Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hortexx

Rodzice nie pozwalają mi wynająć mieszkania z chłopakiem

Polecane posty

Gość hortexx

mam 20 lat studiuję, rodzice płacą za pokój, mój chłopak wynajmuje mieszkanie sam, więc sensownie by było wynajmować je razem z nim.. rodzice nie chcą nawet o tym słyszeć:( dlaczego??

Gość hortexx
Czy to że mój chłopak jest murzynem może mieć znaczenie? :(

Gość hortexx
a bez mieszkania z nim nie mogę ? :P już dawno stracone i wiedzą chyba ,bo widzieli że biorę tabletki ;) nie jest murzynem

Gość hortexx
przecież nocuję nawet u niego i wiedzą o tym.. a współlokatorkami się nie dogaduję..

Gość jhsjhsjh
no to poleć po fachuuu czyliii, mow ze mieszkasz nadal tam gdzie mieszkałas a tak naprawde to przenies sie do chlopaka i oni i tak pieniadze będą ci dawac na oplaty mieszkania , ty nie mow ze juz nie mieszkasz tam gdzie wczesniej, chyba mieszkasz w innym miescie niz twoi rodzice co?? wiec sie nie dowiedza o tym

Gość hortexx
dawno czyli kilka miesięcy temu :P zawsze byłam przykładną córeczką, nawet do znajomych nie wychodziłam

Gość hortexx
tak w innym mieście, nie chciałabym ich okłamywać...zawsze byłam z nimi szczera

hortexx,no i widzisz,zawsze byłaś grzeczna i normalna.Spuścić cię tylko z smyczy i już tracisz dziewictwo ,więc się im nie dziw,nie chcą żeby ich córeczka się puszczała z byle kim a potem kombinowała kto jest ojcem dziecka.Skoro tyle lat byłaś grzeczna i nagle jak widać to grzeczna przestajesz być

nie chciałabym ich okłamywać...zawsze byłam z nimi szczera to idz do pracy i za zarobione pieniadze wynajmij pokoj i zapros do mieszkania chlopaka

Gość hortexx
a co w tym niegrzecznego ? wcale tak nie jest , że zostałam spuszczona ze smyczy,rodzice mnie nie ograniczali , ja sama byłam typem samotnika raczej, nie mogłam dobrać sobie towarzystwa, nie ciekam po dyskotekach, nie robię lodów w kiblu , co w tym złego że nie jestem dziewicą?

Gość hortexx
właśnie nie za bardzo wierzący

Gość hortexx
nie chcą żeby ich córeczka się puszczała z byle kim a potem kombinowała kto jest ojcem dziecka.-- ok, kończę z tobą dyskusję , bo widzę,że nic sensownego nie masz do powiedzenia, moi rodzice mają o mnie inne zdanie wiedzą ,że nie puszczam się po kątach

Nie ma co tu deliberować Twoi rodzice to klasyczne konserwy/szprotki w oleju ;) wyjdziesz za maż to im przejdzie ;) moi byli tacy sami ;)

do poważnie mówię, ty chyba masz coś z głową nie teges prawda ?

Gość dfrtgertgre
najgorsze gdy ktoś zabrania czegoś, bo nie. Nie ma żadnego sensownego i logicznego argumentu przeciwko mieszkaniu razem, ale i tak zabronią. Co za kretyni.

Gość hortexx
jak mama była w moim wieku to już z ojcem wtedy 26letnim mieszkałam no ale byli po ślubie, jakby to coś zmieniało , przecież nie będzie "co ludzie powiedzą" ,bo nikt mnie tam nie zna, a jak mówiłam do kościoła nie chodzą

Gość hortexx
ZS, ja ciebie po prostu ignoruję 🖐️ ok ich kasa, ale niech sensownie wytłumaczą te zasady czego ty nie rozumiesz ?

ciekawa koncepcja ignorowania :-) patrzac na to co wypisujesz, to maja swiadomosc, ze nie ma sensu ci nic tlumaczyc bo i tak tego nie pojmiesz

Gość hortexx
to może ty mi wytłumaczysz co złego chcę zrobić ?

Gość hortexx
za młoda ? na co ?

Gość dfrtgertgre
20 lat to za młoda? Ale na co za młoda? Jacy wy jesteście zacofani :o Ja pierdolę, brak słów.

Gość onaalicja
Ludzie ona ma 20 lat. Od wielu tal kobiety w tym wieku rodziny zakladaja. Ja mam 22 lata, studiuje i od ponad roku mieszkam z facetem. Moi rodzice nie maja nic przeciwko bo jestem dorosla a za studia placa oni i daja mi pieniadze bo stwierdzili ze dopuki sie ucze maja obowiazek dawac mi na szkole

tu nie chodzi o kwestie - zle, dobre taka uznaja zasade, nie chca bys mieszkala na studiach z chlopakiem, jak to sobie w glowach tlumacza to inna para kaloszy to ich kasa i maja prawo do tego by wydawac ja tak jak uwazaja za stosowne

Gość hortexx
czy ty nie jesteś jednym z tych projektów o 30 letnich prawiczkach które mają na celu tylko podnosić ciśnienie ?