gównianym problemie :)

ja też myślałam , ze tylko ja jestem taka nienormalna jesli chodzi o tą kwestie :D a masz tak , ze jak juz jestes z jakims facetem to stajesz sie troszke natrętna?

Gość gówniany nastrój
problem w tym,że ja się w związki nie pakuję ani nawet faceci się ze mną nie pakują bo chyba ich odstraszam tym wlasnie myśleniem. ostatnio bylam blizej z tym takim kumplem po wzgl erotycznym, chciał pieszczot a ja bylam niestety pijana ,ale pomimo,że mi szumialo w glowie, to powiedzialam mu ,pamietam jak byk : nie chce seksu, chce milosci. i sie biedny odtraszyl.traktuje mnie jak kolezanke :)

to co my mamy zrobić a tym swoim mysleniem?! ja próbowałam je nieco zmienić , sprowadzić na inny tor , ale niestety jak tylko zw zasiegu moich oczy pojawi sie facet to zaraz te chore myśli wracają...

Gość gówniany nastrój
chyba pozostaje nam baaaaawić się ! ide dzis na impreze, pewno ktos mnie wyrwie albo ja kogos, wezmie ode mnie nr. i cooooo ??? i będzie natłok nowych wizjii :D

aaaaaaaaaaaaa ja chce faceta 😭

Niestety musiałem Was opuścić. Był telefon od prezesa i musiałem jechać w Polskę:) ale już jestem...;) Ellein... sama się zdziwisz, za lat kilka, jak łatwo o te motyle..;) pierwiosnek... znowu chcesz faceta??:D:D:D

Och ja mam to samo i tak mi wstyd z tego powodu "(. Mam tylko nadzieję że nie daję tego po sobie poznać :)