Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Główne przyczyny zdrady wg. Was.

Polecane posty

Gość Genek 2000
Faceci zdradzają, bo są cwaniakami, a kobiety (naiwne) lecą na tyvh bad boyów i cwaniaków, którzy je zdradzają! Kobiety zdradzają częściej i to dlatego, że wyszły za nieśmiałych i odpowiedzialnych facetów (a tacy nudzą kobiety)! A tak w ogóle to wszystko przez tą kurewską zachodnią modę i feminizm!

Gość cikitaaaaa
* znudzenie się partnerem * poszukiwanie czegoś nowego * nieudany związek ( "nie poważny" związek) * niezaspokojenie przez partnera * stracenie głowy w danej minucie , a myślenie dupą * hmmm... zaczarowanie nowym .. wiadomo nowe jest lepsze niż stare (przyzwyczajenie).. ale jak życie pokazuje wiele osób poźniej prosi o wybaczenie swojego stałego partnera ... więc ...weryfikuje życie stare jednak lepsze !!!!!!!!!!!!

Gość SAME PUSZCZALSKIE NA TYM FORUM
To po co brać ślub, skoro kobiety nudzą się swoimi mężami??? Same puszczalskie ździry! W dzisiejszych czasach lepiej zostać starym kawalerem, bo w przeciwnym razie można narazić się na bycie rogaczem!

Gość zs,zzs,,zs,
jakas odmiana, zauroczenie wiesz chec sprawdzenia

Gość poeta przeklety
Ozen sie z dziwka to bedziesz chodzil z pokrzywka

Gość SAME PUSZCZALSKIE NA TYM FORUM
Do cikitaaaaa Ciekawe kto wybaczy? Ja bym zdrady nie wybaczył! Debilem nie jestem!

Gość moim zdaniem nie ma roznicy
czy zdradza kobieta czy mężczyzna więc nie robię podziału. Mogą być różne przyczyny największa to facet/kobieta szmata niestali w uczuciach, ruchający co popadnie. Później dochodzą powody typu braku kontaktu z drugą połówką, rozmów, miłości itd No i kolejny powód to ofiara :p (zdradzona/ny) kiepski w łóżku więc trzeba skoczyć w bok żeby porównać czy zawsze tak jest 🖐️

Gość taaa jasne
polowa maleznstw sie zdradza co lepsze osoba zdradzana czesto o tym wie,

Gość tylko jedna przyczyna
przyczyną zdrady jest jakaś dysfunkcja w głowie zdradzającego co umożliwia mu zrobienie świństwa i sprawienie krzywdy osobie wobec której deklarowało się wierność i miłość

Gość sama bylam zdradzona.
i wiem jakie to uczucie. Kiedyś zrobiłam prowokacje że szukam kochanka, odezwał się facet, wyslal mi zdjecia i okazało się że to facet po 40-stce żonaty, z 2 dzieci. Oczywiście nadal korespondowałam z nim żeby dowiedzieć się czegoś więcej. On mi pisał o tym, że się chce spotkać w hotelu w wiadomym celu a ja oczywiście sie niby zgodziłam. Znalazłam go na nk, później jego żonę i wysłałam jej wszystkie świństwa które mi pisał a także informacje kiedy i w jakim miejscu mam się z nim spotkać. Oczywiście na moje miejsce przyszła jego żona ;) Od razu go spakowała i wykopała z domu i wiecie co? Chciałam zemsty po prostu bo ktoś kto zdradza to największy skurwiel a jak się później okazało to pomogłam kobiecie która dziękowała mi za to bo możliwe że gdyby nie ja to oszukiwałby ją nadal i pieprzył dalej inne panny kiedy ona czekałaby na niego w domu.

Gość Moralny człek
Do osoby powyżej PIĘKNIE ZROBIŁAŚ! TRZEBA TĘPIĆ LUDZI, KTÓRZY DOKONUJĄ ZDRADY!

Jest wiele różnorodnych powodów choćby rutyna jaka wkrada się w związek, chęć spróbowania czegoś nowego, sprawdzenie jakby to było z kimś innym niż dotychczas.Czasami też to,że nasz aktualny partner nie okazuje nam tyle zainteresowania ile od niego oczekujemy...i tu nagle pojawia się jakaś nowa osoba z którą miło spędza nam się czas...

Gość fdnwioewiewoe
pierdolicie! ludzie zdradzaja (kobiety i mezczyzni) bo maja taka pokrecona morlanosc i tyle. nie ma sensu sobie usprawiedliwienia szukac.

Gość Do Karmazynowa_lilia
Rutyna w małżeństwie??? Co jest zlego w spokojnym i stabilnym życiu razem? Sodoma i Gomora w dzisiejszych czasach!