Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co mam robuiC?

Nawiedzenie demona?? czy co to moze byc? POMOCY

Polecane posty

Go艣膰 Wasza M
Hej Chcia艂abym si臋 z wami podzieli膰 moimi strasznymi przygodami sennymi. Jestem kobiet膮 mam 28 lat, pracuj臋, zam臋偶na i stabilna emocjonalnie i my艣l臋 偶e nie wariatka. Nie wiem od czego mam zacz膮膰, wi臋c chyba zaczn臋 od pocz膮tku czyli do wrze艣nia 2015. Zosta艂am sama w domu m贸j m膮偶 wyjecha艂 ze znajomymi na wycieczk臋 na 2 dni. Posz艂am jak zawsze spa膰 z moim kotem, kt贸ry le偶a艂 obok mnie w nogach. Wydawa艂o mi si臋 偶e nie 艣nie, bo sen by艂 tak realne. Wstaj臋 z 艂贸偶ka w pokoju jest jasno widz臋 mojego kota jak 艣pi w nogach. Stwierdzi艂am 偶e wyjd臋 z pokoju nie wiem po co tak naprawd臋. Otwieram ju偶 uchylone drzwi w przedpokoju ciemno jak cholera. A z ciemno艣ci nagle wkracza do pokoju m臋偶czyzna du偶y z czerwonymi oczyma, silny i o nienormalnych rozmiarach tak z 2,5 do 3 m wzrostu. Chwyta mnie za r臋k臋, po czym przera偶ona pr贸buj臋 si臋 cofn膮膰 i wyszarpn膮膰. Bez skutku, automatycznie zaczynam wo艂a膰 m臋偶a, kt贸rego niestety nie ma. On z szyderczym u艣miechem m贸wi do mnie 偶e mam si臋 nie opiera膰 bo i tak nikt mi nie pomo偶e. Strasznie si臋 boj臋 on si臋 powi臋ksza i m贸wi do mnie 偶e przecie偶 wiem po co on przyszed艂. Nagle budz臋 si臋 zlana potem jak by mnie kto艣 wod膮 obla艂, serce prawie mi z piersi wyskakuje, po prostu masakra. Strach, bezsilno艣膰 i l臋k przed ponownym za艣ni臋ciem. Zacz臋艂am p艂aka膰 zadzwoni艂am do m臋偶a. Przez kolejny tydzie艅 by艂o tylko gorzej. Zacz臋艂o si臋 szarpanie za w艂osy ale takie realne w trakcie zasypiania. Nawet raz si臋 przebudzi艂am z ju偶 wpadania w sen. Dlatego wiedzia艂am 偶e mi si臋 to nie wydawa艂o. Potem za ka偶dym razem, tak zaczyna艂y si臋 noce potwornym szarpaniem za w艂osy. Sny albo horrory senne albo nie wiem jak to jeszcze nazwa膰, sko艅czy艂y si臋 na pewien czas. Ale niestety wr贸ci艂y. Nie wiem czy to ten sam czy r贸偶ni m臋偶czy藕ni ale raz le偶e na 艂贸偶ku i czuje 偶e co艣 jest nie tak oczywi艣cie we 艣nie. Czuj臋 jak co艣 mi na placach siada i chwyta mnie za nadgarstki i przygniata mnie podnosz臋 g艂ow臋 i widz臋 jak przedmioty z pokoju wiruj膮 . Nast臋pny sen, on znowu przyszed艂. Facet z bia艂e sk贸r臋 jak papier, chwyci艂 mnie za warkocz i podni贸s艂 z w艂asnego cia艂a, widz臋 go widz臋 siebie jak 艣pi臋 i widz臋 jak 艣pi m贸j m膮偶 obok mnie. Ka偶e mu przesta膰 znika. Budz臋 si臋 nagle, tak naprawd臋 wsta艂am posz艂am do kuchni odsapn膮膰 napi膰 si臋 itp. Wracam do pokoju z nadziej膮 偶e ju偶 min臋艂o. Zasypiam. Nagle s艂ysz臋 jak uchylaj膮 si臋 drzwi, we 艣nie i nagle czuj臋 jak na prze艣cieradle odciskaj膮 si臋 d艂onie i co艣 na mnie si臋 k艂adzie na plecach. Podnosz臋 g艂ow臋 i nagle widz臋 go znowu. Ma kozie 藕renice, u艣miecha si臋 i zakrywa mi usta trupio bia艂膮 d艂oni膮. Kolejne senne spotkanie. Te by艂o chyba najbardziej utwierdzaj膮ce coraz bardziej mnie w przekonaniu 偶e to nie tylko moja wyobra藕nia. 艢nie: z ciemno艣ci wy艂ania si臋 posta膰, m臋偶czyzna nagi jak zwykle i jak zwykle nie wida膰 sfer intymnych, mimo nago艣ci. Jego twarz zaczyna si臋 przemienia膰 wykr臋ca膰 a偶 powoli rozpoznaj臋 w niej jakby koci膮 na wp贸艂 ludzk膮. Posta膰 znika i si臋 budz臋. Wsta艂am, by艂 ranek wchodz臋 do kuchni i widz臋 moj膮 mask臋 kota le偶膮c膮 na pod艂odze. Zaznaczam przywioz艂am j膮 z W艂oszech, wisia艂a na gwo藕dziu i nie mia艂a prawa znale藕膰 si臋 na pod艂odze jakby po艂o偶ona. Wtedy nic nie powiedzia艂am m臋偶owi chcia艂am mu oszcz臋dzi膰 kolejnych nerw贸w i my艣li 偶e mo偶e zwariowa艂am. Ostatni sen. Sen przed kt贸rym ju偶 oko艂o 2 tygodnie przed zacz臋艂am modli膰 si臋 do Boga. Bo by艂am ju偶 tak