lenamarlena 0 Napisano Luty 4, 2011 Sprawdz pocztę aneczka,powinnaś dostać maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Luty 4, 2011 Sprawdz pocztę aneczka,powinnaś dostać maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 4, 2011 gdzie jest ewlkafla?? co się z nią dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 5, 2011 Hej hej dziewczyny:) wkoncu WAS znalazlam. Bablinka mam do Ciebie pytanie czy robia w Irl test Beta hcg? bo ja kurde chyba w pn musze isc.bo cos mnie dziwnie kluje w dole brzucha i temp 36,9 dzis rano dziwne bardzo.Zobaczeco mi powiedza w osrodku w pn moze zrobia. Fajnie ze jestescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 5, 2011 hej Lola- podaj swojego meila, to coś ci prześlę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 5, 2011 ej dziewczyny nie dostalam mailia;// mam odejsc od was???:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 5, 2011 hej Aneczka podaj meila jeszcze raz to zaraz Ci wyslę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 5, 2011 Izabelka wmkurek@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 6, 2011 aneczkamk17@gmail.com,bo nie chciałabym od was odchodzić:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 6, 2011 wysłałam wam meila dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 6, 2011 aneczka- coś nie da się do ciebie wysłać meila, sprawdź jeszcze raz czy dobry meil podałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 6, 2011 Hej hej dzieki za wiadomosc ,wlasnie odpisalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajka 0 Napisano Luty 6, 2011 Witam, chciałam wejść na chwilkę, doradzić się i zobaczyć co u was, a tutaj jedno wielkie zamieszanie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Luty 6, 2011 podaj maila nieznajka swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniulcia 0 Napisano Luty 6, 2011 Ja też szukałam naszego topiku po powrocie z urlopu, a tu... kiszka :) Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplutko :) Spokojnego przechodzenia przez ciąże i szczęśliwych porodów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach