Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izix

Dowcip o murzynie

Polecane posty

Gość izix

Patrzę, po ulicy biegnie Murzyn w butach Nike i niesie wielki telewizor. Pomyślałem: "Wygląda jak mój..." po czym przypomniałem sobie, że mój nosi Adidasy. wszędzie widzę ten dowcip. pewnie uznacie mnie za debilkę, ale naprawde nie wiem o co w nim chodzi. wgl go nie kumam! prosze niech mi ktoś wyjasni. nigdzie nie mogłam znależć podobnego wątku. będę wdzeczna jak nie bedzie komenatarzu typu: haha jak można być tak głupim. Dziękuje ;)

Gość pantofel.
wygląda jak mój murzyn. ale mój murzyn nosi buty adidasa a nie nike :)

No chodzi o to, że Murzyn według tego dowcipu to niewolnik, więc powiedzmy sobie, że biały człowiek myślał, że to jego "Murzyn". A heca jest taka, że początkowo myślisz, że chodziło o telewizor.

Gość imie i nazwisko
myslalem ze to moj... ze to mój murzyn, jako niewolnik. ale to nie byl jego bo jego nosi adidasy marki adidasy.

Gość Poradnia sexualna
Radzę włożyć najpierw butki typu Nike, przebyć 200m szybkim truchtem następnie zmienic obuwie na typ adidas i przebyc 250m wolnym truchtem wtedy na pewno pojmiesz o co CHODZI A najlepiej zrób to nago wtedy sie lepiej mysli :DDDD

Gość izix
aleś ty mondra, chyba masz magistra

Gość izix
oo dziękuję bardzo ;) aa właśnie wiedziałam że chodzi o to że mój murzyn, tylko nie mogłam skumać : jak to mój murzyn? jak może być czyjś murzyn ;) ale teraz wszystko jasne!

Gość izix
nie rozumiem z tymi butami :( a jakby miał reeboki ? albo pumy to cos by to zmieniło ?

Gość izix
Patrzę, po ulicy biegnie PODSZYW w butach Nike i niesie wielki telewizor. Pomyślałem: "Wygląda jak mój..." po czym przypomniałem sobie, że mój nosi Adidasy.

Gość N!kus^^
wiesz co jeśli nie rozumiesz takiego kawału to zacznij ćwiczyć inteligencje dziewczyno :P