przem臋czona brakiem normalnego snu 偶e po偶ali艂am si臋 rodzinie. Kazali mi si臋 modli膰. Pomog艂o ale i tak przyszed艂 znowu on w tym 艣nie m贸wi mu 偶e si臋 ju偶 go nie boj臋 bo wiem kim jest i 偶e B贸g jest ze mn膮 zaczynam si臋 modli膰 we 艣nie. On zaczyna si臋 zmienia膰. Jakby w starszego pana z siw膮 brod膮 itp. Nagle postanowi艂am przerwa膰 modlitwie i zada膰 mu par臋 pyta艅 z ciekawo艣ci szczerze powiedziawszy. Tak wi臋c przestaje i zadaje mu pytania czego ode mnie chcia艂 i po co to wszystko. On mi na to 偶e przecie偶 nam by艂o dobrze heheh i 偶e mu to przyjemno艣膰 sprawia i ze mu si臋 podobam. Ja mu odpowiadam 偶e wiem kim jest i te oszustwa mo偶e zachowa膰 dla siebie. On nagle zak艂ada mi r贸偶aniec na szyje ja czuje 偶e to nie jest prawdziwy zrywam go z siebie lew膮 d艂oni膮, tak 偶e a偶 pojedyncze koraliki spadaj膮 w d艂oni pozostaje tylko 艣ci艣ni臋ty drewniany krzy偶yk. A on zaczyna mnie pali膰 takim ogniem 偶e a偶 go wypuszczam z b贸lu z r臋ki na wewn臋trznej stronie d艂oni mam wypalony znak krzy偶a. Po czym ten typ zaczyna si臋 ze mnie 艣mia膰 i znika. To by艂 ostatni sen albo nie wiem mo偶e i n臋kanie. Mamy teraz marzec 2016. Nie mam zamiaru przesta膰 si臋 modli膰 i najbli偶szym czasie id臋 si臋 wyspowiada膰. Mo偶ecie my艣le膰 co chcecie i pewnie 99 % nazwie mnie p*****lni臋t膮 szajbustk膮 nadaj膮c膮 si臋 do leczenia. Ale ja wam jedno kochani powiem i to szczerze. Od k膮t znowu po 18 latach zacz臋艂am si臋 wieczorem modli膰 zaczynam normalnie zasypia膰 bez kr臋cenia si臋 w 艂贸偶ku przez 2 lub 3 godziny. Napiszcie mi kochani czy wy te偶 tak mieli艣cie i co s膮dzicie o moim przypadku. Czy to napraw臋 mo偶e by膰 n臋kanie i dlaczego tak nagle ??? dodam 偶e m贸j ojciec zajmowa艂 si臋 reiki i wr贸偶eniem z kart tak nie profesjonalnie i kiedy艣 na mnie te reiki odprawi艂 jak mia艂am jakie艣 tam b贸le. Pomog艂o wtedy czy to mo偶e by膰 to??? i do tego brak z mojej strony zainteresowaniem Bogiem itp???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gothic
@ Wasza M Nadal si臋 m贸dl. I zawsze pami臋taj o Bogu. Wszystko b臋dzie dobrze. To wszystko co opisa艂a艣, dzia艂o si臋 naprawd臋. Dr臋czy艂 ci臋 Diabe艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wasza M
Dzi臋kuj臋 za odpowied藕 Gothik. To by艂o dla mnie bardzo wa偶ne. Opinia osoby postronnej, kt贸ra mnie nie zna. Szczeg贸lnie ze wzgl臋du na to 偶e m贸j m膮偶 zaczyna w to wszystko w膮tpi膰. Pomimo tego 偶e na pocz膮tku by艂 za mn膮. Szczerze powiedziawszy mu si臋 nie dziwie. Jak zacz臋艂am opowiada膰 mu to wychodzeniu z cia艂a we 艣nie, o demonie i o tej masce to troch臋 go zatka艂o. To takie nienaturalne i w dzisiejszych czasach nikt nie wierzy w diab艂y i demony. Chcia艂am te偶 zaznaczy膰 偶e pomi臋dzy nawiedzeniami prawdopodobnie, potrafi艂am obudzi膰 si臋 przy m臋偶u nagle w nocy wij膮c si臋 tak jakby ( bardzo si臋 togo wstydz臋, ale powiem) kto艣 za przeproszeniem ze mn膮 sex odbywa艂. Znaczy si臋 budzi艂am si臋 i czu艂am jakby kto艣 si臋 ze mn膮 kocha艂 i to nie by艂 parali偶 senny, gdy偶 mog艂am si臋 porusza膰 i to mnie po prostu przebudza艂o. Ten dotyk czyjego艣 cia艂a i sk贸ry jakby m臋偶czyzna na mnie le偶a艂. O dziwo m膮偶 le偶膮c obok mnie oko艂o 10 cm nigdy si臋 nie obudzi艂 po mimo tego 偶e naprawd臋 a偶 sama si臋 z tego powodu przebudza艂am. B臋d臋 si臋 dalej modli膰 i tak偶e za mojego ojca i reszt臋 rodziny. Wiem i czuj臋 偶e to dodaj mi si艂. Przynajmniej nie boj臋 si臋 zasypia膰. Mam tak偶e zamiar wyspowiada膰 si臋 z wszystkiego do tej pory. 3 maj za mnie kciuki Gothik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aron Jasnowidz,Monitor Polski/rozmowa z Tarasiewiczem/.Oni b臋d膮 wiedzieli co si臋 dzieje.

Udost臋pnij ten post