Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermesia

Czy myślicie czasem o osobach które zajęły niki

Polecane posty

Gość Hermesia

które zajęły niki z pospolitymi imionami np. Ania, Marta, Agnieszka itp. Zakładając pocztę nawet nie ma sensu ustawiać takiego loginu, bo wiadomo, że zajęty, nawet na kafeterii są to niki zajęte (a nigdy nie widziałam piszącej na czarno takiej osoby). Jak myślicie, kim są osoby, które pozajmowały te loginy i niki? Czy to niebywali szczęściarze, czy ktoś celowo to zrobił, czy może te niki dostaje się tylko po znajomości? Dziwne to...

Gość bo jestes szuja
szczesciarze, jedni z pierwszych uzytkownikow

Gość ja zajelam pospolity nik kiedy
dawno temu na informie uczylismy sie zakladac konto na onecie. W sumie to kilka. Teraz nie mialabym szans. Jestem w szoku ze piszesz cos a to zajete ;-)

Gość kurwaaaaaaaaaaa aaaaa
portal ma 10 lat a laska się zastanawia czemu teraz nie ma najoczywistszych nicków :O Czy to nasza wina, że na twojej wsi internet jest od 2010 i nie mogłaś wejść tu 10 lat temu żeby nicka sobie zająć

Gość na onecie to już na 100%
skasowane. Bo jak się nie logujesz ileś czasu na darmową skrzynkę to ją kasują. Oczywiśce ktoś inny co sobie zakładał wpisał znowu ania czy inna krysia i zajął.

Gość to wszystko rpzez Żydów
oni zajęli niki z imionami.

Gość zderzak
na tlenie mam adres mailowy z własnym imieniem i nazwiskiem i wcale się nie wstydzę , natomiast tu na kafeterii nigdy w życiu bym nie podał nawet swoich inicjałów , nawet gdybym się nazywał ALOYZY KUUPA a to, że moje nicki tu zaczerniano to nigdy się nie przejmowałem, za moment wymyślałem nowy NICK i zabawa od początku , myślę , że takich zaczernionych nicków nie używanych od wielu lat jest cały serwer :)

Gość Tka sobie szczęściara
A ja mam nik z własnym imieniem tyle, że również z cyfrą. W ten sposób mi się udało. Udało mi się też na www.pogrosiku.eu Chyba mam nieco szczęścia

Gość elca
Tka sobie szczęściara lol dawno nie widziałam takiego żałosnego spamowania

Gość ja zajelam pospolity nik kiedy
No ale ja nadal mam te konta, z samymi wyrazami bez cyferek :)