Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkie skarby świata

Czy wartościowy mężczyzna to tylko legenda?

Polecane posty

Gość smutne to
...

Gość jl15
smutne, ale czasem trzeba sobie dać trochę czasu, złapać nieco dystansu, aby zacząć wszystko od początku. Życie nas doświadcza, nam nie pozostaje nic innego jak iść do przodu. Wierze w to, że są jeszcze wartościowi mężczyźni, tyle że ciężko ich znaleźć:)

Gość Autorko, powiem Ci, ze ja sie
zastanawiam co sie stalo z wartosciowymi kobietami. Kierowalem sie zawsze w zyciu wartosciami takimi jak dobro, zaufanie, staralem sie znalezc dziewczyne z ktora moglbym sie zwiazac, nie udalo sie. Moi bliscy koledzy twierdza, ze kobiety szukaja takich pseudo twardzieli, a ja po prostu nie bede udawal kogos kim absolutnie nie jestem. Patrzac na niektorych facetow moge powiedziec, ze takich wartosciowych prawdziwe to juz chyba prawie nie ma. Pozdrowienia :)

Dodam, ze dbam o swoj rozwoj, zalezy mi na wyksztalceniu, nie chcialbym znalezc dziewczyny, ktora okazalaby sie totalnie pusta i nie moglbym nawiazac z nia praktycznie zadnej nici porozumienia.

Gdzie znależć wartościowego faceta? Myślę , że jest w tym jakaś prawda , że kobiety o tych wartościowych mają nienajlepsze zdanie i szukają gdzie indziej... Ot taki paradoks życiowy.

No mi sie tez tak wlasnie zdaje. Kobiety, ktore znalem zawsze "lecialy" na jakis chuliganow, dziwnym trafem oni przewaznie maja dziewczyny. Mnie olewaly, chociaz sie staralem, bylem dobry.

Gość frg
@ Lakijedentaki Bardzo ladnie napisales pod koniec 2 strony tego forum. Takiego faceta, jakim byles przedtem ze swieca szukac. Wierz mi, ze istnieja normalne kobiety, ktore pragna takiego faceta - ktorego nie zeszmaca tylko dlatego, ze jest dobry/nie zdradza/jest zapatrzony w nia/itp/itd. Tylko tez jeszcze go nie znalazly. Twoja wczesniejsza postawa jest na wage zlota.

Gość
@ Lakijedentaki Bardzo ladnie napisales pod koniec 2 strony tego forum. Takiego faceta, jakim byles przedtem ze swieca szukac. Wierz mi, ze istnieja normalne kobiety, ktore pragna takiego faceta - ktorego nie zeszmaca tylko dlatego, ze jest dobry/nie zdradza/jest zapatrzony w nia/itp/itd. Tylko tez jeszcze go nie znalazly. Twoja wczesniejsza postawa jest na wage zlota.

Gość hjhjhjhjhjh
oczywiscie ze są! i ja bym tego nie ujęła jako : wartosćiowy mężczyzna, ale myślę ze to jest kwestia : własciwego mezczyzny. Dla kazdej z nas co innego oznacza "ideal" , a wiec ktos zblizony do niego. Ja takiego znalazlam i jestem bardzo szczesliwa, wiec istnieja :))

Gość Ave Cesar
Nie to nie legenda ale... wartościowi faceci są tylko dla wartościowych kobiet. Skoro żaden wartościowy nie zwrócił na Ciebie uwagi. Cóż masz odpowiedź.

Gość frg
@ ave cesar: Trafnie to ująłeś/ujęłas ;)

Gość hgghfgffgfg
a gdzie są wartosciwoe kobiety przepraszam bardzo? co druga mieszka z chlopasem na kocią łapę, prawie kazda daje du py bez slubu, no gdzie te wartosciowe kobiety?