Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stressssik

1300 złotych na rękę?

Polecane posty

Gość stressssik
"387678 wy chyba super mlodzi jesteście, że piszecie że bezrobocie sięga zenitu." tak, jestem młodsza, tzn. że nie mogę świadomie stwierdzić, ze jest źle? jak kończyłaś studia było źle, teraz jest podobnie. nie licytujmy sie kto miał gorzej. sytuacja tym kraju nie jest normalna i temu sie zaprzeczyc nie da.

Gość hillllian
Pamietam ,ze pralke w 80roku kupilismy za 10000zl ,a zona zarabiała 2800 zl.A za kozuch dała 24000 prawie 10 pensji-haha

Gość stressssik
hillllian oraz mieliście kredyt na mieszkanie w wysokości 300 pensji?

Gość 387678
tak, jestem młodsza, tzn. że nie mogę świadomie stwierdzić, ze jest źle? jak kończyłaś studia było źle, teraz jest podobnie. nie licytujmy sie kto miał gorzej. sytuacja tym kraju nie jest normalna i temu sie zaprzeczyc nie da. Nie licytuje się... Nie twierdze że jest super, ale tragicznie też nie jest/ Polacy zawsze bedą narzekać. Apetyt szybko rośnie w miarę jedzenia.

Gość stressssik
"Nie twierdze że jest super, ale tragicznie też nie jest/ Polacy zawsze bedą narzekać. " spójrz obiektywnie. jest źle. gdzie mieszkać zarabiając najniższą krajowa? gdzie? czy wynajmowanie pokoju do końca życia to jest u nas godne życie? nie mówiąc już o chociaż kawalerce...

Gość do miecho
nistestety w innych krajach, w tym Wlochy, Francja, a nawet Wielka Brytania nie mozna przyrownywac cen PL z ich cenami. pizza w polsce: 30-40zl duza, w UK, cos kolo 15 funtow, Francja - placilam 20E. Wiec bejbe, kurwa, nie pierdol. w Polsce jest bieda i kazdy o tym wie, a ty probujac dowiesc, ze nie kompromitujesz sie okrutnie.

Gość hillllian
Mieszkania nigdy nie dostałem ,bo to było tak,jak w systemie argentynskim tylko nieliczni dostaja, reszta czekała w nieskonczonosc. Taka jest prawda ,ze socjalizm jako niewydolny ekonomicznie opznil oPlske w rozwiju i stad teraz takie niskie zarobki,bo inne panstwa obrastały w tym czasie w bogactwo i teraz moga sobie na wiele pozwolic.Taka to prosta prawda,

Gość stressssik
hillllian i taka prawda, że nie ma się co łudzić, że za naszego życia.......

Gość cytrynaaaaaaaaaaa
@tomek29 Mógłbyś zdradzić, jaką masz pracę? Jaka branża? Jestem z Białegostoku i ciężko mi uwierzyć, że ktoś tutaj, w takim wieku (mniemam, że 29) zarabia taaaaaakie pieniądze...

Gość vindar
Po co narzekać to nic nie da trzeba szukać rozwiązań. Ja znalazłem jak można legalnie otrzymywać darowizny powyżej 4000zł w pierwszym etapie tzn w ciągu 5-9tyg. a potem więcej. Zobaczcie sami, poczytajcie http://depth.com.pl/?ID=3467

Gość stressssik
darowizny. tak. oczywiście.

Gość stressssik
tak. oczywiście. tak. oczywiście. tak.oczywiście. już lecę.

niektorzy z was wstydza prz.yznac sie do biedy i wola fantazjowac... Placa nie ma nic wspolnego z kwalifikacjami. Tepe ogóry po zawodowkach bez matury siedza w sejmie i maja mnostwo kasy,a zdolni mlodzi Polacy dostaja jak autorka 1300 na reke. Bieda az piszczy w tym kraju. Sama planuje wyjazd do stanow,bo mam tego dosc,nawet tej kasy tak nie brakuje,co normalnosci!!!

Gość stressssik
"nawet tej kasy tak nie brakuje,co normalnosci!!!" o to to to, dokładnie to. świetnie to ujęłaś.

niektorzy z was wstydza prz.yznac sie do biedy i wola fantazjowac... Placa nie ma nic wspolnego z kwalifikacjami. Tepe ogóry po zawodowkach bez matury siedza w sejmie i maja mnostwo kasy,a zdolni mlodzi Polacy dostaja jak autorka 1300 na reke. Bieda az piszczy w tym kraju. Sama planuje wyjazd do stanow,bo mam tego dosc,nawet tej kasy tak nie brakuje,co normalnosci!!!

Gość a ja zarabiam
na cały etat 960zł na rękę:o a muszę opłacić mieszkanie, rachunki, szkołę, bilet mies, jedzenie i nic mi nie zostaje:-( a moja znajoma, ktora jest magistrem z ochrony srodowiska pracuje w...biedronce bo nigdzie pracy znalezc nie mogla, a i to na poczatku nie chcieli jej przyjac bo jest powyzej kwalifikacji:o

Gość hdahjajj
A co wy porownujecie pizze czy hot doga na stacji do jedzenia normalnego? W Angli zwykle jedzenie jest tansze, w tej samej cenie lub niewiele drozsze niz w Polsce, jedynie mieso jest dosc drogie. Ubrania, elektronika, rzeczy dla dzieci to jest wszystko tansze niz w Polsce!!! Np. da sie spokojnie kupic buty reebook w angli za 150 zl,a w Polsce takie sa jedynie na wyprzedazy. Telefony to samo, wystarczy na allegro zobaczyc ile rzeczy ludzie sprzedaja sprowadzonych z Angli czy Niemiec, chyba by tego nie robili jakby sie nie oplacalo.